Aktorzy austenowscy - James McAvoy
Agn - Śro 09 Sty, 2008 14:28
Kobietyyy! Obejrzałam Atonement! TUTAJ WRAŻENIA.
Dżemik! Jam twych ubłoconych butów całować nie godna!
Jaki on był cudowny! W kawiarni miałam ochotę go utulić! I w ogóle... kiedy sobie leżał pod papierem i patrzył na zdjęcie i marzył... Tylko go pogłaskać.
Alison - Śro 09 Sty, 2008 16:24
| Agn napisał/a: | Dżemik! Jam twych ubłoconych butów całować nie godna!
Jaki on był cudowny! W kawiarni miałam ochotę go utulić! |
Scena w kawiarni jak dla mnie jest najmocniejsza. On tam gra każdym nerwem. W ogóle jak nie dostanie Oscara, to się pochlastam!
Agn - Śro 09 Sty, 2008 17:39
Jak nie dostanie Oscara, to się dobrze stanie, bo te zapluta nagrode dostaja ci najslabsi. A Dzemik do slabeuszy nie nalezy.
On w ogole caly czas gra na najwyzszych obrotach. I kiedy sie zlosci na Briony (zabic smarkule!!!) i kiedy rozmawia z Cee o niefortunnym liscie i kiedy lzy mu leca w kawiarni. Albo ten moment, kiedy znalazl tamte trupy - no po perostu... chcialo mi sie plakac razem z nim
Alison - Śro 09 Sty, 2008 17:46
| Agn napisał/a: | Jak nie dostanie Oscara, to się dobrze stanie, bo te zapluta nagrode dostaja ci najslabsi. A Dzemik do slabeuszy nie nalezy.
On w ogole caly czas gra na najwyzszych obrotach. I kiedy sie zlosci na Briony (zabic smarkule!!!) i kiedy rozmawia z Cee o niefortunnym liscie i kiedy lzy mu leca w kawiarni. Albo ten moment, kiedy znalazl tamte trupy - no po perostu... chcialo mi sie plakac razem z nim |
Fakt, że on jest Master of Tears. Jego załzawione oczy rozpękują mi serce na kawałki.
No i nie do końca się zgadzam, że Oscary dostają najsłabsi, choć często dostają akurat ci co w danym roku nie powinni, bo inni byli lepsi, ale nie zawsze tak jest.
Anonymous - Śro 09 Sty, 2008 18:08
Oscary dostaja nie tyle najlepsi czy najslabsi, co raczej ci ktorzy zagrali w filmach lepiej rozreklamowanych, za wieksza kase, bardziej medialnych.
Niestety Oscary sa calkowicie zmarketingowane.
Agn - Śro 09 Sty, 2008 18:34
I m.in. dlatego ich nie lubię.
Ażeby dostać Oscara trzeba się ucharakteryzować na totalne paskudztwo (czego Dżemik nie dopełnił), potem cierpieć przez cały film (co się sprawdza w połowie), a na końcu umrzeć w męczarniach (można go pod to podpiąć). Obawiam się, że Oscar przemknie Jamesowi koło jego cudnego noska.
snowdrop - Śro 09 Sty, 2008 18:46
Wow, oscar dla tego dziennikarza.
Anonymous - Śro 09 Sty, 2008 19:29
Ale Dzemik był jakis taki... nieswoj
Agn - Śro 09 Sty, 2008 19:38
A ty byś była "swoja", gdybyś gadała z takim dziennikarzem?
Anonymous - Śro 09 Sty, 2008 20:47
z cala pewnoscia nie , aczkolwiek Dzemik milusio wyglada bedac nieswoj. Zreszta pewnie dlatego nie byl swoj, bo jest NASZ
Anonymous - Pią 11 Sty, 2008 18:02
Dzioucchy, patrzajta, jakie cudo kikita nam wyczarowała !!!
http://forum.northandsout...p=132362#132362
No ja to wymiekam jak patrze w te oczeta i w ogole...
Marija - Pią 11 Sty, 2008 21:14
Kikita jest wielka !
Agn - Pon 14 Sty, 2008 19:06
Jeżu! Boru! Maryjo!!!
