PLIKI COOKIES  | Szukaj  | Użytkownicy  | Grupy  | Rejestracja  | Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Aragonte
Śro 06 Cze, 2018 21:01
Dramaland - kraina latających smoków...
Autor Wiadomość
Aragonte 

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 15:05   Dramaland - kraina latających smoków...

Annyeonghaseyo! :-D

Co prawda na prowadzenie w tytule wyszły Smoki, ale zacznę tego posta od innego fruwającego stworzenia.
Proszę państwa, oto...

...sroka :mrgreen:

Odmiana jadowita (Venomous Magpie) wygląda bardzo podobnie, prawda? :mrgreen: :mrgreen:

Tutaj Sroka Jadowita zbiera się do lotu :mrgreen:

A nie, jednak chyba coś nie wyszło :lol:

No to kolejne podejście do latania :wink:

No dobrze, to może teraz mniej jadowite zdjęcia :wink: W ilości hurtowej, bo miałam problemy z selekcją :rumieniec:

A teraz zmiana upierzenia - pewnie niektórym znudziło się patrzenie na takie niepozorne, wróble szatki, więc dla koneserów pewna wojownicza papuga :mrgreen:

Na fotkach poniżej wojownicza papuga starannie poprawia makijaż, bo szykuje się na starcie z pewnym wróblem, jastrzębiem czy raczej Smokiem :wink:

Ten pan co prawda nie lata (liny go trzymają na miejscu :mrgreen: ), ale niewątpliwie siedzi na drzewie, więc ma coś wspólnego z fruwającymi stworami, więc też znajdzie tu sobie miejsce :wink:

Tutaj z kolei przywdział cudze piórka i nieco tego pożałował :mrgreen:

A teraz kącik dla Iljimae, który moim zdaniem też dobrze się wpasowuje w te klimaty (i jakieś fruwające stworki na zdjęciach też możecie wypatrzeć, hyhy):

No dobra, wiem, wiem - ostatnie ujęcie to Junki jako Joseon Gunman :wink:

Miłego faflunienia... to znaczy owocnych i rzeczowych dyskusji o kondycji koreańskiego aktorstwa :mrgreen: :mrgreen:

BeeMeR 

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 15:16   

Aragonte napisał/a:
...sroka
Odmiana jadowita (Venomous Magpie) wygląda bardzo podobnie, prawda?
W sumie to faktycznie nawet strój mu nawiązuje do sroki ;)

A ten ostatni to chyba motyl ;) Niby też skrzydlaty ;)

Piękne rozpoczęcie tematu :szacuneczek:

Aragonte 

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 15:20   

Starałam się :wink:
Doceńcie, że nie kazałam wam jeszcze słuchać śpiewu pewnej Jadowitej Sroki :wink:

Admete 
shadows and stars

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 15:26   

Śliczny wstęp :)

BeeMeR 

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 15:33   

Aragonte napisał/a:
Doceńcie, że nie kazałam wam jeszcze słuchać śpiewu pewnej Jadowitej Sroki
zawsze może wrzucić teraz :mrgreen:

Aragonte 

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 15:45   

BeeMeR napisał/a:
Aragonte napisał/a:
zawsze może wrzucić teraz :mrgreen:

Nie no, wrzucałam już parę razy :wink: Nawet tak potężnie sfazowana :serduszkate: :love_shower: nie chcę przesadzać :wink:

Ale dorzucę coś innego - pewien śmiech, bo nie chcę go zgubić w wątku :wink:
Ostatnio zmieniony przez Aragonte Pią 11 Mar, 2016 16:01, w całości zmieniany 1 raz  

BeeMeR 

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 15:51   

Aragonte napisał/a:
Nie no, wrzucałam już parę razy Nawet tak potężnie sfazowana
No ale na pierwszej stornie łatwo będzie znaleźć, a my też nieraz wracamy do tych piosenek :flirtuje1:

Tu dziwne sesje zdjęciowe - a raczej same fotki:
https://ocdramadee.wordpress.com/2013/11/20/bad-korean-actor-photoshoots-ii/
https://ocdramadee.wordpress.com/2013/09/12/bad-korean-actor-photoshoots/

i jeszcze jeden link - niby wszystko wiadomo, ale chcę choć przejrzeć, a jestem na innym kompie i mi się zgubi:
http://thecommonroomblog....rean-drama.html

Agn 
księgarniany wymiatacz

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 19:04   

*rozgląda się z lubością po nowej skośnej knajpie* Muszę przyznać, że urządzone ze smakiem. Ładne tapety na ścianach! :mrgreen:

Dorzucę swoje do kącika Pięknych Oczu. :mrgreen:

Za pozwoleniem...

