To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."

Harry_the_Cat - Sob 04 Wrz, 2010 02:01

Opis odc 1:

Spoiler:
“SUPERNATURAL” — (9:00-10:00 p.m. ET)
“Exile on Main Street” (CONTENT RATING TBD sptv050769) (HDTV)

MITCH PILEGGI (“X-Files,” “Sons of Anarchy”) RETURNS AS DEAN AND SAM’S GRANDFATHER — It’s a year later and Dean (Jensen Ackles) has given up hunting and is living with Lisa (guest star Cindy Sampson) and her son Ben (guest star Nicholas Elia). Mysteriously freed from his cage in hell, Sam (Jared Padalecki) finds Dean and tells him he needs to rejoin the fight and introduces Dean to a world—a family—he never even knew existed.... the Campbells, his mother’s family, lead by none other than their Grandfather Samuel (Pileggi). Phil Sgrricia directed the episode written by Sera Gamble (#601).

Harry_the_Cat - Sob 04 Wrz, 2010 02:06

i jeszcze - http://blog.zap2it.com/fr...more-naked.html

Praedzio i pare innych osob sie ucieszy ;)

praedzio - Sob 04 Wrz, 2010 08:16

:lol:
Yaaaay!
:lol: :excited:

Deanariell - Sob 04 Wrz, 2010 08:33

W zasadzie, to szósty sezon jest chyba największą niewiadomą, jak do tej pory - fani nie bardzo wiedzą, czego mogą się po nim spodziewać. :mysle: Niektórzy zapewne odejdą rozczarowani, innym się będzie podobało jeszcze bardziej - tak to już jest z ludzkimi preferencjami, że nie da się wszystkim dogodzić. Mam nadzieję, że Sera zadba o interesujące scenariusze, w końcu napisała kilka całkiem dobrych w poprzednich seriach. ;) Pożyjemy, zobaczymy. Mimo obaw i tak będę oglądać - to w sumie już nie tak odległy termin...
Admete - Sob 04 Wrz, 2010 08:37

Też będe oglądać, ale jestem sceptyczna. Tak wiele rzeczy mnie ostatnio rozczarowuje, że nie wiem, co będzie.
Deanariell - Sob 04 Wrz, 2010 08:58

Admete napisał/a:
Też będe oglądać, ale jestem sceptyczna. Tak wiele rzeczy mnie ostatnio rozczarowuje, że nie wiem, co będzie.

To pooglądamy "analfabetycznie", dla pogapienia się na Dean'a/Jensen'a - przynajmniej ja, póki jego widok nie przestanie mnie cieszyć. ;) Może Sera się zlituje nad spragnionymi mocnych wrażeń fankami i "rozbierze" nie tylko Jared'a? :lol:

Admete - Sob 04 Wrz, 2010 10:10

Mam nadzieję, że to co w spoilerze będzie jakoś uzasadnione...
Agn - Sob 04 Wrz, 2010 20:41

Pewnie dopiero w ósmym odcinku się dowiemy, jakim cudem
Spoiler:
Sam wydostał się z piekiełka. I martwi mnie ciut ta nowa rodzinka... i co ci spnowi twórcy kombinują?
To serio jedna wielka niewiadoma, ale i tak się cieszę, że jeszcze będzie co oglądać. :mrgreen:

PS Pewnie znacie, ale...

Uploaded with ImageShack.us

Deanariell - Wto 07 Wrz, 2010 01:30

Agn napisał/a:
PS Pewnie znacie, ale...

Posiadanie takich ust powinno być karane... :serce2: :slina: :lol: Toż to jawna obraza moralności, bo wodzi na pokuszenie panny, dziewice, matki, żony i generalnie kobiety w każdym wieku. :rotfl:

Yvain - Wto 07 Wrz, 2010 07:04

Deanariell napisał/a:
Agn napisał/a:
PS Pewnie znacie, ale...

Posiadanie takich ust powinno być karane... :serce2: :slina: :lol: Toż to jawna obraza moralności, bo wodzi na pokuszenie panny, dziewice, matki, żony i generalnie kobiety w każdym wieku. :rotfl:

Oj tak, wodzi z ogromnym powodzeniem, podobnie jak i cała reszta właściciela. Tabuny idą na zatracenie :rotfl:

praedzio - Wto 07 Wrz, 2010 07:18

Żeby utrzymać świat w jako takiej równowadze... :mrgreen:
Ciekawe, czy to malinka... :-P

Yvain - Wto 07 Wrz, 2010 08:32

Cuś za wielka jak na malinkę ta plama :mrgreen: raczej duszenie przypomina. Chyba że to kilka malinek.
Calipso - Wto 07 Wrz, 2010 15:20

Yvain napisał/a:
Cuś za wielka jak na malinkę ta plama

Co za wielka... toć żonka ma usta jak pontony :-P

Deanariell - Wto 07 Wrz, 2010 15:30

praedzio napisał/a:
Żeby utrzymać świat w jako takiej równowadze...

Nie zaprzeczę, że Jared ma bardzo ładną figurę. ;) Taki wyjątkowo proporcjonalny jest. :-D A to na pewno nie malina/maliny - może żona w nocy prawie go udusiła z tej miłości - niechcący? :-P

Admete - Wto 07 Wrz, 2010 16:04

Uczulenie ma :) Pewnie ma jakąś alergię ;)
praedzio - Wto 07 Wrz, 2010 18:31

To też pewnie znacie:

Padłam, jak to dziś zobaczyłam. :rotfl:

Yvain - Wto 07 Wrz, 2010 18:41

Jaki słodki :mrgreen:
Agn - Wto 07 Wrz, 2010 20:33

Broń biologiczna hula sobie po tym temacie, a ekolodzy nic. :-P
Piękne fotki. Jeśli chodzi o obu panów, to oni powinni generalnie często paradować przed obliczem Dawkinsa - toż to żywe dowody na istnienie Boga.

PS Ostatnia dokumentacja na istnienie Jensena nie chce mi się wyświetlić. :( Może mój komp nie daje rady? Za gorący towar czy co?

EDYCJA: Po drugim odświeżeniu Jensen się objawił w pełni glorii i chwały.

Deanariell - Śro 08 Wrz, 2010 18:48

praedzio napisał/a:
Padłam, jak to dziś zobaczyłam.

Urocze chłopię z niego było już od kołyski. :serce: Słodszy od czekolady.
:czekoladka:

Agn - Śro 08 Wrz, 2010 19:53

Eee... ale ta fota to taka mało kołyskowa jest. ;)
Harry_the_Cat - Czw 09 Wrz, 2010 23:58

widzialy? http://www.amazon.co.uk/S...84069421&sr=8-1
Agn - Pią 10 Wrz, 2010 00:06

POŻĄDAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :excited:
praedzio - Pią 10 Wrz, 2010 11:14

O.

http://www.youtube.com/wa...player_embedded

Admete - Pią 10 Wrz, 2010 11:45

Dopiero teraz zajarzyłam, że premierowe odcinki nie będa w czwartki tylko w piątki, co oznacza ...sobotę...Nie podoba mi się.
A promo odcinka ciekawe.

Admete - Pon 13 Wrz, 2010 19:47

http://www.popcorner.pl/p...najlepszy_.html

Zagosować sobie można ;)