Kikicie pomnik należy wystawić! Ozłocić dziewoję! Cokolwiek!!! To jest... To jest...
O Boru! O Maryjo! O Jeżu kolczasty!!!
(Post o niskiej zawartości intelektualnej.)
Alison - Pon 14 Sty, 2008 21:06
| Agn napisał/a: | Jeżu! Boru! Maryjo!!!
Kikicie pomnik należy wystawić! Ozłocić dziewoję! Cokolwiek!!! To jest... To jest...
O Boru! O Maryjo! O Jeżu kolczasty!!!
(Post o niskiej zawartości intelektualnej.) |
Się zgadzam, mnie omdlało jak zobaczyłam... Mimo, że było to na moje wyraźne zamówienie. Jedno zdjęcie nawet dostarczyłem, ale efekt mnie i tak zmiótł.
Kaziuta - Śro 16 Sty, 2008 21:21
Dziwna rzecz mi sie dzisiejszej nocy przydarzyła. Nie pałam do tego faceta, a o on mi się przysnił
I wiecie co? Fajny był w tym śnie. Ja byłam albo jego koleżanka albo jakaś redaktorką (jak to w śnie, nie wiadomo), umówiłam się z nim na wywiad albo spotkanie. Jak przyszłam do kawiarni (bo to kawiarnia była) to siedział juz przy stoliku ubrany w ciemny garnitur, w rozpiętej koszuli, bez krawata i oglądal swoje zakupy Jak podeszłam, akurat skladał damska bluzeczkę (letni topik) oznajmil mi, że kupił dla swojej dziewczyny i zapytał czy będzie ok. Miał taki ładny uśmiech i byłbardzo miły.
I kurde balans, tak dobrze sie zaczęło, a to byl koniec
Potem to jeszcze Tomasz Lis mi się śnił, który zachwycał się moimi sznurowadłami od trampek, (chciaż ja nie noszę trampek), ale to juz nie było to samo
Marija - Śro 16 Sty, 2008 21:24
| Kaziuta napisał/a: | Potem to jeszcze Tomasz Lis mi się śnił, który zachwycał się moimi sznurowadłami od trampek, (chciaż ja nie noszę trampek), ale to juz nie było to samo | Spadłam z krzesła ze zgrozy . Ale Dżemik...Co, Kaziutka, fajny był? Coś chłopię niepokaźne w sobie ma...
Kaziuta - Śro 16 Sty, 2008 21:26
Musze przyznac, że fajny był. Gdyby nie ten sen dalej byłby mi raczej obojętny, ale teraz musze szybciutko obejrzec Pokutę.
Anonymous - Śro 16 Sty, 2008 21:27
Tomasz Lis rulez !!!
Anonymous - Śro 16 Sty, 2008 21:51
Dziewczyny - do tapetowni marsz. Czarodziejka-Kikita, wyczarowala takie cuda, ze noremalnie slow mi zabraklo, zapowietrzylam sie i w ogole...
Agn - Czw 17 Sty, 2008 10:37
Właśnie zobacyłam. *mdleje* Podtrzymuję swoje zdanie z tapetkowni - to powinno być karalne...
Wiedźma - Pią 08 Lut, 2008 00:15
Dzemik w hitchcockowskim sosie jako Nieznajomy z Pociągu:
http://www.mollygood.com/...80207/vanemile/
Anonymous - Pią 08 Lut, 2008 07:22
Mniam !!!
Kruca bułka, a mnie się dzisiaj śnił jako kolejarz - czyżbym miała wizje proroczą jakowąś?
Ślicznie wygląał w tym mundurku...
Wiedźma - Pon 11 Lut, 2008 20:31
A tu poważny Dżemik (i jego ócz jeziora) na ozdaniu nagród BAFTA:
http://popsugar.com/galle...,7,0&show=large
Anonymous - Pon 11 Lut, 2008 21:08
Ómarłam. utonęłam w głębi tychże ócz.
Pogrzeb odbył sie 5 sekund temu i właśnie organizuje stype. Zapraszam na piffko.
Sofijufka - Pon 11 Lut, 2008 21:17
Ach, jaki on grzeczny, jak maturzysta...
|
|
|