|
|
Zrzutka na kolejny rok... |
| Autor |
Wiadomość |
ŁukaszG
Site Admin

|
Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 22:52 Zrzutka na kolejny rok...
|
|
|
Witam
Zgodnie z wielokrotnymi zapowiedziami, pragnę zakomunikować o zbliżającym się końcu okresu abonamentu za miejsce na serwerze oraz tym samym ogłosić zrzutkę na przyszły rok. Po analizie wykorzystanych transferów w poszczególnych miesiącach przez ostatni rok, a także analizując jakość usługi w porównaniu do podobnych ofert na rynku, zdecydowałem, że na kolejny rok pozostaniemy przy tej samej firmie, korzystając z tego samego produktu. Koszt abonamentu rocznego to 129zł brutto. Wysokość składki zależy od zainteresowanych tym osób, będzie oczywiście zależała od ilości drogich Dam, które mogą i chcą, zrzucić się na opłatę za kolejny rok. Dla łatwiejszej orientacji w wysokości zrzutki dla poszczególnych osób, przedstawiam poniżej przykładowe zestawienie kosztów:
10 osób 12,90 zł
15 osób 8,60 zł
20 osób 6,45 zł
Ewentualne nadwyżki - podobnie jak w zeszłym roku - będą przeznaczone na wykupienie abonamentu rocznego na domenę northandsouth.info, która to została opłacona już w maju i będzie aktywna dla nas co najmniej do 5 maja 2008.
Zainteresowane osoby proszone są o pisanie maila na adres: lukasz@luc.anv.pl, po okresie około tygodnia, odpowiem na każdego maila podając numery kont (PKO BP i mBank do wyboru) oraz kwotę, jaką można przelać, w zależności od ilości osób chętnych do zrzutki. Listę tych osób zamieszczę także w tym wątku.
Pozdrawiam
AdminLuc |
|
|
|
 |
ŁukaszG
Site Admin

|
Wysłany: Nie 05 Sie, 2007 13:30
|
|
|
Drogie Damy. Minęło 6 dni od daty ogłoszenia zrzutki i powiem szczerze, że jestem trochę zaskoczony małą ilością osób, które zadeklarowały się na zrzutkę, biorąc pod uwagę chęci wyrażane przez ostatnich kilka miesięcy w kilku wątkach... Lista osób, które obecnie dały mi znać na maila, wygląda następująco:
Admete, Anaru, Balbina, BeeMeR, GosiaJ, Gunia, Kikita, Maryann, otherwaymistercollins, praedzio, Trzykrotka.
W najbliższą środę, 8 sierpnia, udaję się na wakacyjny wyjazd, praktycznie nie będę mieć możliwości korzystania z internetu. Do dnia wyjazdu chciałbym uregulować płatność za następny rok. Jeśli w najbliższych dwóch dniach nie pojawią się kolejne osoby, to zrzutka może wynieść około 12zł.
Poświęcam swój prywatny czas, aby dbać o stronę techniczną forum, wszystko to robię bez korzyści materialnych, wolałbym nie pokrywać z własnych pieniędzy kosztów utrzymania serwera na następny rok.
Pozdrawiam
AdminLuc |
|
|
|
 |
ŁukaszG
Site Admin

|
Wysłany: Nie 05 Sie, 2007 22:08
|
|
|
Nie kryję radości, że Ogłoszenie zwróciło uwagę na ten wątek, choć w sumie to przede wszystkim w Waszym interesie
W tej chwili mamy już pewnych 21 Dam, co daje +/- 6zł składki. Poczekam jeszcze do godzin południowych we wtorek, wówczas na podane maile i w odpowiedzi na kilka PW, podam numery kont i wysokość składki.
Miłego wieczoru
AdminLuc |
|
|
|
 |
ŁukaszG
Site Admin

|
Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 16:25
|
|
|
W ciągu ostatniego kwadransa, rozesłałem do 33 Dam w formacie e-maila lub PW, numery kont oraz wysokość składki, która wyniosła z kilkugroszowym przybliżeniu dokładnie 4zł.
Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, przedstawiam listę Dam, który wyraziły chęć zrzutki:
achata, Admete, AineNiRigani, Alison, Anaru, ania1956, Aragonte, asiek, Balbina, BeeMeR, Caitriona, Caroline, Gosia, GosiaJ, Gunia, izek, Kati, Kikita, Loana, Mag, przecinek, malmik, Marta, Maryann, Michaśka, migotka, miłosz, MiMi, Mithiana, otherwaymistercollins, Pemberley, praedzio, Trzykrotka.
Z góry dziękuję za uregulowanie płatności, a jednocześnie pragnę poinformować, że przed kilkoma godzinami opłaciłem już abonament na następny rok.
W przypadku pojawienia się jakiś nadpłat, śpieszę podkreślić, że przeznaczone one będą na wykupienie domeny w maju 2008.
Na koniec mam prośbę, aby Drogie Damy NIE informowały mnie mailem lub PW o dokonanych już wpłatach.
Pozdrawiam
AdminLuc
PS. Jutro udaję się na urlop, mam nadzieję, że do wtorku 14 sierpnia nie będzie żadnych problemów technicznych z forum |
|
|
|
 |
asiek

|
Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 19:22
|
|
|
Adminie, dzięki za info i życzę udanego urlopu. |
|
|
|
 |
ŁukaszG
Site Admin