Ech... :serduszkate:

Aragonte napisał/a:
Proszę państwa, oto...

...sroka

I tu już padłam. :mrgreen:
Aragonte napisał/a:
Odmiana jadowita (Venomous Magpie) wygląda bardzo podobnie, prawda?

Jako żywo to powinna czytać Krystyna Czubówna. :lol:
Aragonte napisał/a:
No dobrze, to może teraz mniej jadowite zdjęcia W ilości hurtowej, bo miałam problemy z selekcją

Już ci pisałam - problem z selekcją? Tym gorzej dla selekcji. Nam nie żałuj! :mrgreen:
Bardzo, bardzo ładne ujęcia na Sroczkę. :)
Aragonte napisał/a:
dla koneserów pewna wojownicza papuga

Jeżu przekolczasty, nie mogę. Aragonte, przeszłaś samą siebie. :rotfl:
Aragonte napisał/a:
A teraz kącik dla Iljimae, który moim zdaniem też dobrze się wpasowuje w te klimaty (i jakieś fruwające stworki na zdjęciach też możecie wypatrzeć, hyhy):

*wzdycha ukontentowana* Jak...? No jak ktoś może być tak piękny? :serduszkate:
Aragonte napisał/a:
Miłego faflunienia... to znaczy owocnych i rzeczowych dyskusji o kondycji koreańskiego aktorstwa

Oczywiście, oczywiście. :mrgreen:
Aragonte napisał/a:

Nie rozumiem dlaczego. :foch2:
BeeMeR napisał/a:
No ale na pierwszej stornie łatwo będzie znaleźć, a my też nieraz wracamy do tych piosenek

Słuchaj BeeMeRka, dobrze gada, to mądra kobieta. :mrgreen:
BeeMeR napisał/a:
Tu dziwne sesje zdjęciowe - a raczej same fotki:
https://ocdramadee.wordpress.com/2013/11/20/bad-korean-actor-photoshoots-ii/
https://ocdramadee.wordpress.com/2013/09/12/bad-korean-actor-photoshoots/

Tu masz część 3 - kapelusz Kim Woo Bina... :zalamka:
https://ocdramadee.wordpress.com/2014/04/18/ugly-korean-actor-photoshoots-fugly-hats/
I taki jeden oczopalący ciuszek inszego pana... o matko... :paddotylu:

A teraz idę zobaczyć, co tam w drugim odcinku Ex-girlfriends club. ;)

Admete 
shadows and stars

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 19:28   

Oglądam Tajemnice Achiary i podoba mi się. jestem już po 5 odcinku i zaraz odpalam szósty. Bohaterka mi nie przeszkadza, nawet sensowne, że jest taka zwykła.

Agn 
księgarniany wymiatacz

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 19:35   

A ja drugi odcinek EGC i... rechoczę. Te jego trzy byłe to niezłe ziółka, właśnie nastąpił mix wontów, uśmieszków, uwag, soczyście podlany koreańskim zachowaniem hierarchii. Cudne! :rotfl:

Edycja: Kwiiiiiik!!! Bohaterka z asystentką sprawdzają byłe naszego bohatera. Jedna z nich jest aktorką.
- W jakich filmach grała?
- Miracle in cell no. 10 i Doing it with Private Ryan.
:rotfl:

Admete 
shadows and stars

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 20:05   

Spoilery do Smoków:

Cytat:
Round 1 is over. Dodang trio (Hong In-Bang, Gil Tae-Mi, Yi In-Gyem) will be wrapped up.
In the 2nd round, new axis of evil will show up. Who they are and how they will stand in our six dragons’ way cant’ be revealed right now. But the new villains will be as attractive as the Dodang trio.
The next big events will focus on Yi Seong-Gye’s military withdrawal at Wihwa island (1388) and founding of Joseon Dynasty (1392).
With fiction based on true historical events, SFD will play out its dynamic plot lines from now on.
The role of Lady Min (Queen Wongyeong, played by Gong Seung-Yeon) will get bigger.
New face Lady Gang (Queen Shindeok, Yi Seong-Gye’s second wife, played by Kim Hee-Jung) will be a breath of fresh air to SFD. She is the embodiment of ambition, and will be the biggest supporter of her husband.
So far, Gil Tae-Mi’s twin brother Gil Seon-Mi appeared just one time. That’s not his last appearance. He will show up later.
Bang-Won and Boon-Yi’s romance is not over yet.

