Aktorzy austenowscy - James McAvoy
Alison - Wto 25 Gru, 2007 13:59
Wczoraj obejrzałam sobie do kompletu ról Jamesa, jeszcze pana Tumnusa, z Opowieści z Narnii. Mało go tam było, ale taki słodziutki był z tymi swoimi kopytkami i z tym kartoflanym noskiem, herbatkę tak ślicznie podawał, szkoda tylko, ze był dubbing. Ach, ciągle miałam ochotę poprawiać mu szaliczek na tym zmarzniętym ciałku. Jak to Matka...
Wiedźma - Śro 26 Gru, 2007 00:20
| Alison napisał/a: | Wczoraj obejrzałam sobie do kompletu ról Jamesa, jeszcze pana Tumnusa, z Opowieści z Narnii. Mało go tam było, ale taki słodziutki był z tymi swoimi kopytkami i z tym kartoflanym noskiem, herbatkę tak ślicznie podawał, szkoda tylko, ze był dubbing. Ach, ciągle miałam ochotę poprawiać mu szaliczek na tym zmarzniętym ciałku. Jak to Matka... |
Aaaa! Ten milusi faun ze ślicznymi oczami to był McAvoy? Przepraszam bardzo, którędy do tej szafy???
Anonymous - Śro 26 Gru, 2007 00:57
prosto, w prawo do najblizszego empiku lub do mojego domu
MiMi - Czw 27 Gru, 2007 11:01
Też oglądałam Opowieści z Narnii w tv, ale nie mogłam znieść tego dubbingu, więc zrobiłam sobie seans filmu, który mam na komputerze. Moja siostra za każdym razem gdy pojawiał się faun głośnio wzdychała i strzelała komentarzami typu: A ona teraz idzie z nim pod rękę, itp. Po jakiś 10 sekundach miałam jej dość, ale jakoś wytrwałam do końca. McAvoy jest śliczny w tym filmie, zresztą jak w każdym
Dione - Czw 27 Gru, 2007 22:03
W końcu po dłuugich oczekiwaniach obejrzałąm Becoming Jane i ... James podobał mi się (jako mężczyzna, nie aktor, bo do aktorstwa nie mam zastrzeżeń) tylko w końcówce, gdy był niby te kilkanaście lat starszy. Wiem, że herezje rozpowszechniam, ale on taki jest chłopcowaty. Owszem ładny, ale ... no taki chłopiec. Uroczy, łobuzujący, wesoły, ale... chłopiec. [tu emotka wzruszająca ramionami] no taki mało męski.
Alison - Czw 27 Gru, 2007 22:16
| Dione napisał/a: | | W końcu po dłuugich oczekiwaniach obejrzałąm Becoming Jane i ... James podobał mi się (jako mężczyzna, nie aktor, bo do aktorstwa nie mam zastrzeżeń) tylko w końcówce, gdy był niby te kilkanaście lat starszy. Wiem, że herezje rozpowszechniam, ale on taki jest chłopcowaty. Owszem ładny, ale ... no taki chłopiec. Uroczy, łobuzujący, wesoły, ale... chłopiec. [tu emotka wzruszająca ramionami] no taki mało męski. |
Ale właśnie za to go kochamy. Ja to go nawet adoptowałam
Marija - Czw 27 Gru, 2007 22:18
...się zaczyna? Nie ma jak ferment posiać ...Chłopięcość, wdzięk i bezpretensjonalność .
Dione - Czw 27 Gru, 2007 22:27
| Alison napisał/a: | | Dione napisał/a: | | W końcu po dłuugich oczekiwaniach obejrzałąm Becoming Jane i ... James podobał mi się (jako mężczyzna, nie aktor, bo do aktorstwa nie mam zastrzeżeń) tylko w końcówce, gdy był niby te kilkanaście lat starszy. Wiem, że herezje rozpowszechniam, ale on taki jest chłopcowaty. Owszem ładny, ale ... no taki chłopiec. Uroczy, łobuzujący, wesoły, ale... chłopiec. [tu emotka wzruszająca ramionami] no taki mało męski. |
Ale właśnie za to go kochamy. Ja to go nawet adoptowałam |
Nie no Matuś, ja nie przeczę, że syn z niego byłby wprost cudny. Takiego brata całe życie chciałam mieć (a tu tylko mi się siostra trafiła ), ale zakochać bym się w nim nie umiała. Ale nawet to dobrze, bo skoro on usynowiony przez naszą Mateczkę, to by było niepolitycznie wzdychać do przyszywanego braciszka
Anonymous - Czw 27 Gru, 2007 22:36
a widzisz, a ja perwersyjnie wzdycham
Dione - Czw 27 Gru, 2007 22:43
nieszkodzi i tak Cię lubię
Gosia - Czw 27 Gru, 2007 23:07
| Dione napisał/a: | | ... James [..] taki jest chłopcowaty. Owszem ładny, ale ... no taki chłopiec. Uroczy, łobuzujący, wesoły, ale... chłopiec. [tu emotka wzruszająca ramionami] no taki mało męski. |
a no wlasnie!
