|
Przesunięty przez: ŁukaszG Śro 21 Cze, 2006 20:35 |
Aaron Eckhart |
| Autor |
Wiadomość |
kami

|
Wysłany: Czw 01 Cze, 2006 15:22 Aaron Eckhart
|
|
|
Po obejrzeniu wczorajszego "Opętania" obiecałam sobie że muszę coś napisać o przystojnym Aaronie i dlatego czynię to czym prędzej Aaron urodził się w Santa Clara County (Kalifornia, USA) w dniu 12.03.1968. Jego ojciec jest informatykiem, a mama pisze książki dla dzieci, ma dwóch braci. Wychowywał się w Kalifornii, ale kilka lat spędził z rodziną w Anglii. Był zaręczony z aktorką Emily Cline (rozstali się po cichutku w 1998). Jak na razie widziałam go tylko w trzech filmach - Siostra Betty, Erin Brockovich i w Opętaniu. Od jutra zaczynam szukać w wypozyczalniach... Ponoć spotykał się też z Gwyneth ale nie chciał z nia sypiac, bo jest wierzący i praktykujący. Więc go rzuciła i wyszła za Chrisa Martina ???Ponoć...
 |
|
|
|
 |
Kaziuta

|
Wysłany: Czw 01 Cze, 2006 17:31
|
|
|
Wierzący i praktykujący i jeszcze ma na imie Aaron jak brat Mojżesza.
No, no, no. Facet z zasadami, Myślałam, że tacy już wygineli z dinozaurami. |
|
|
|
 |
Panna_Marta

|
Wysłany: Czw 01 Cze, 2006 18:16
|
|
|
Pana Aarona miałam okazję obejrzeć w jednym filmie czyli Opętaniu, ale to wystarczy, abym umiała docenić jego grę aktorską i... grę aktorską . Bardzo podobał mi się w swojej roli, i żywię nadzieję, że będę miała okazję ujrzeć go w jeszcze innych wcieleniach.
(Panna_Marta wybywa do najbliższej wypożyczalni ). |
|
|
|
 |
Alison
|
Wysłany: Czw 01 Cze, 2006 19:13
|
|
|
Aaron jest fajowy. A w Erin... tak nosił tego dzidziusia fachowo, że po prostu musi być fajnym facetem i nic tego nie zmieni
Ja tam go lubię jak diabli, a w sztruksowej marynarce wygląda...jak powinien wyglądać meski facet. Skończyłam. |
|
|
|
 |
kami

|
Wysłany: Czw 01 Cze, 2006 21:07
|
|
|
| Alison napisał/a: | (...) Aaron w sztruksowej marynarce wygląda...jak powinien wyglądać meski facet. Skończyłam. |
Też tak myślę :smile: . A tak nota bene jestem ciekawa dlaczego naukowcy w filmach są z reguły odziani w marynarki sztruksowe - to taka moja mała obserwacja, choć faktycznie Aaron wygladał w niej super ( choć bez prezentował się jeszcze lepiej) |
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Czw 01 Cze, 2006 22:55
|
|
|
On jeszcze grał złego w takim filmie sf - Zapłata.
http://zaplata.filmweb.pl/ |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
Gitka

|
|
|
|
 |
Nimloth [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 29 Sie, 2006 11:28
|
|
|
| Gitka napisał/a: | | I w filmie Conversations with Other Women (2005) |
Chciałabym to zobaczyć. Aarona lubię po "Opętaniu", później ze zdziwieniem przeczytałam, że grał w Erin - gdybym nie przeczytała, nie wpadłabym, że tam grał, a tym bardziej, kogo grał. Później obejrzałam "Siostrę Betty" i się zdziwiłam, że taki przystojny facet może wyglądać tak obrzydliwie .
A ten film - Aaron i Helena - ciekawe połączenie. Szkoda, że póki co nie ma jak obejrzeć... |
|
|
|
 |
Pemberley

|
Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 10:59
|
|
|
Wlasnie dostalam reklame z amazon tego filmu, jako ze ukazal sie na DVD, polecano mi go ze wzgledu na Miss Potter
Leci obecnie na Canal+, ktos moze juz widzial?
Film ma polski tytul:
Rozmowy z innymi kobietami:
http://www.filmweb.pl/Roz...tions,id=225461 |
_________________ Sezon? Na omułki....
 |
|
|
|
 |
Nimloth [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 13:38
|
|
|
Ja właśnie skończyłam oglądać, choć nie na Canal+. Ciekawy film, momentami smutny, momentami zabawny, z zakończeniem, które pozwala na własną interpretację. I mimo że oglądałam całość po angielsku, więc nie wszystko do mnie dotarło, oglądało mi się przyjemnie, mimo że nie ma istotnych wydarzeń, przez cały czas właściwie tylko rozmawiają. I film jest ciekawie nakręcony, bo przez cały czas ekran jest podzielony na dwie części (to przykład: ), na jednej widać ją, na drugiej jego, albo oboje, ale z różnej perspektywy, albo na jednej części ich razem, na drugiej ich wspomnienia lub innych ludzi. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.
|