Agn 
księgarniany wymiatacz

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 20:18   

Spoilerki brzmią apetycznie. Nie mogę się doczekać poniedziałku. :excited:

Trzykrotka 

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 20:19   

Agn napisał/a:

Edycja: Kwiiiiiik!!! Bohaterka z asystentką sprawdzają byłe naszego bohatera. Jedna z nich jest aktorką.

Alleluja! Wreszcie mnie olśniło, skąd znam panią RaRa, czyli Lisicę. Co ja się namęczyłam :zalamka: Dzięki linkom od BeeMer w końcu załapałam: The Greatest Love. To ona była wredną liderką girlsbandu, którego managerem był dawny manager Skarbów Narodowych.
Ciekawa jestem, jak wam się ułoży z Ex Girlfriends Club. Jak dla mnie nie była to zła drama, tylko po prostu mało zajmująca i mdła. I role były mdłe i postaci. I aktorzy niewiele z tego wykrzesali. A 12 odcinków to było akurat w sam raz na ten scenariusz.

BeeMeR napisał/a:
A ja sobie obejrzałam bardzo przyjemną komedię romantyczną: Finding Mr Destiny

Bardzo zachęcające wprowadzenie, zwłaszcza porównanie z Surinderem Sahni wydaje się trafne :oklaski: Poszukam sobie, jak tylko źródełko nam się nawodni z powrotem.

Piękny początek wątku, Aragonte :oklaski: Sroczka ubawiła mnie na dzień dobry. Dobrze się będzie zaczynało pod jej skrzydłami.

Agn 
księgarniany wymiatacz

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 20:41   

Trzykrotka napisał/a:
Alleluja! Wreszcie mnie olśniło, skąd znam panią RaRa, czyli Lisicę. Co ja się namęczyłam Dzięki linkom od BeeMer w końcu załapałam: The Greatest Love. To ona była wredną liderką girlsbandu, którego managerem był dawny manager Skarbów Narodowych.

A faktycznie jakaś znajoma mi się ta buzia wydawała, ale nie męczyło mnie to jakoś szczególnie okrutnie.
Co dalej? Bawi mnie, że nasz bohater siebie w komiksach przedstawia jako geparda (co oczywiście od razu odsyła mnie do pewnego dowcipu, który jak ulał pasowałby do sytuacji w dramie). I co? I wszyscy myślą, że to pies.
- To nie pies, to gepard!
:rotfl: No tak, Pies Na Baby. :rotfl:

Edycja: No co one takie cnotliwe? Lisiczka powiedziała to-straszne-słowo-na-s i się wszystkie spłoniły, jakby zaczęła stosować słownictwo słyszane tylko w okolicach pijanych marynarzy. :P
Edycja II: A jak bohaterka oświadczyła, że nigdy nie przespała się z bohaterem, to zrobiły dopiero przerażone miny! Czekam, aż się okaże, że panna w ogóle jest dziewicą. :P
Ostatnio zmieniony przez Agn Nie 29 Lis, 2015 20:47, w całości zmieniany 1 raz  

Agn 
księgarniany wymiatacz

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 22:14   

Mówcie, co chcecie, ale mnie się ten EGC póki co dobrze ogląda. Ma całkiem ciekawą muzykę w tle. I właśnie sobie oglądam scenki z podsuwania oficjalnego skryptu kolejnym dziewczynom. Soo Jin siedzi z Lisicą i rozmawiają, a w tle znajoma melodia. Myślę, myślę, melodię przecież znam... I bach! Olśniło mnie! Utwór z Porozmawiaj z nią Pedro Almodovara jako żywo! :mrgreen:
Hable con ella Vincente Amigo & El Pelle: https://www.youtube.com/watch?v=KHGpUHt5GMo