Anonymous - Czw 27 Gru, 2007 23:33
sory winetu, ale jestem za mloda na stare pryki
Kaziuta - Pią 28 Gru, 2007 00:46
| Gosia napisał/a: | | Dione napisał/a: | | ... James [..] taki jest chłopcowaty. Owszem ładny, ale ... no taki chłopiec. Uroczy, łobuzujący, wesoły, ale... chłopiec. [tu emotka wzruszająca ramionami] no taki mało męski. |
a no wlasnie! |
Hej dobrze prawi, w....dki jej dać
Aine to nie sa stare pryki, tylko dojrzali mężczyźni.
PS. Uwielmiam te Twoje kije w naszych mrowiskach.
Anonymous - Pią 28 Gru, 2007 01:05
cóz, od dojrzalego do przejrzałego juz krótka droga wiec wychodzi na to samo. Biorac pod uwage biologie, przejrzali mezczyzni na niewiele sie przydaja ...
P.S. wiem
Alison - Pią 28 Gru, 2007 09:43
Moje drogie, są sprawy i damskie potrzeby, do których młody duchem i ciałem bardziej się przydaje, są takie, w których jest miejsce dla dojrzałka. James ma w sobie taki urok, że samo przebywanie w jego towarzystwie to czysta przyjemność, taki schłodzony szampan, przejrzystość, bąbelki, śmiech i zabawa. Z dojrzałym mężczyzną, kominek, herbatka i Requiem Mozarta. I to jest ta zasadnicza rożnica....
Maryann - Pią 28 Gru, 2007 10:16
| Alison napisał/a: | | Z dojrzałym mężczyzną, kominek, herbatka i Requiem Mozarta. |
Czemu zaraz requiem...
Gosia - Pią 28 Gru, 2007 10:26
A co taki mlodzik wie o zyciu? Lubi mange czy kreskowki
Wiem cos o tym, bo kiedys spotykalam sie z mlodszym i w koncu musialam ta znajomosc skonczyc, bo mialam dosc tego dzieciucha
Alison - Pią 28 Gru, 2007 10:30
| Maryann napisał/a: | | Alison napisał/a: | | Z dojrzałym mężczyzną, kominek, herbatka i Requiem Mozarta. |
Czemu zaraz requiem... |
Bo jest przepiękne i trzeba trochę przeżyć, żeby je w pełni zrozumieć.
A to, że kogoś los pobłogosławił wyglądem chłopca, nie powinno go intelektualnie dyskwalifikować. Od błyskotliwego sposobu bycia do mangi i kreskówek daleka droga...
Sofijufka - Pią 28 Gru, 2007 10:32
Ja to miałam najgorzej - podobali mi się starsi, a ja - młodszym
Wiedźma - Pią 28 Gru, 2007 15:50
| Dione napisał/a: | | W końcu po dłuugich oczekiwaniach obejrzałąm Becoming Jane i ... James podobał mi się (jako mężczyzna, nie aktor, bo do aktorstwa nie mam zastrzeżeń) tylko w końcówce, gdy był niby te kilkanaście lat starszy. Wiem, że herezje rozpowszechniam, ale on taki jest chłopcowaty. Owszem ładny, ale ... no taki chłopiec. Uroczy, łobuzujący, wesoły, ale... chłopiec. [tu emotka wzruszająca ramionami] no taki mało męski. |
Nie ma przeciwwskazań żeby osobnik czarująco chłopięcy nie mógł być równocześnie wewnętrznie dojrzały. Poza tym mnie sie szalenie ta chłopięcość w gaelickim wydaniu podoba
Dione - Pią 28 Gru, 2007 16:23
| Sofijufka napisał/a: | :cry2: Ja to miałam najgorzej - podobali mi się starsi, a ja - młodszym |
Znam ten ból I jak tu sobie faceta znaleźć, gdy dzwonią do ciebie tylko ci młodsi o pięć i więcej lat.
A co Jamesa to powiem tak: żeby wyglądał tak jak w oststniej scenie Becoming, a charaterek miał taki jak w ciągu całego filmu, to ... cytując Aine "majtki przez głowę"
Anonymous - Pią 28 Gru, 2007 19:29
| Alison napisał/a: | | Z dojrzałym mężczyzną, kominek, herbatka i Requiem Mozarta. I to jest ta zasadnicza rożnica.... |
i marsz żałobny i kula w łeb ...
Wiedźma pisze z glebi mego na wskros celtyckiego serducha
A Dione ociera sie o nekrofilie
Gitka - Pon 31 Gru, 2007 11:23
James w filmie "Penelope"
http://www.filmweb.pl/Pen...leria,id=234989
zwiastun
http://pl.youtube.com/watch?v=ic_oIfM_DBI
Marija - Pon 31 Gru, 2007 11:34
Gitko, jesteś niezrównana oraz niezmordowana w poszukiwaniach smacznych kąseczków .
Gitka - Pon 31 Gru, 2007 11:42
| Marija napisał/a: | Gitko, jesteś niezrównana oraz niezmordowana w poszukiwaniach smacznych kąseczków . |
Dziękuję ślicznie za kwiatuszki.
Szukam dla siebie nowości, a przy okazji wklejam tutaj dla niektórych chętnych dam
A co do filmu "Penelope" to premiera jest strasznie odwlekana
|
|
|