Seriale - Wiosna, lato, jesień zima i...znów wiosna - życie w dramach
Admete - Pią 08 Maj, 2020 19:23
To znaczy ktoś mu te dzieciaczki urodził? Czy adoptował?
Trzykrotka - Pią 08 Maj, 2020 20:44
Surogatka urodziła, to jego dzieci, a wychowują je z babcią. Ładne maluchy. Yash ma praktycznie blond włosy.
Oglądam Hospital. Czy was też tak bawi to, jak oni sie rzucają na jedzenie, zwłaszcza kiedy płaci ktoś inny? I mamą położnika zajmują się koncertowo
Edit:
ładne nawiązanie do Parasite
Admete - Pią 08 Maj, 2020 21:17
Też mnie to bawi - ten odcinek był spokojniejszy.
Trzykrotka - Pią 08 Maj, 2020 21:56
Dobrze, nawet cliffhangera nie było. Bardzo mi się podobała historia ojca, który odchudzał się z osobistym trenerem, żeby być dawcą wątroby dla córki. I to, jak rezydentka zakochana w Andrei uczy się rozmawiać z opiekunem pacjenta prostym językiem Z previewu wynika, że jednak będą chyba chcieli spiknąć ją z Andreą, nie ma to jak samcza zazdrość. Wystarczyło, że najpierw zaprosiła go na niechcianą randkę, a potem kilka razy przedefilowała mu przed nosem w samochodzie innego mężczyzny.
Na polu romansowym - Song Hwa chyba w końcu nagrodziła zakochanego w niej eks lekarza wojskowego i poszła z nim na randkę
I mini koncert się odbył, przeuroczy
Aragonte - Pią 08 Maj, 2020 22:23
| Trzykrotka napisał/a: | | Z previewu wynika, że jednak będą chyba chcieli spiknąć ją z Andreą, nie ma to jak samcza zazdrość. Wystarczyło, że najpierw zaprosiła go na niechcianą randkę, a potem kilka razy przedefilowała mu przed nosem w samochodzie innego mężczyzny. |
A to dziwne trochę - on kompletnie nie sprawiał wrażenia zainteresowanego nią
Co do Hospital - testuję jedno stare miejsce, może zadziała...
Trzykrotka - Pią 08 Maj, 2020 23:33
Nie testuj, siedzę przy komputerze
Aragonte - Sob 09 Maj, 2020 00:02
Dzięki, Trzykrotko, już mam
Obejrzałam kawałek, ale jestem dziś nie w formie i chyba odpuszczę resztę i pójdę spać
Admete - Sob 09 Maj, 2020 07:42
| Aragonte napisał/a: | | A ktoś by wrzucił Hospital na Wschód? |
Przecież pisałam, że wrzuciłam. Nie ma? Nie było...Naprawiłam.
BeeMeR - Sob 09 Maj, 2020 10:30
Ja sobie z Hospital skorzystam jak się uporam z Królową.
Aragonte - Sob 09 Maj, 2020 19:23
| Trzykrotka napisał/a: | | Z previewu wynika, że jednak będą chyba chcieli spiknąć ją z Andreą, nie ma to jak samcza zazdrość. Wystarczyło, że najpierw zaprosiła go na niechcianą randkę, a potem kilka razy przedefilowała mu przed nosem w samochodzie innego mężczyzny. |
Obejrzałam i wiecie co... jeśli zajawki są robione w podobny sposób co w Answer Me 1988, to już prędzej Andrea obwieści przyjaciołom, że jest gejem, niż zacznie się nagle uganiać za tamtą zapatrzoną w niego doktorką Rzucają coś na żer romansoholiczkom, ale to o niczym ne świadczy.
Odcinek bardzo przyjemny.
Admete - Sob 09 Maj, 2020 21:03
Moim zdaniem pójdzie do seminarium na końcu sezonu i wróci na początku 2
Aragonte - Sob 09 Maj, 2020 21:48
| Admete napisał/a: | Moim zdaniem pójdzie do seminarium na końcu sezonu i wróci na początku 2 |
Aramis, hue hue chociaż Aramis chyba nigdy taki święty nie był i na pewno nie był niewrażliwy na kobiece wdzięki.
Trzykrotka - Sob 09 Maj, 2020 23:48
Jedno jest pewne, romanse w tej dramie póki co nie bardzo są potrzebne. A jeśli już, to taki jak Jun Wana i jego żołnierki. Dwie scenki: w szpitalu i w jednostce, trzecia "lubię cię," parę smsów i on wstaje na dyżur ze wspólnego łóżka. Rach ciach, już są w związku (o którym nikt nie wie).