Aragonte 

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 22:27   

NA dramabeans są już omówienia najnowszych odcinków Smoków, jakby kogoś interesowało, tu sznurek do 16:
http://www.dramabeans.com...m=1448796878416

A co do ciekawostek znalezionych na Soompi - wszyscy na planie sobie strzelają pożegnalne selfie z Gil Tae Mi :wink:
Wrzucono tam zdjęcie, które chyba dotyczy sceny z najbliższych dwóch odcinków (Admete, Sambong doczeka się w końcu nowego outfitu :wink: ), z pokonanym HIB, w tle wiszą "flagi" z imionami:
https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xap1/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/12277384_189032744772493_2094084252_n.jpg
Szalenie mnie rozbawił komentarz z Soompi, który zacytuję:

OMG. The second flag from the right is Shin Gyeong-Soo (申景秀), the director's name. :lol:

The flags seem to be prepared for the beheaded criminals.

Reżyser ma poczucie humoru :lol:

A mnie jakoś nastrój zaczął siadać, buuu :?

Agn 
księgarniany wymiatacz

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 22:36   

A u mnie 4 baby rzuciły się na Myung Seo - biedny, biedny facet...
Aragonte napisał/a:
A mnie jakoś nastrój zaczął siadać, buuu

:pociesz:

BeeMeR 

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 22:38   

Aragonte napisał/a:
wszyscy na planie sobie strzelają pożegnalne selfie z Gil Tae Mi :wink:
o chlip :cry2:

Agn 
księgarniany wymiatacz

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 22:39   

Żegnam się na dziś z głupotką: http://www.dramafever.com...ime-characters/
10 mnie rozbroiła. ;)

Dobranoc!

Aragonte 

Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 23:48   

BeeMeR napisał/a:
Aragonte napisał/a:
wszyscy na planie sobie strzelają pożegnalne selfie z Gil Tae Mi :wink:
o chlip :cry2:

Ano chlip - sukinsyn, ale jaki barwny - będzie mi go brakowało :cry2:
Ale okoliczności, w jakich zniknie ze sceny, będę oglądała z zapartym tchem, niewątpliwie :wink:

Chyba jednak nie będę oglądać Tree With Deep Roots, w każdym razie nieprędko - za bardzo czuję się związana z DS/Yi Bang Ji jako postacią (ostatni raz trzepnęło mnie tak chyba przy okazji oglądania Babylon 5 i Marcusa :cry2: ), a podejrzałam sobie to i owo, no i przeczytałam na Dramabeans :frustracja:
Mus jakieś fanfiki wyprodukować albo co :cry2: :frustracja:

Edit: jakie fajne fanarty (bo to chyba fanarty?) powstają w związku z zamknięciem pewnego etapu w Smokach i wyeliminowaniem trójki głównych "villainów". Oto np. cała trójca nieświęta (w centrum naturalnie GTM, który najbardziej skupia uwagę internautów):
https://pbs.twimg.com/media/CU2v-EsUsAAwFoq.jpg
A to obaj bliźniacy, czyli Gil Tae Mi i Gil Se Mi (jeśli dobrze pamiętam - jednak wiedza o regule dolimja się przydaje w zapamiętywaniu arystokratycznych nazwisk ):
https://pbs.twimg.com/media/CU2v-EpU8AAzu6X.jpg

Cieszę się, że aktor grający GTM jeszcze będzie się pojawiał - dobrze gra. No i mam nadzieję, że wrócą jeszcze do wątku matki Ddang Sae i Boon Yi i całej akcji z jej porwaniem. Zastanawia mnie też, czy Gil Se Mi coś z nią nie łączyło :mysle:
BTW powtórzyłam sobie pierwsze odcinki Smoków i zdecydowanie lepiej teraz wszystko kojarzę - jednak dobrze jest mieć jakąś orientację w historii, bo inaczej trudno jest wszystko ogarnąć. Teraz tym bardziej doceniam scenarzystów :oklaski:

