Aktorzy austenowscy - James McAvoy
Pemberley - Pon 05 Lis, 2007 20:03
Tak, on tam gra bohatera o tym nazwisku, kolo sie zamknelo i byc moze wszystkie milosniczki Toma stana sie automatycznie milosniczkami pana Wesleya
Alison - Pon 05 Lis, 2007 20:16
| Pemberley napisał/a: | Tak, on tam gra bohatera o tym nazwisku, kolo sie zamknelo i byc moze wszystkie milosniczki Toma stana sie automatycznie milosniczkami pana Wesleya |
Los jest przewrotny i teraz kiedy napiszą Wesley we love you, to nie będzie wiadomo kogo mają na myśli
A my tam będziemy wiedziały swoje i bedziemy robic o tak
Admete - Pon 05 Lis, 2007 20:24
Co wy chcecie - dobra strzelanka nie ejst zła Ja tam oglądam takie filmy dla odpręzenia Tylko Angeliny nie znoszę
Alison - Pon 05 Lis, 2007 20:49
| Admete napisał/a: | Co wy chcecie - dobra strzelanka nie ejst zła Ja tam oglądam takie filmy dla odpręzenia Tylko Angeliny nie znoszę |
Mnie tam co innego rozpręża . Jak go zobaczyłam wpadającego przez okno z dwoma "magnumami", strzelającego jak Antonio Banderas na wszystkie strony, to mi sie raczej niedobrze zrobiło. James, how could you? - że sparafrazuję Henry'ego Tilney'a.
Angelina w takich larowatych rolach jest letalna. Chyba skupię się na Morganie, chociaż też strzela kulami omijającymi zwisające prosięta Boże! Czemu mi to zrobiłeś?!
Admete - Pon 05 Lis, 2007 20:54
No nie wiem jak, ale mnie odpręża. Takie filmy są zupełnie nierzeczywiste i jest dobrze. Trochę adrenalinki, jakiś męcizna z bronią i mogę się w nieskomplikwany sposób rozrywkować A Morgana chetnie obejrze. Tylko ta nieszczęśnica AJ.
Marija - Pon 05 Lis, 2007 21:34
| Alison napisał/a: | | Obejrzałam Starter for Ten. | A ja jeszcze nie maaaam , pieszo idzie cy jak?
Mówisz Matuś, że dobre? Żeby doszło do piątku, żeby doszło do piątku ...
snowdrop - Wto 06 Lis, 2007 11:31
Co z tym Jamesikiem, w takim filmie
Ja nie lubie takich strzelanek, co to ktoś kogoś goni, ginie multum osób i kończy się zazwyczaj tak, że bohater staje się super hero. W takich filmach licza się tylko efekty specjalne.
Angeliny też już nie lubię, po tym jak odbiła Brada Jennifer.
Wczoraj przeczytałam też w TV ok, że Jamesik zagra Kurta Cobaina. To już też chyba przesądzone.
Matylda - Śro 07 Lis, 2007 19:33
Widocznie Jennifer sie za mało starała
Chłopa trzeba pilnować
asiek - Śro 07 Lis, 2007 20:16
Nie wiem, czy było, ale znalazłam, więc wklejam dla miłośniczek Jemsika...
/by ginger 001/
Może jakaś ogrodniczka zajęłaby się różami ?
snowdrop - Śro 07 Lis, 2007 20:18
No nie, ale zdjęcie . Asiek gdzie Ty to znalazłaś.
Alison - Śro 07 Lis, 2007 21:05
Miłośniczki Jamesika już je dawniej obmówiły. Nawet dysponowałyśmy pełnym kadrem , ale z przyzwoitości racjonowany był na privka
Matylda - Śro 07 Lis, 2007 21:29
| asiek napisał/a: |
Może jakaś ogrodniczka zajęłaby się różami ? |
Tutaj niektórzy zrobiliby to nawet bardzo fachowo
No co w końcu biologie maja w jednym palcu
Marija - Śro 07 Lis, 2007 21:40
| Matylda napisał/a: | No co w końcu biologie maja w jednym palcu | [post beznadziejnie głupawkowaty]
Matylda - Śro 07 Lis, 2007 21:44
[post beznadziejnie głupawkowaty]
Mój czy Twój
( z natury jestem przewrażliwiona )
Anonymous - Śro 07 Lis, 2007 21:45
ale Matuś, musisz przyznac, ze zdjecie Aska ma lepszy koloryt...
Marija - Śro 07 Lis, 2007 21:45
Qrcze, mój, Twój jest precyzyjny .
Matylda - Śro 07 Lis, 2007 21:55
ale chyba nie uwierzyłaś w to moje przewrażliwienie
Alison - Śro 07 Lis, 2007 21:57
| AineNiRigani napisał/a: | ale Matuś, musisz przyznac, ze zdjecie Aska ma lepszy koloryt... |
Wcale, że bo nie. Tamten był taki naturalny, w naturalnych okolicznościach campera. Ja jako biolog naturalność cenię najwyżej, a nie jakieś tam kolorowanki
Marija - Śro 07 Lis, 2007 21:58
| Matylda napisał/a: | | ale chyba nie uwierzyłaś w to moje przewrażliwienie | Już sama nie wiem, z tym przewrażliwieniem .
Matylda - Śro 07 Lis, 2007 22:01
No wiesz gdybym Cię choć trochę nie znała to może dałabym się nabrać na tego gifa
asiek - Śro 07 Lis, 2007 22:04
| Alison napisał/a: | | Miłośniczki Jamesika już je dawniej obmówiły. Nawet dysponowałyśmy pełnym kadrem , ale z przyzwoitości racjonowany był na privka |
Osz-ty !
Alison - Śro 07 Lis, 2007 22:15
| asiek napisał/a: | | Alison napisał/a: | | Miłośniczki Jamesika już je dawniej obmówiły. Nawet dysponowałyśmy pełnym kadrem , ale z przyzwoitości racjonowany był na privka |
Osz-ty ! |
Aaaa wiiidziiisz. Nas to już, proszę ja Ciebie, trudno czymś zaskoczyć
Agn - Czw 08 Lis, 2007 10:00
Witojcie!
Po pierwsze primo: http://forum.northandsout...p=115125#115125
Po drugie primo - Matuś, avek wygląda znajomo, hihihi.
(A ja zdradziłam Dżemika sukienkowo, wiem, ale nie przestałam go kochać, wierzajcie mi!)
Btw, Matulu, filmiki niedługo powinny do ciebie dojść.
No, to ja się zabieram za lekturę tego, coście tu naprodukowały przez 5 dni...
Anonymous - Czw 08 Lis, 2007 10:02
Szczegolnie jak Matka P nami przewodzi...
Alison - Czw 08 Lis, 2007 11:48
| Agn napisał/a: | Po drugie primo - Matuś, avek wygląda znajomo, hihihi.
|
A tak sobie pozwoliłam wyciąć z tego udostępnionego zdjątka kawałek, bo wielbię to zdjęcie, a Ty zdradźcem się okazałaś odzieżowym, więc wiesz...
|
|
|