Seriale - Oczko!
Admete - Czw 03 Sie, 2023 21:06
Aragonte jasne, że wrzucę 😀
Aragonte - Czw 03 Sie, 2023 22:18
| Admete napisał/a: | | Aragonte jasne, że wrzucę 😀 |
Super Dziękuję
Trzykrotka - Pią 04 Sie, 2023 07:48
To ja też będę oglądać na ile będę mogła.
Breaking news: niestety czeka mnie dłuższe i trudniejsze życie szpitalne. Wracam na trochę do domu, a potem - wymiana zastawki. Jednak kolejne i kolejne badania potwierdziły, że ta obecna pracuje tylko w połowie. Tak wam tylko mówię, żebyście podtrzymały kciuki i nie dziwiły się gdyby mnie dłużej tu nie było. Okropnie się boję, nie ukrywam.
BeeMeR - Pią 04 Sie, 2023 07:51
Też bym się bała
Kiedy idziesz do szpitala na tą wymianę?
Trzykrotka - Pią 04 Sie, 2023 07:53
Mówią o jakichś 2 tygodniach. Wolę robić to tutaj, na miejscu, choć proponowali też Rzeszów, gdzie podobno specjalizują się w zastawkach. Na razie chciałabym już do domu...
Admete - Pią 04 Sie, 2023 08:35
Trzykrotko Będziemy trzymać kciuki.
BeeMeR - Pią 04 Sie, 2023 08:53
Za dwa tygodnie czy na dwa tygodnie?
Trzykrotka - Pią 04 Sie, 2023 10:06
Za. Za dwa do czterech tygodni.
Czekam na wypis.
Aragonte - Pią 04 Sie, 2023 11:30
Trzykrotko mocne kciuki, rozumiem, że się stresujesz. Będzie dobrze
RaczejRozwazna - Pią 04 Sie, 2023 11:47
Trzykrotko Będzie dobrze. Będziesz w Jana Pawła?
Trzykrotka - Pią 04 Sie, 2023 14:26
Dziękuję wam
Tak, w Jana Pawła, wolałam jednak na miejscu, poza tym byłam tam już raz operowana. Na razie wrócę na kardiologię żeby zrobili mi koronografię, a potem już będę na kardiochirurgii.
A na razie jestem już w domu, pył szpitala spłukany na chwilę.
Admete - Pią 04 Sie, 2023 18:20
To odpocznij w domu i uważaj na siebie.
Jeśli ktoś miał w planach "Do You Like Bhrams?" to na Netflixie jest tylko do końca sierpnia.
BeeMeR - Sob 05 Sie, 2023 08:20
Nie ma to jak własna łazienka i łóżko po szpitalu - no i pewnie własne koty
Na Disneyu widziałam drugą część detektywa z panem Oh - może i obejrzę, jak skończę My Mister, do którego wróciłam.
Admete - Sob 05 Sie, 2023 11:30
Za chwilę My Dearest będzie na Wschodzie.
Trzykrotka - Sob 05 Sie, 2023 21:33
| Admete napisał/a: | | Za chwilę My Dearest będzie na Wschodzie. |
Dziś po obejrzeniu odcinka 15 King The Land mam tak
Mam nadzieję, że to tylko jakaś ściema, bo jeśli nie, to zapowiada się najdurniejsza końcówka tego roku.
Aragonte - Sob 05 Sie, 2023 22:16
| Trzykrotka napisał/a: | Dziś po obejrzeniu odcinka 15 King The Land mam tak
Mam nadzieję, że to tylko jakaś ściema, bo jeśli nie, to zapowiada się najdurniejsza końcówka tego roku. |
Wow, co oni tam wymodzili, że tak się wkurzyłaś?
Ja na razie nic nie oglądam, pracuję, ale zasadzam się na Namgoonga
Admete - Sob 05 Sie, 2023 22:22
Dlatego czekam aż się drama skończy. Nie widziałam też odcinków z zeszłego tygodnia.
Admete - Nie 06 Sie, 2023 10:23
Niedługo 2 odcinek My Dearest pojawi się, gdzie trzeba. Drama mi się spodobała od pierwszego odcinka. Przepadam za główną bohaterką. Bardzo lubię tę aktorkę. Pierwszy raz widziałam ją w Diary of a prosecutor. Potem oczywiście w Hospital Playlist. To chyba będzie melodramat jak się patrzy, ale z elementami komediowymi przynajmniej na początku - ja się ma taką parę głównych aktorów, to grzech nie wykorzystać także ich talentów komediowych.
Trzykrotka - Nie 06 Sie, 2023 10:32
W King The Land zakwitła noble idocy, a ja tego nie lubię i mam focha.
Admete - Nie 06 Sie, 2023 11:24
Tak na koniec? To nie potrwa chyba długo To ostatni odcinek.
EDIT: Dokonałam małej podmiany My Dearest na Wschodzie. Jakby ktoś reflektował, to First Responders 2 też jest.
Admete - Nie 06 Sie, 2023 15:43
Bardzo mi się podoba My Dearest ( przynajmniej na razie ). Sparowanie Namgonnga z Ahn Eun Jin to doskonały pomysł. Wojna się zaczyna. Przypomniałam sobie, co to za okres historyczny - zaczyna się w roku 1636 - potem jest najazd z Chin spowodowany zmianą dynastii.
Aragonte - Nie 06 Sie, 2023 16:12
To nie jest mniej więcej ten sam czas co w Chuno i Muszkieterach? Czasy tego księcia, który sprowadził bodajże pierwszych chrześcijańskich misjonarzy z Chin, a wcześniej siedział tam jako zakładnik?
Admete - Nie 06 Sie, 2023 16:17
Tak, to są te czasy i cos o tym księciu też będzie. Na początku trafiamy w rok 1649 - potem zaczyna się retrospekcja.
Aragonte - Nie 06 Sie, 2023 16:39
To całkiem ciekawe czasy. Dobra, praca skończona, to jeszcze skoczę na trening (tj. pomaszerować i pobiegać na bieżni), zrobię sobie jedzonko (smażony ryż z kimchi i mięskiem) i zasiadam do oglądania
BeeMeR - Nie 06 Sie, 2023 17:41
| Trzykrotka napisał/a: | | zakwitła noble idocy, a ja tego nie lubię i mam focha. | Było też rozstanie? Długie?
Też nie lubię noble idiocy i głupich rozstań, których mogłoby nie być, szkoda, że nie ma świeższych pomysłów na kończenie dram.
|
|
|