Aktorzy austenowscy - James McAvoy
Marija - Wto 27 Lis, 2007 10:23
Ja bym wolała przebrać się jednak za księdza, bezpieczniej. Ostatecznie z króliczym ogonkiem .
Alison - Wto 27 Lis, 2007 10:28
| Marija napisał/a: | Ja bym wolała przebrać się jednak za księdza, bezpieczniej. Ostatecznie z króliczym ogonkiem . |
Ksiądz w kabaretkach!!! To coś dla mnie
fanturia - Wto 27 Lis, 2007 10:46
| Alison napisał/a: | Boże co tu się dzieje? Ojciec!!! Pijaństwo przy dzieciach?!
Ja cię praw rodzicielskich pozbawię! Patrz do czego doprowadziłeś, Fanturią tak sprzeczne emocje targają, że nie wiadomo jak ją teraz pocieszać, śmieję się i płacze na przemian.
|
Pełnoletnie dziecię Ale muszę się się przyznać, że dawno sie tak nie śmiałam Tylko brakuje ikonki :popłakałam się ze śmiechu:
Marija - Pon 03 Gru, 2007 09:48
Jakoś tak ten Dżemik w Starter for 10 mi się przypomina ....Niby skromny filmik i jeszcze skromniejszy Dżemik, a tu proszę . Bradddd Pitttttt wysiada.
krzysztof - Pon 03 Gru, 2007 11:02
Dzisiaj w nocy "był" u mnie JM jednak przerażający klakson tira przerwał moje marzenia senne
Alison - Pon 03 Gru, 2007 11:55
| krzysztof napisał/a: | Dzisiaj w nocy "był" u mnie JM jednak przerażający klakson tira przerwał moje marzenia senne |
Chamy! Od zawsze nienawidzę tirowców. A tu proszę, nawet wTAKIE sny ingerują.
Krzysiek, Ty to mimo wszystko farciara jesteś
Anonymous - Pon 03 Gru, 2007 16:50
Dranie !!!
krzysztof - Czw 06 Gru, 2007 13:28
Za dzisiejszm Dziennikiem Polska: JM ma powody do dumy. Aktor uznany został za najlepiej całującego się mężczyznę w Hollywood, i to przez samą Keirę Knightly. "On całuje lepiej niż Orlando Bloom i Johnny Deep"-emocjonuje się aktorka. Dla McAvoya komplement nie był specjalnym zaskoczeniem."To dlatego, że jestem Szkotem. U nas wszyscy wiedzą, jak powinno się całować"-skomentował.
Ach ci Szkoci
Alison - Czw 06 Gru, 2007 13:40
| krzysztof napisał/a: | Za dzisiejszm Dziennikiem Polska: JM ma powody do dumy. Aktor uznany został za najlepiej całującego się mężczyznę w Hollywood, i to przez samą Keirę Knightly. "On całuje lepiej niż Orlando Bloom i Johnny Deep"-emocjonuje się aktorka. Dla McAvoya komplement nie był specjalnym zaskoczeniem."To dlatego, że jestem Szkotem. U nas wszyscy wiedzą, jak powinno się całować"-skomentował.
Ach ci Szkoci |
Ona o tym mówiła w którymś z wywiadów, do którego tu były linki. Taka prowadząca Murzynka pokazywała jej zbliżenia ust na fotkach, ona miała rozpoznać i powiedziec jak jej sie całowało. Pokazali jej w.w., rozpoznała wszystkich i orzekła, ze James "is definitely the best kisser"
Moja krew w końcu
Krzysiu słodki jesteś z temi uszkami
Agn - Czw 06 Gru, 2007 13:43
Skromny ten Szkot, no...
Nigdy nie miałam najmniejszych wątpliwości, że i w tej dziedzinie talentu naszemu Jamesowi nie brakuje!