A tak w ogóle to zabawnie było dla mnie uświadomić sobie (kiedy porównałam daty), że ta epoka tworzenia nowej dynastii i nowej "nacji" - Joseonu - to ten sam czas, kiedy doszło do związania Polski z Litwą (upraszczam bardzo, wiem, że to nie nastąpiło od razu) i powstania dynastii Jagiellonów :wink:

Anaru 

Wysłany: Pon 30 Lis, 2015 01:02   

Jaki cudny początek wątku! :excited:
I znów jestem na bieżąco! :cheerleader2:
(chwilowo :-P )

:omg: jakie straszne sesje... :zalamka:

To ja tylko zamelduję, że koreańską (tybetańską?) potworę zobaczyłabym z lubością :excited: i że pewnie jutro skończę 9 odcinek Duszki. Mówiłam już, że uwielbiam tą dramę? Jakie cudne sceny między Duszką-Myszka a jej szefem :serce:
Już ją Monice obiecałam. ;)
Za to sprawa z mężem siostry szefa już zdecydowanie mniej różowo mi wygląda od chyba dwóch odcinków, a teraz to jeszcze bardziej.

Reszta jutro, bo przysypiam. :spi:

Aragonte 

Wysłany: Pon 30 Lis, 2015 01:26   

A ja powinnam spać, a zamiast tego buszuję w necie.

Patrzcie, jaka perełka mi się znalazła :excited: Nagranie chóru z 2. odcinka Smoków - ta pieśń mnie wtedy przykuła do ekranu (pomijam wizję, no i grę KMM - Admete, czy nie pomyślałaś, że dla KMM była to już kolejna scena, na której, powiedzmy, dyrygował? :lol: ):
https://www.youtube.com/watch?v=KT9JIwTKcjo

A skoro parę osób sugerowało, żeby linki muzyczne dorzucić do pierwszej strony, to może jeszcze coś tu dodam - muzyka w Six Flying Dragons jest naprawdę rewelacyjna :serce:
No dobra, tu jest Green Mountain Special Tune (wersja Gap Boon, a potem Ddang Sae) - tylko zignorujcie wizję, bo jest jakiś głupio dobrany obrazek:
https://www.youtube.com/watch?v=MGibEB2S1eM
A tu wersja z jedynie słuszną wizją :mrgreen: :serduszkate:
https://www.youtube.com/watch?v=GxEl0P-l7NY
BTW posłuchałam sobie tej pieśni w jakimś innym wykonaniu i to już nie było to - nie miała w sobie tego smutku :serce:

Edit: przy tym padłam - ktoś chce wystąpić w cosplayu jako Gil Tae Mi? :lol: Są tu pełne instrukcje dotyczące makijażu :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=WRNc1FJQZvg

Admete 
shadows and stars

Wysłany: Pon 30 Lis, 2015 05:41   

Przyznam wam się, że mam zamiar spróbować innego długaśnego seguka autorstwa tych scenarzystów z SFD. Ale to jak skończę Achiarę. Achiara nadal mi się podoba. Mam obejrzane 6 odcinków. Nawet dobrze, że dopiero zaczęłam, bo serial kończy się w tym tygodniu. Potem wchodzi Remember z Nefrytem, ale z opisu ta drama wydaje mi się dziwna ( albo czegoś nie zrozumiałam ). Bohater jest młodym człowiekiem i ma tracić pamięć z powodu Alzheimera? Dziwne to trochę.
Też mi będzie żal Gil Tae Mi. Sambong w końcu będzie miał lepsze szatki ;)

Aragonte 

Wysłany: Pon 30 Lis, 2015 07:21   

Admete napisał/a:
Przyznam wam się, że mam zamiar spróbować innego długaśnego seguka autorstwa tych scenarzystów z SFD.

Ten długaśny seguk, za który zamierzasz się zabrać, to The Great Queen Seondeok?

Admete napisał/a:
Też mi będzie żal Gil Tae Mi. Sambong w końcu będzie miał lepsze szatki ;)

No tak wynikało z tego zdjęcia, które znalazłam na Soompi :wink:
A nad Gil Tae Mi płacze pół internetu, mam wrażenie.

