PLIKI COOKIES  | Szukaj  | Użytkownicy  | Grupy  | Rejestracja  | Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zjazd fanek i fanów JA we Wrocławiu - 9-11 listopada :)
Autor Wiadomość
Loana 

Wysłany: Śro 24 Paź, 2007 11:29   Zjazd fanek i fanów JA we Wrocławiu - 9-11 listopada :)

Nie wiem, czy dziewczyny zauwazyly ten temat w poprzednim watku o spotkaniu, wiec wklejam jako nowy watek :) .

Na niebieskim forum robimy sobie zlot - spotkanie. Ale poniewaz jest to spotkanie fanow i fanek, wiec nic nie stoi na przeszkodzie, zeby i tu je oglosic :) .

Spotkanie odbedzie sie w dniach 9-11 listopada. We Wroclawiu.
Nocleg - bedziemy nocowac u kolegi, ktory udostepnia swoje 5-pokojowe mieszkanie, prawie puste (tzn.malo mebli, niedawno sie przeprowadzil). Kolega tez oczywiscie bedzie na zlocie :) . Innymi slowy, nocleg darmowy, trzeba przywiezc ze soba tylko spiwor i karimate, poniewaz nie mamy lozek, a tylko podloge :P .
Jedzenie - w sumie we wlasnym zakresie, ale chcemy gotowac wspolnie, czyli zrzuta na sniadanie/obiad/kolacje i pare osob wymiennie bedzie przygotowywac jedzonko :) . W planach jest tez jedno wyjscie do restauracji-baru. W sobote beda rowniez na wieczor zapewnione ciasta (nie za duzo, ale kilka na pewno bedzie). Picie - herbata, kawa i soki beda, liczymy na przywiezienie ewentualnych mocniejszych napojow (ja przywioze dwa likiery).
Atrakcje - w planach jest sporo zwiedzania. Plan dopiero ukladamy, ale chcemy pokazac duzo Wroclawia. W razie niepogody bedziemy korygowac na biezaco co robimy. Postaramy sie, zeby wstepy nie kosztowaly fortuny. Oprocz tego bedziemy ogladac filmy na komputerze wspolnie, wiec mozna przywiezc plyty z ciekawymi filmami. No i oczywiscie bedzie duuuzo okazji do pogaduszek :) .
Przejazd - we wlasnym zakresie. Zapewniamy jedynie odbior z Dworca (PKS lub PKP), ale trzeba nas wczesniej powiadomic :) . I oczywiscie odwiezienie na dworzec przy powrocie :) .
Kontakt - ze mna lub z Elbereth :) . Prosze o wiadomosci na PW.
Chetnych i chetne zapraszam! :)

AineNiRigani
[Usunięty]

Wysłany: Śro 24 Paź, 2007 22:56   

Pierwsze primo - moge sie zapisac do dyzorow obiadowych. nie potrafie robic sniadapek - a juz z cala pewnoscia takich co to zadowola zwyklych normalnych ludziów.
Drugie primo - kolega jest skadinąd znany :D
Trzecie primo - juz nie pamietam ...

izek 

Wysłany: Śro 24 Paź, 2007 23:45   

Bardzo proszę o ustalenie jakiejś kawki w niedzielne przed-południe, żebym mogła się na nią wpchnąć, bo w sobotę nie będę mogła niestety...

Loana 

Wysłany: Czw 25 Paź, 2007 12:50   

Oki, kawka w niedzielne przedpoludnie! Zanotowane! :) Jakas propozycja co do miejsca?

izek 

Wysłany: Czw 25 Paź, 2007 14:52   

Może jak będziecie spacerować sobie po Wrocku, to wpadnie Wam coś w oko?
Lubię atmosferę Mleczarni, ale nie pamiętam czy tam piłam kawę. Na Solnym jest sympatyczna Soul Cafe, ale trochę mało miejsca..

Dione 
wiosenna(?) depresja

Wysłany: Sob 27 Paź, 2007 16:55   

To tylko żeby kawka w niedzielne przedpołudnie była bardzo przed. Bo ja kole 14-tej mam powrotnego ciapąga.