|
Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 19:56
|
|
|
| asiek napisał/a: | Adminie, dzięki za info i życzę udanego urlopu. |
Dzięki
Pozdrawiam
Luc |
|
|
|
 |
lizzzi

|
Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 20:32
|
|
|
Dużo słoneczka, miłego urlopu |
|
|
|
 |
BeeMeR

|
Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 20:48
|
|
|
Miłego urlopu - dla Gosi też |
|
 |
Trzykrotka

|
Wysłany: Śro 08 Sie, 2007 09:35
|
|
|
Niech Admin wybaczy damie ledwo żywej przed urlopem - NIE doczytałam i powiadomiłam
Pięknej pogody w dniu premiery i dobrego urlopu w całości |
|
|
|
 |
Loana

|
Wysłany: Śro 08 Sie, 2007 10:36
|
|
|
Hmmm, zrobilam ten sam blad co Trzykrotka - PRZEPRASZAM!!!!
Pozdrawiam i milego urlopu! |
|
|
|
 |
ŁukaszG
Site Admin

|
Wysłany: Pią 10 Sie, 2007 11:28
|
|
|
Poki co wyjazd przebiega idealnie
Dziekuje za wszystkie dotychczasowe wplaty, jednoczesnie ponawiam prosbe o nieinformowanie mnie o kolejnych dokonanych przelewach
Pozdrawiam
AdminLuc z Londynu |
|
|
|
 |
miłosz
kucharz jedno ma imię

|
Wysłany: Sob 11 Sie, 2007 10:48
|
|
|
ureguluje jak powrócę |
_________________ Z Tobą ciemność nie będzie ciemna.......... |
|
|
|
 |
Matylda

|
Wysłany: Nie 12 Sie, 2007 07:25
|
|
|
| Na mnie też proszę liczyć |
_________________ przede wszystkim nie jest się królową , aby być szczęśliwą |
|
|
|
 |
achata

|
Wysłany: Nie 12 Sie, 2007 15:21
|
|
|
| adminluc napisał/a: | Poki co wyjazd przebiega idealnie
Dziekuje za wszystkie dotychczasowe wplaty, jednoczesnie ponawiam prosbe o nieinformowanie mnie o kolejnych dokonanych przelewach
Pozdrawiam
AdminLuc z Londynu |
Dopiero co przeczytałam, ale już nie będem... |
_________________ w poszukiwaniu pogody ducha |
|
|
|
 |
ŁukaszG
Site Admin

|
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 23:29
|
|
|
Witam
Prawie wszyscy użytkownicy, którzy wcześniej się zadeklarowali, dokonali już wpłat, za co bardzo dziękuję. Jednocześnie informuję, że kilka Dam wpłaciło mi więcej niż potrzeba, w wyniku czego powstała pewna nadpłata, około 20zł. Fundusze te, zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią, zostaną wykorzystane podczas wykupienia rocznego abonamentu na domenę w maju 2008. Także kolejna zrzutka będzie ogłoszona za około 11 miesięcy.
Forum SPD - z tego co przynajmniej zauważam - działa chyba od kilku tygodni bez większych problemów, z czego bardzo się cieszę.
Pozdrawiam
AdminLuc |
|
|
|
 |
Dione
wiosenna(?) depresja

|
Wysłany: Nie 26 Sie, 2007 17:59
|
|
|
A czemu ja nie dostałam numeru konta? Wysyłałam maila przez stronę forum, nawet kopię dostałam na swój adres, a wieści od Admina wciąż czekam |
|
|
|
 |
ŁukaszG
Site Admin

|
Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 00:26
|
|
|
| Dione napisał/a: | A czemu ja nie dostałam numeru konta? Wysyłałam maila przez stronę forum, nawet kopię dostałam na swój adres, a wieści od Admina wciąż czekam |
Z moich notatek wynika, że po prostu nie wysłałem do Ciebie żadną drogą informacji o kontach, ponieważ nie miałem Ciebie na liście osób zainteresowanych zrzutką. Jeśli chcesz dorzucić swoje 4zł - przeznaczone będzie na wykup domeny w maju 2008 - to na Twojego maila właśnie poleciały numery kont.
Pozdrawiam
Luc |
|
|
|
 |
Dione
wiosenna(?) depresja

|
Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 17:47
|
|
|
To znaczy, że znowu z mailami coś pomieszałam....
Ale do kogo go wysłałam?
Dziąki za numer konta. Wykorzystam |
|
|
|
 |
Monika
Mark Darcy desperately wanted

|
Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 20:21
|
|
|
AdminieLucu, wysłałam do Ciebie PW w sprawie domeny, ale w razie nie przeczytania to jeszcze tu poproszę uprzejmie o nr konta |
_________________ Niech moje tchnienie znajdzie w twym sercu schronienie, niech w twej miłości zatraci się moja dusza... Aamir
 |
|
|
|
 |
ŁukaszG
Site Admin

|
Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 21:35
|
|
|
| Monika napisał/a: | AdminieLucu, wysłałam do Ciebie PW w sprawie domeny, ale w razie nie przeczytania to jeszcze tu poproszę uprzejmie o nr konta |
Zaraz poleci na podany w PW mail.
Pozdrawiam
Luc
PS. Dla przypomnienia dodam tylko, że pieniądze te pójdą na wykupienie w przyszłym roku domen: http://northandsouth.info/ i http://spdam.info/ |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.
|