Foty z dzisiejszego pojedynku:
Ostatnio zmieniony przez Aragonte Pon 30 Lis, 2015 07:35, w całości zmieniany 1 raz  

Agn 
księgarniany wymiatacz

Wysłany: Pon 30 Lis, 2015 07:22   

Aragonte napisał/a:
Ano chlip - sukinsyn, ale jaki barwny - będzie mi go brakowało
Ale okoliczności, w jakich zniknie ze sceny, będę oglądała z zapartym tchem, niewątpliwie

Oj, ja też. Wszystkie tu się przykleimy do ekranów. Też mi będzie szkoda Gil Tae Mi. On miał w sobie... coś. Nie dało się go nienawidzić. Wręcz pałam do niego dziwną sympatią, może to kwestia zagrania i kolorytu. :)
Aragonte napisał/a:
Edit: jakie fajne fanarty (bo to chyba fanarty?) powstają w związku z zamknięciem pewnego etapu w Smokach i wyeliminowaniem trójki głównych "villainów". Oto np. cała trójca nieświęta (w centrum naturalnie GTM, który najbardziej skupia uwagę internautów):
https://pbs.twimg.com/media/CU2v-EsUsAAwFoq.jpg
A to obaj bliźniacy, czyli Gil Tae Mi i Gil Se Mi (jeśli dobrze pamiętam - jednak wiedza o regule dolimja się przydaje w zapamiętywaniu arystokratycznych nazwisk ):
https://pbs.twimg.com/media/CU2v-EpU8AAzu6X.jpg

To chyba fanarty. Na rysunki koncepcyjne mi to nie wygląda. :)
Aragonte napisał/a:
Patrzcie, jaka perełka mi się znalazła Nagranie chóru z 2. odcinka Smoków - ta pieśń mnie wtedy przykuła do ekranu (pomijam wizję, no i grę KMM - Admete, czy nie pomyślałaś, że dla KMM była to już kolejna scena, na której, powiedzmy, dyrygował? ):
https://www.youtube.com/watch?v=KT9JIwTKcjo

Super to zaśpiewali. I niemal oczekiwałam, że:
a) będą na stojąco
b) będą ubrani jak uczeni.
;)
Cudo!
Aragonte napisał/a:
A tak w ogóle to zabawnie było dla mnie uświadomić sobie (kiedy porównałam daty), że ta epoka tworzenia nowej dynastii i nowej "nacji" - Joseonu - to ten sam czas, kiedy doszło do związania Polski z Litwą (upraszczam bardzo, wiem, że to nie nastąpiło od razu) i powstania dynastii Jagiellonów

Tak plus minus by się zgadzało. :)
Anaru napisał/a:
I znów jestem na bieżąco!
(chwilowo )

Właśnie jak się otworzył nowy wątek, to też sobie pomyślałam, że będziesz choć przez chwilę na bieżąco. ;)
Aragonte napisał/a:
Edit: przy tym padłam - ktoś chce wystąpić w cosplayu jako Gil Tae Mi? Są tu pełne instrukcje dotyczące makijażu
https://www.youtube.com/watch?v=WRNc1FJQZvg

Nigdy nie wiadomo, co się może przydać. Może w takim make upie wystąpię w Sylwestra? ;)
Anaru napisał/a:
pewnie jutro skończę 9 odcinek Duszki. Mówiłam już, że uwielbiam tą dramę? Jakie cudne sceny między Duszką-Myszka a jej szefem
Już ją Monice obiecałam.

Fajne, prawda? Bardzo miło się to oglądało. Monice przekaż, ma szansę się spodobać. :)
Anaru napisał/a:
Za to sprawa z mężem siostry szefa już zdecydowanie mniej różowo mi wygląda od chyba dwóch odcinków, a teraz to jeszcze bardziej.

To jest ciekawy wątek, w którym pewne moje wątpliwości nie zostały rozwiane. No trudno, muszę z tym żyć. Ale drama i tak jest cymes. :)
Admete napisał/a:
Przyznam wam się, że mam zamiar spróbować innego długaśnego seguka autorstwa tych scenarzystów z SFD.

Który???
Admete napisał/a:
Potem wchodzi Remember z Nefrytem, ale z opisu ta drama wydaje mi się dziwna ( albo czegoś nie zrozumiałam ). Bohater jest młodym człowiekiem i ma tracić pamięć z powodu Alzheimera? Dziwne to trochę.

A nie miał być teraz Kiciuś? :mysle:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi