|
Diuna (2020) |
| Autor |
Wiadomość |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Pią 18 Paź, 2024 17:03
|
|
|
Serial osadzony w świecie Diuny:
https://www.youtube.com/watch?v=F3BrCXm-3gA |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
Fibula

|
Wysłany: Sob 02 Lis, 2024 12:05
|
|
|
Diuny jeszcze nie czytałam, ale to podobno prequel, więc obejrzę, choćby dla obsady. |
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Sob 02 Lis, 2024 14:06
|
|
|
| Tez mi się obsada podoba. |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
BeeMeR

|
Wysłany: Sob 30 Lis, 2024 09:42
|
|
|
Słucham sobie ponownie Diuny i myślę, że swoistym mentatem w innym umiwersum jest np. Gandalf albo Doktor Strange |
|
 |
BeeMeR

|
Wysłany: Sob 27 Wrz, 2025 11:25
|
|
|
Spróbowałam obejrzeć Diuna - Proroctwo ale mnie kompletnie znudziło.
Odpadłam. |
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Wto 17 Mar, 2026 19:44
|
|
|
Zwiastun 3 części "Diuny":
https://www.youtube.com/watch?v=QlJvuNSxNS4 |
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Pią 20 Mar, 2026 18:01
|
|
|
| Po tym zwiastunie nabrałam ochoty na powtórkę 2 części. Z braku czasu oglądałam ją w czterech częściach. Nadal mi się podoba. |
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
|
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika.
Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej.
Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron.
Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info
Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.