Iiiii...... ja nie mieć karimatki :cry2: a jedynie śpiworrka :cry2:

fanturia 

Wysłany: Sob 27 Paź, 2007 18:05   

Sprawdzę, może u mnie jakaś sie plącze, to przez Loane podrzucę.

Loana 

Wysłany: Wto 30 Paź, 2007 08:54   

Ja mam dwa spiworki (skombinuje trzeci) i dwie karimatki :) . Spokojnie starcza dla Dione. A oprocz tego kilka dziewczyn bedzie moglo spac na narozniku, wiec nie martwcie sie o spanie az tak - wszystko da sie zalatwic :) .

Kafka bedzie bardzo przed, tzn jak wstaniemy :P .

AineNiRigani
[Usunięty]

Wysłany: Wto 30 Paź, 2007 19:08   

sprawdzalam polaczenia - bede kole 20-tej 10.11.
I mam nadzieje, ze w programie przewidziana jest całonocna impreza, cobym się mogła Wami nacieszyc...

Loana 

Wysłany: Śro 31 Paź, 2007 08:35   

Aine, ale zostajesz do 12.10., co??? Ja juz zaklepalam urlop w pracy. Zostaniesz??? Prosze!!!
I tak, w sobote mamy nocna impreze z filmami i ciastami :) .

AineNiRigani
[Usunięty]

Wysłany: Śro 31 Paź, 2007 17:15   

Słońce, nie wiedziałam czy moge, ale jeśli mogę - to jak najbardziej. W sumie zostalo mi jakies 16 dni wolnego, to sobie moge brac ile chce. Jedynie szkola mnie ogranicza.

Loana 

Wysłany: Pon 05 Lis, 2007 09:07   

Super! :) To wez prosze urlop na poniedzialek, ja juz wzielam, spedzimy razem dzien (El tez jeszcze bedzie). Juz sie nie moge doczekac :) .
Na razie nie szykuje sie nam jakis specjalnie wielki zlot, malo osob sie zapowiedzialo. Ale nic nie szkodzi, bedziemy intensywniej cieszyc sie swoja obecnoscia :P .

Dorfi 
Królowa Śniegu

Wysłany: Pon 05 Lis, 2007 09:38   

Mój przyjazd też jest pod wielkim znakiem zapytania. Michał mi się rozchorował. Na szczęście nic poważnego, ale siedzimy w domku.

fanturia 

Wysłany: Pon 05 Lis, 2007 10:51   

Cały tydzień przed Wami, na pewno wyzdrowieje :-)

Dione 
wiosenna(?) depresja

Wysłany: Pon 05 Lis, 2007 20:10   

:cry2: :cry2: :cry2: Chora jestem. Leczę się grzecznie, ale nie wiem czy do weekendu zdążę się postawić na nogi.

A tak na marginesie: Aine czy to twoje włane, prywatne i osobiste kocię jest w twoim avku? Cudniaste jest.

A jeszcze zajęcia mam ciągle i mogę w łóżku od rańca do wieczorka poleżeć, tylko robię przerwy, żeby lecieć na kolokwia. Ale wiecie jak przy gorączce wyostrza się zmysł wzroku, gdy trzeba ściągających pilnować? A słuch? Każdy szmerek mnie przeszkadza - biedne te moje studenta ostatnio :excited:

AineNiRigani
[Usunięty]

Wysłany: Pon 05 Lis, 2007 21:59   

Dione napisał/a:
A tak na marginesie: Aine czy to twoje włane, prywatne i osobiste kocię jest w twoim avku? Cudniaste jest.