Dziś miałam niespodziewany spektakl teatralny (polecam stronę Teatru Współczesnego z Warszawy ) więc zostało mi czasu tylko na 7 odcinek The King. W dalszym ciągu niezmiernie mnie bawi kontrast pomiędzy Do Hwanem z Korei i z Corei

Dziś się spotkali ku swojemu najwyższemu szokowi. Koreański był zaskoczony, że jednakowoż jest całkiem przystojny (coreański: Nie wiedziałeś? Na pewno co chwilę ktoś ci to mówi), coreański nie mógł wyjść z podziwu, że w "tym kraju" takie melepety służą w wojsku (w Corei nie jest to obowiązkowe) i strzegą swojego kraju. Mam wrażenie, że Do Hwan uwielbia grać gadającego gwarą, miniastego i wesołego Eun Seopa. Raczej normalnie nie obsadzają go w takich rolach
Admete - Nie 10 Maj, 2020 10:25
| Trzykrotka napisał/a: | | Mam wrażenie, że Do Hwan uwielbia grać gadającego gwarą, miniastego i wesołego Eun Seopa. Raczej normalnie nie obsadzają go w takich rolach |
Jakby były gdzieś scenki na YT, to chętnie obejrzę
Trzykrotka - Nie 10 Maj, 2020 16:39
Choćby tu obaj w jednym kadrze
https://www.youtube.com/watch?v=dnkMU2rmEFg
A tu oddzielnie
https://www.youtube.com/watch?v=2RJTJrQQWX8
Admete - Nie 10 Maj, 2020 17:16
Dzięki. Dziś mnie boli głowa i nic nie robię, bo mi się nie chce.
Admete - Nie 10 Maj, 2020 17:20
Cudny jest - zabawny i przystojny Nic na to nie poradzę, ale Lee Min Ho przy nim wypada nijako.
Aragonte - Nie 10 Maj, 2020 19:29
Gapiłam się na tego pana i kombinowałam, skąd go znam - no z My Country przecież
Filmiki z nim są zachęcające
Trzykrotka - Nie 10 Maj, 2020 19:37
Tak, niebieskie wstążki we długich po pas włosach, My Country
Lee Min Ho jest też bardzo przystojny, tylko na zupełnie inny sposób. Ma łagodną, prawie kobiecą twarz, ładny uśmiech. Do Hwan jest cały z ostrych linii. Obaj są piękni, każdy po swojemu, a trzeci super-urodziwy to policjant, przyjaciel bohaterki. Na razie nie pokazano, czy ma swój odpowiednik w Corei. Bo dziewczyna - policjantka ma, niejaką Lunę, zatwardziałą kryminalistkę.
Admete - Nie 10 Maj, 2020 20:20
| Trzykrotka napisał/a: | | Ma łagodną, prawie kobiecą twarz, ładny uśmiech. |
No właśnie, ładnie mi wyjaśniłaś, dlaczego mi się nigdy nie podobał
Trzykrotka - Nie 10 Maj, 2020 21:27
Ale to nie znaczy, że nie jest przystojny. Nie jest w twoim guście po prostu.
Tutaj przystojny pan numer 3

Ooo, a przystojny pan Koszmit już oficjalnie czytał scenariusz nowej dramy Pierwszej od czasów Producentów, bo cameo w Crash Landing i Hotel Del Luna nie liczę
http://www.dramabeans.com...hyun-seo-ye-ji/
Admete - Pon 11 Maj, 2020 08:26
| Trzykrotka napisał/a: | | Nie jest w twoim guście po prostu. |
Ergo według mojego gustu nie jest przystojny Ale to tak żartuję sobie Nic nie obejrzałam, bo sobota wyjazdowa, a niedziela kryminalna
Trzykrotka - Pon 11 Maj, 2020 11:29
Na mnie LMH też nie robi wrażenia jako mężczyzna, ale doceniam jego urodę, która naprawdę jest ponad przeciętna. I szkoda, powiem wam, że ostatnio grywa on ciągle a to spadkobierców, a to królów, a to milionerów, doskonale ubranych i wygładzonych po ostatni włos, bo on znakomicie (wizualnie) prezentuje się w wersji mniej gładkiej. City Hunter - sceny w Tajlandii, w podartej koszulce i ze zmierzwionymi włosami. Faith wersja jeszcze bez opaski i wyprostowanej grzywki, z włosami nieporządnie związanymi w kucyk. Heirs, sceny w Kalifornii, z włosami wypłowiałymi od słońca i morskiej soli, w zwyczajnej koszulce i dżinsach, lekko opalony. W takich okolicznościach przyrody jego uroda po prostu błyszczy. To takie tam moje refleksyjki nad panem, który ewidentnie jest zbyt leniwy, żeby iść w duże wyzwania aktorskie i wizerunkowe.
W 8 odcinku Do Hwan znów mógł się popisać - grał Yeonga przyłapanego na ulicy Korei przez ludzi, którzy znali Eun Seopa - i przez chwilę grał Yeonga udającego Eun Seopa - piękne
Admete - Pon 11 Maj, 2020 11:38
| Trzykrotka napisał/a: | | ale doceniam jego urodę, która naprawdę jest ponad przeciętna. |
A nie masz wrażenia, że jego twarz jest bez wyrazu? Tak mi się wydawało w tym pierwszym odcinku, który widziałam. Jestem tak piękny, że wystarczy być Może poszukam tych scen z 8 odcinka.
Aragonte - Pon 11 Maj, 2020 12:29
| Admete napisał/a: | Jestem tak piękny, że wystarczy być |
Na pewno nie chciało mu się wysilać, jeśli chodzi o udział w dramach Wolał sobie łazić na fan mityngi i takie tam. Lubiłam tego młodego LMH, ale od dawna nie chce mi się czekać na to, co zagra.
|
|
|