|
Zamknięty przez: Aragonte Śro 06 Cze, 2018 21:01 |
Dramaland - kraina latających smoków... |
Autor |
Wiadomość |
BeeMeR
|
Wysłany: Sob 26 Mar, 2016 16:10
|
|
|
Agn napisał/a: | Zakropkowani? | A czemu by nie - ale może dla równowagi zamieść i niekrokowe (paskowe) frakcje
Agn napisał/a: | Ja raczej zwalam winę na zawód Si Jina, bo żaden ból miłości nie przeszkodził jej umówić się z nim na pierwszą randkę. Przeszkadza jej raczej to, że facet jest żołnierzem i, no cóż, nie ukrywajmy - strzela do ludzi. | Tak, ale teraz ma pełniejszy obraz, zwłaszcza po ostatnich wydarzeniach - jak jej kazał ratować życie, a strzelać będzie on - tylko jeśli naprawdę trzeba. Taka ciekawa odmiana poglądów |
|
|
Agn
księgarniany wymiatacz
|
Wysłany: Sob 26 Mar, 2016 16:33
|
|
|
BeeMeR napisał/a: | A czemu by nie - ale może dla równowagi zamieść i niekrokowe (paskowe) frakcje |
Zrobi się! To co? Mam tworzyć? Bo my tu gadu-gadu, a wątek obrasta świątecznym tłuszczykiem.
Cytat: | Tak, ale teraz ma pełniejszy obraz, zwłaszcza po ostatnich wydarzeniach - jak jej kazał ratować życie, a strzelać będzie on - tylko jeśli naprawdę trzeba. Taka ciekawa odmiana poglądów |
Teoretycznie każdy niby zdaje sobie z tego sprawę. Choć z drugiej strony - też się nasłuchałam różnych nieciekawych wieści z żołnierzami na obcym polu, gdzie hasło "bydlęta" byłoby dla nich niezasłużonym komplementem. |
_________________ Fear is the mind-killer. |
|
|
|
|
zooshe
|
Wysłany: Sob 26 Mar, 2016 16:54
|
|
|
Come back ajussi.
Drama miewa dłużyzny i sam wątek dochodzenia do prawdy nie jest nazbyt ekscytujący, ale jedno trzeba przyznać w scenach komediowych aktorzy idą na całość a nawet jeszcze dalej. Takiego masarzu przepony dawno nie miałam.
Rain i aktorka grająca Han Hong Nan mają u mnie murowaną oskę. Ach ciekawa jestem jak wybrną z tego skomplikowanego wielokąta miłosnego. Jeden ajussi próbuje uwieść wdowę po sobie samym, tylko czekać jak zrobi się zazdrosny o samego siebie. Drugi zaczyna mieć lesbijskie ciągoty do swojej pierwszej miłości i nie zauważa jak nim/ nią zaczyna się interesować jego dawny podwładny. Uwielbiam takie absurdy.
Trzykrotko w 6 odcinku jest scena w przebieralni jak Rain próbuje ubrać swojego kolegę w bardziej kobiece ciuszki, oczywiście wszystko na oczach zszokowanych pracowników.
Można się popłakać ze śmiechu.
|
|
|
|
|
Agn
księgarniany wymiatacz
|
Wysłany: Sob 26 Mar, 2016 17:09
|
|
|
*zobaczyła gify i chyba ma ochotę na tę dramę* |
_________________ Fear is the mind-killer. |
|
|
|
|
Agn
księgarniany wymiatacz
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.
|