To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Literatura - Proza i poezja - Najgłupsze książki, jakie wpadły wam w ręce

Agn - Śro 06 Kwi, 2011 22:23

Ech, każdy ma własny chyba? A dla póki co jednego opowiadanka na razie nie będę zakładała swojego...
Admete - Śro 06 Kwi, 2011 22:32

Agn napisał/a:
Ech, każdy ma własny chyba? A dla póki co jednego opowiadanka na razie nie będę zakładała swojego...

Nie, nie był taki ogólny...Nie pomnę tytułu.

Aragonte - Śro 06 Kwi, 2011 22:45

Admete napisał/a:
Nie, nie był taki ogólny...Nie pomnę tytułu.

A proszę bardzo :)
http://forum.northandsouth.info/1865.htm

Ledwie rzuciłam okiem na początek obu opowiadań, ale w sumie to nie mam wątpliwości, które jest Agn :mrgreen: :wink:

Agn - Czw 07 Kwi, 2011 11:25

I tak na razie nie mogę tam władować swojego tekstu, bo oficjalnie nie możemy nigdzie publikować aż do ogłoszenia wyników. A wtedy... dorzucę to, co wyleciało, popracuję, poprawię byki (nie miałam już na to czasu!) i EWENTUALNIE założę swój temat z tfu!rczością thinową. :P
Yvain - Czw 07 Kwi, 2011 11:45

Agn napisał/a:
założę swój temat z tfu!rczością thinową
było by super :mrgreen:
Aragonte - Czw 07 Kwi, 2011 12:04

Agn napisał/a:
I tak na razie nie mogę tam władować swojego tekstu, bo oficjalnie nie możemy nigdzie publikować aż do ogłoszenia wyników. A wtedy... dorzucę to, co wyleciało, popracuję, poprawię byki (nie miałam już na to czasu!) i EWENTUALNIE założę swój temat z tfu!rczością thinową. :P

Załóż, załóż :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja już swojego wątku raczej nie założę :-|

Agn - Czw 07 Kwi, 2011 13:39

Ty nie założysz, a ja mam zakładać? Ze swoją grafomanią? W szyciu!
Aragonte - Czw 07 Kwi, 2011 14:17

Agn, jeśli chcę coś faktycznie zrobić ze swoją tfurczością, to nie może toto wisieć w sieci :)
I grafomanką jesteś w takim samym stopniu jak ja :-P

Agn - Czw 07 Kwi, 2011 14:22

W sumie racja... O tym nie pomyślałam... :mysle:
*Agn-jemioł*

Aragonte - Czw 07 Kwi, 2011 21:15

Jeśli stracę nadzieję na cokolwiek, to mój wątek wróci - w innym przypadku raczej nie :-|
Agn - Śro 13 Kwi, 2011 08:45

Wracamy do głupot - tym razem nie konkretnie książki (choć pośrednio też), ale sama autorka mnie urzekła...
http://czytadelka.blox.pl...AZDY-WIDZI.html

Aragonte - Śro 13 Kwi, 2011 10:51

Agn, mam jeden problem z czytaniem Twego bloga.
Otóż za każdym razem, kiedy tam wchodze, uruchamia się jakaś durna reklama, która zasłania mi sporą część Twego tekstu :evil: :evil: Nie da się jej zamknąć, po odświeżeniu pojawia się na nowo...
Nie założę bloga, niech spadają na szczaw :evil:

Agn - Śro 13 Kwi, 2011 22:00

Takie coś?

Jak się kliknie na to coś, co zaznaczyłam i reklama się schowa...

spin_girl - Czw 14 Kwi, 2011 16:39

Agn, wlazłam sobie na Twojego bloga (chociaż na blogi mam alergię) i ómarłam. Jak Ty nie zostaniesz zawodową pisarką, to ja Cię zatłukę gołymi rękami. Twoje komentarze zasługują na nagrodę, oplułam sobie waniliowym jogurtem cały monitor se śmiechu, skojarzenia masz nieziemskie. Najbardziej mi się podobała ta komnata wyskakująca zniecacka :mrgreen:
Duże brawa dla autorki (komentarzy, nie książek) :oklaski: :oklaski: :oklaski: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Yvain - Czw 14 Kwi, 2011 16:42

Też wlazłam i popieram Spin. Dobrze tak odprężająco poryczeć ze śmiechu :rotfl:
Agn - Czw 14 Kwi, 2011 21:40

spin_girl napisał/a:
Agn, wlazłam sobie na Twojego bloga (chociaż na blogi mam alergię) i ómarłam. Jak Ty nie zostaniesz zawodową pisarką, to ja Cię zatłukę gołymi rękami.

Chyba ze strachu zostanę... :lol:
Dziękuję za dobre słowo!

Aragonte - Pią 15 Kwi, 2011 04:06

Agn napisał/a:
spin_girl napisał/a:
Agn, wlazłam sobie na Twojego bloga (chociaż na blogi mam alergię) i ómarłam. Jak Ty nie zostaniesz zawodową pisarką, to ja Cię zatłukę gołymi rękami.

Chyba ze strachu zostanę... :lol:
Dziękuję za dobre słowo!

Agn, większe szanse masz na to Ty niż ja - słowo.

Agn - Nie 17 Kwi, 2011 09:15

Mam wrażenie, że to się nigdy nie skończy. Zobaczywszy kolejną rewelacyjną książkę z gatunku same-wiecie-jakiego... aż mi wszystko oklapło.
LYNN RAVEN - POCAŁUNEK DEMONA
Nigdy nie zgadniecie, o czym jest. Nie macie szans. :-P

Yvain - Nie 17 Kwi, 2011 09:26

:mrgreen: takie rtęciowe oczy...ciekawe czy nadają się do mierzenia temperatury :rotfl: piękne i praktyczne, gdyby to było zamierzeniem autorki, to ma u mnie plusa :mrgreen:
Agn - Nie 17 Kwi, 2011 09:41

Mierzyć temperaturę w oczach - wróżyłabym gościowi karierę w medycynie. :lol:
Tamara - Nie 17 Kwi, 2011 21:33

Rtęciowe oczy :shock: ? A kysz !!! Rtęć jest zakazana pod każdą postacią , wycofano już z użytku rtęciowe termometry i ciśnieniomierze , nawet szczepionki konserwowane całkowicie niewinnym tiomersalem czyli etylanem rtęci odchodzą do lamus a < A ta tutaj takie trujące , niezgodne z wytycznymi Unii Europejskiej i Amerykańskiej Federacji Konsumentów , substancje zapodaje ! Do pudła z nią za łamanie dyrektyw ! :-P
Agn - Nie 17 Kwi, 2011 21:37

Poważnie termometry rtęciowe wycofano? Kurczę, ja mam ciągle taki w domu... :mrgreen:
Admete - Nie 17 Kwi, 2011 21:41

Ja zapobiegawczo kilka kupiłam, nie ufam tym nowoczesnym. Co prawda i tak nigdy nie mam podwyższonej temperatury przy chorobie, ale nabyłam na wszelki wypadek ;)
Tamara - Nie 17 Kwi, 2011 21:43

I jeżeli macie - strzeżcie jak oka w głowie , bo elektroniczne cuda są do du....szy :uzi:
Deanariell - Nie 17 Kwi, 2011 21:55

Tamara napisał/a:
jeżeli macie - strzeżcie jak oka w głowie , bo elektroniczne cuda są do du....szy

Zaiste. :-|