|
Duma i uprzedzenie po holendersku |
Autor |
Wiadomość |
Akaterine
|
Wysłany: Czw 04 Sie, 2011 11:19 Duma i uprzedzenie po holendersku
|
|
|
Fragment serialu holenderskiego "De vier dochters Bennet", czyli "Cztery córki Bennet", z 1961 roku:
Darcy oświadcza się Elizabeth |
|
|
|
|
Tamara
nikt nie jest doskonały...
|
Wysłany: Sob 06 Sie, 2011 12:54
|
|
|
O matko ona wygląda niemal na starszą od niego , i na początku myślałam , że jest ubrana w kimono , póki jej więcej nie pokazali |
_________________ "Mogę nie żyć wcale - ale żyć źle nie zmusi mnie żadna konieczność " - Bujwidowa |
|
|
|
|
Agn
księgarniany wymiatacz
|
Wysłany: Sob 06 Sie, 2011 13:11
|
|
|
Z profilu wygląda jak Irena Kwiatkowska. |
_________________ Fear is the mind-killer. |
|
|
|
|
Caitriona
Byle do zimy
|
Wysłany: Nie 07 Sie, 2011 12:04
|
|
|
Aktorka suknię ma okropną i faktycznie wygląda na straszą. I te język - mnie on śmiey
Dzięki Akaterine! |
_________________ And I'm not gonna lie Say I've been alright
'Cause it feels like I've been living upside down
What can I say? I'm survivin'
Crawling out these sheets to see another day
What can I say? I'm survivin'
And I'm gonna be fine I'm gonna be fine
I think I'll be fine
|
|
|
|
|
Katrin
|
Wysłany: Wto 09 Sie, 2011 21:26
|
|
|
Akaterine napisał/a: | "De vier dochters Bennet", czyli "Cztery córki Bennet" |
Szkoda, że wykreślili Kitty w scenariuszu |
|
|
|
|
nehaali
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.
|