Ja wróciłam do Dżemika. Obejrzałam, niestety, tylko połowę Inside I'm dancing. Więcej mi się nie udało, jako że zostałam przegoniona na cztery wiatry. Chlip! Ale piekielnie mi się ten film podoba. A Dżemik... no mrau. Jak to jest, że niektórzy aktorzy mają pełne pole do popisu i nie dają rady, a taki niepozorny Dżemik może tylko twarzą i głosem w sumie grać i spisuje się tak świetnie?!
Alison - Czw 06 Gru, 2007 15:05
| Agn napisał/a: | | Ja wróciłam do Dżemika. Obejrzałam, niestety, tylko połowę Inside I'm dancing. Więcej mi się nie udało, jako że zostałam przegoniona na cztery wiatry. Chlip! Ale piekielnie mi się ten film podoba. A Dżemik... no mrau. Jak to jest, że niektórzy aktorzy mają pełne pole do popisu i nie dają rady, a taki niepozorny Dżemik może tylko twarzą i głosem w sumie grać i spisuje się tak świetnie?! |
A zwróciłaś uwagę na pierwszy kadr, w którym on sie pojawia? Kiedy ta krata w busie sie otwiera? jego twarz mówi wszystko co to będzie za postać, już nic nie trzeba pokazywać wiecej. Ja sie przy tym filmie tak usmarkałam, że aż skarpetki miałam zasmarkane
Gitka - Pią 07 Gru, 2007 18:35
Kalendarz adwentowy, zobaczcie kto jest dzisiaj
http://www.hellomagazine....mas07/day7.html
Anonymous - Pią 07 Gru, 2007 18:47
Mniam - schrupałam z miejsca. Najdziwniejszy był test, bo chociaz pytania były stosunkowo łatwe, walnełam sie na jednym z łatwiejszych. Dwa, na które strzelałam - trafiłam bez pudła ?Troche mnie to zaskoczyło
Giteczko - smakowity ten kalendarzyk
Alison - Pią 07 Gru, 2007 19:56
Ha! Prawie wszystko wiedziałam! Wywaliłam się tylko na tym "bardzo znanym brytyjskim serialu, w którym NIE wystepował". Strzelilam i nie trafiłam . O żadnym z tych seriali nie słyszałam
Anonymous - Pią 07 Gru, 2007 20:52
ja sie wyłozyłam na uniwersytecie ze Startera
Dorzucam zdjatko - tej minki chyba jeszcze nie bylo
Anonymous - Pią 07 Gru, 2007 20:59
sie mi watki pomyrdały ...
\ide chyba spac.
Alison - Pią 07 Gru, 2007 20:59
O Jezu, jaki Wdzięczyk Przesłodki. Buzi mu dać!
snowdrop - Pią 07 Gru, 2007 21:05
Odpowiedziałam tylko na połowę dobrze, aż wstyd ...
Ale Jamesik nam rośnie w siłe!
krzysztof - Sob 08 Gru, 2007 08:57
Fotka super jaki on słodki
7 na 10 poprawnych
Harry_the_Cat - Sob 08 Gru, 2007 17:09
Tak patrze i patrze na tego avka Matki i tak jakos mi się strasznie znajomy wydaje... - toz to wypisz wymaluj Robin-wymoczek!
Anonymous - Sob 08 Gru, 2007 18:05
Hmmm. Niewatpliwie maja podobne szyje
Alison - Sob 08 Gru, 2007 22:44
| AineNiRigani napisał/a: | Hmmm. Niewatpliwie maja podobne szyje |
Pewnie nie tylko szyje Co ja poradzę, że ktoś ma silną wadę wzroku. Toż ja nie okulistka
Anonymous - Sob 08 Gru, 2007 23:02
toż jabłko Adama mają uderzająco podobne !!!
Harry_the_Cat - Sob 08 Gru, 2007 23:51
I zarost... i oczodoły...
Alison - Nie 09 Gru, 2007 00:09
| Harry_the_Cat napisał/a: | I zarost... i oczodoły... |
Pod tymi względami to i ja się załapuję na podobieństwo
|
|
|