Było, niestety. :(
Biore sobie urlopik w piatek, posmierdziałek i w fetorek chyba rowniez.
Loano - drewlandia ciut sie opoznia, moze przy sprzyjajacych wiatrach dojdzie do piatku, to cosik uda mi sie machnac. Rzuc mi tym co jest najpilniejsze i na juz. Ogolnie rzecz biorac sprzecior w wersji mini moge wziasc ze soba i cos machnąć na miejscu - jakby nie patrzec moge Wam strzelic malutka pokazowke, bo to jest bardzo proste :D

Loana 

Wysłany: Wto 06 Lis, 2007 09:20   

Aine, pilnego to nic nie jest :P . Natomiast, natomiast - pomysl z pokazem jest SUPER!!! :) Akurat tak sie zlozylo, ze bylam ostatnio (jakos dwa tygodnie temu) na warsztatach Dojrzewalni Roz z techniki decoupage. Na warsztaty pierwotnie zapisala sie moja szwagierka, ktora chciala bardzo nauczyc sie tej techniki. Ale pech chcial, ze cos sobie zrobila z noga i nie mogla sie dokustykac na te zajecia. Dlatego wyslala mnie, zebym sie nauczyla i jej pokazala. No to bylam, zobaczylam, wymeczylam deseczke i obiecalam jej pokazac. Ale ogromnie ucieszylabym sie, gdybys zechciala zrobic nam pokaz tej techniki na miejscu, masz wieksze doswiadczenie niz ja po jednym warsztacie. Bylabym ogromnie wdzieczna :) . Szwagierka z przyjemnoscia przyjmie nas u siebie, wiec pokaz zrobilybysmy u niej (ona ciagle ma cos z ta noga). Co Ty na to?
Dziewczyny, nie chorujcie!!! Bo sie okaze, ze nikt nie przyjedzie! A przeciez juz tak dlugo planowalysmy ten zlot. Nie robcie mi tego :( .

AineNiRigani
[Usunięty]

Wysłany: Wto 06 Lis, 2007 18:29   

No to jestesmy umowione :D
Jade jutro uzupelniac akryle :D

izek 

Wysłany: Wto 06 Lis, 2007 19:26   

AineNiRigani napisał/a:
moge Wam strzelic malutka pokazowke

Ja też bym chciała zobaczyć :excited:

AineNiRigani
[Usunięty]

Wysłany: Wto 06 Lis, 2007 20:19   

no ale bedziesz, prawda? Ja rozumiem, pieluchowo i te sprawy, ale znajdziesz chwilke (no ze 2-3 godziny minimum)

Dione 
wiosenna(?) depresja

Wysłany: Śro 07 Lis, 2007 18:02   

Loana napisał/a:
Dziewczyny, nie chorujcie!!! Bo sie okaze, ze nikt nie przyjedzie! A przeciez juz tak dlugo planowalysmy ten zlot. Nie robcie mi tego .

Robię co mogę, ale pewnie przyjadę wciąż zasmarkana i kaszląca, bo chyba tylko obłożna choroba mnie by powstrzymała przed przybyciem.

izek 

Wysłany: Śro 07 Lis, 2007 20:21   

AineNiRigani napisał/a:
no ale bedziesz, prawda? Ja rozumiem, pieluchowo i te sprawy, ale znajdziesz chwilke (no ze 2-3 godziny minimum)

No ba, oczywiście że będę :banan_Bablu: niech mnie ktoś spróbuje powstrzymać :bejsbol:

AineNiRigani
[Usunięty]

Wysłany: Śro 07 Lis, 2007 20:59   

Dione, nasz zasmarkańcu, nie bój żaby. Zaaplikujem Ci pieprzówkę. Jak Ci włosy dęba staną, wyzdrowiejesz natychmiast (chociazby po to, aby nie pić tego po raz drugi :D )

fanturia 

Wysłany: Śro 07 Lis, 2007 21:39   

Tylko dajcie wcześniej znać jakie plany na dzień macie, bo ja potrzebuję przynajmniej 2 godziny, żeby na s na to za... dalekie miejsce dostarczyć ;)

Loana 

Wysłany: Czw 08 Lis, 2007 09:13   

Chyba bedziemy sie na miejscu umawiali komorkowo. Przecoiez nie bedziesz sie ze Zlotnik z dziecmi tarabanic autobusem - ja po Ciebie przyjade samochodem. Plany dokladne i tak na miejscu uzgodnimy, bo na razie malo osob jest i nie ma co planowac. Wyglada na to, ze w sobote do wieczora bedziemy w cztery osoby, wiec mozemy sie wozic i po ludziach jak trzeba :P .

Odpowiedz do tematu