Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."
Anonymous - Czw 07 Mar, 2013 18:20
Admete - swiety pokoj
Cait - w gruncie rzeczy Impala przez lata byla tym samym. To jest niejako wymiennik - tyle ze nowozdobyty.
Caitriona - Czw 07 Mar, 2013 18:22
się sama z siebie uśmiałam
Anonymous - Czw 07 Mar, 2013 18:32
Ja tez - tyle, ze nie chcialam walic spoilerem miedzy oczy...
Caitriona - Czw 07 Mar, 2013 18:54
Oj! Sori, nie pomyślałam o tym jako o spoilerze...
Anonymous - Czw 07 Mar, 2013 18:59
To taki smaczek, ktorym fajnie jest sie rozkoszowac widzac w serialu, wiec sie wyedytujmy i wrzucmy wszystko w spoiler
Caitriona - Czw 07 Mar, 2013 19:30
Się wyedytowałam [Aine, schowaj w spoiler też mój cytat dwie wypowiedzi wyżej ]
Anonymous - Czw 07 Mar, 2013 19:59
mowisz - masz
Deanariell - Czw 07 Mar, 2013 22:01
Ej, ale wiecie, że ja i tak przeczytam spoilery?
Tęsknię za Dean'em! I piątkowymi seansami u Admete...
Anonymous - Pią 08 Mar, 2013 01:23
Rielka, ale robisz toi wylacznie na wlasne ryzyko i odpowiedzialnosc.
Admete - Pią 08 Mar, 2013 07:03
Tez tęsknie...najpierw trzeba by mieć więcej niż 6 odcinków...
Anonymous - Pią 08 Mar, 2013 11:33
No dobra, to ja sie zobowiazuje - wystarczy Wam coco razy jeden?
Admete - Pią 08 Mar, 2013 11:46
Oczywiście, że wystarczy
Anonymous - Pią 08 Mar, 2013 12:32
postaram sie aby przed wielkanoca urosly mi uszy
Swoja szosa - koniec swiata robie za dostawce dla zaglebia
Deanariell - Pią 08 Mar, 2013 20:21
| AineNiRigani napisał/a: | | Rielka, ale robisz toi wylacznie na wlasne ryzyko i odpowiedzialnosc. |
Zapomniałaś dodać: "z premedytacją".
| AineNiRigani napisał/a: | | sie zobowiazuje |
Caitriona - Pią 08 Mar, 2013 20:26
Ja niestety ogladam online, wiec nie moge pomoc.....
praedzio - Pią 08 Mar, 2013 23:09
Jakby co, to ja kompletuję, mimo że nie oglądam na bieżąco.
Anonymous - Sob 09 Mar, 2013 00:45
| Deanariell napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | | Rielka, ale robisz toi wylacznie na wlasne ryzyko i odpowiedzialnosc. |
Zapomniałaś dodać: "z premedytacją". |
Nie zapomnialam - czekalam az sama dodasz
Anonymous - Śro 17 Kwi, 2013 13:00
Plytka dla Was juz prawie gotowa. Zastanawiam sie tylko, czy wyslac teraz, czy wolicie jednak poczekac do konca sezonu?
Ostatni odcinek podobal mi sie. Crowley przypomina to, o czym czesto zapominamy - ze demony to skurwiele, a on nie zostal krolem piekla po znajomosci, tylko ciezko sobie na ten tytul zapracowal.
No i wrocil Bobby. Moze "wrocil" to za duzo powiedziane, ale jest i ciekawa jestem, czy to dalej rozwina. W tym odcinku wrocil w taki sposob, ze nie ma szansy, aby powiedziec, ze scenarzysci o czyms zapomnieli, ze ida na latwizne, ze przywrocili go za wszelka cene. Pomysl jest cholernie dobry i zaloze sie, ze zaden widz by na niego nie wpadl
No i ciekawa jestem, czy sprawa z Bennym bedzie miala jeszcze jakis ciag dalszy. Lubie te postac. No i moze pojawi sie ktos na miejsce Kevina? Przydalby sie taki ktos. Po Chucku Kevin byl strasznie mdly.
Ten sezon naprawde mi sie podoba, a odcinek larpowy dorownuje temu serialowo-telewizyjnemu z Gabrielem
Anaru - Śro 17 Kwi, 2013 14:16
| AineNiRigani napisał/a: | | Plytka dla Was juz prawie gotowa. Zastanawiam sie tylko, czy wyslac teraz, czy wolicie jednak poczekac do konca sezonu? |
Aine, Ty wysyłasz Admete płytkę z ostatnim sezonem? Bo miałam jej przywieźć do Krakowa, więc jakby co to dobrze wiedzieć
Kiedy jest koniec sezonu? Jakoś chyba niedługo?
Zaczęłam przy okazji świątecznego pobytu w Krakowie oglądać z powrotem Spn i bardzo dobrze mi się ogląda, ale tak na spokojnie, bez większych emocji, które towarzyszyły większości sezonów. Cieszę się tylko, że mam w miarę skompletowane odcinki, a nie będę czekać na kolejne ileś tygodni, bo to czekanie mnie strasznie rozprasza i tracę rozpęd.
Admete - Śro 17 Kwi, 2013 18:55
Aine lepiej całość
Caitriona - Pią 26 Kwi, 2013 00:59
Obejrzałam 8x20: Pac Man Fever. Bardzo sympatyczny odcinek. Podobał mi się, bo lubię postać Charlie. Jest jaka jest, bo mama czytała jej Hobbita Na dodatek lubię jej relację z Deanem, cudni są oboje. No i mamy Deana w mundurze, a Sama z potarganymi włosami
Anonymous - Pią 26 Kwi, 2013 02:42
W tym sezonie pojawily sie 2 kobiety i chociaz rozne - obie sa naprawde ciekawe. Relacje miedzy nimi, a bracmi sa czysto bratnio-siostrzane, chociaz ewidentnie widac wieksze zaangazowanie Deana. Sam jest taki troche bardziej zboczony...
Admete - Pią 26 Kwi, 2013 08:55
Ciągle dręczę Rielle, żeby jakoś uzyskała możliwość wyrywania się do mnie raz w tygodniu na SPN. Annarielka już nie taka mała. Mąż może od czasu do czasu dzieckiem się zając - nie umrze od tego.
Anaru - Pią 26 Kwi, 2013 11:36
Na razie jestem po 10 odcinku, dobrze mi się ogląda, ale absolutnie na raz. Za Kevinem nie przepadam, Benny mi się podoba jako postać.
Muzyka jest naprawdę fajna, nie pamiętam jaka była w poprzednim sezonie, tu ja zauważam.
Podobał mi się odcinek kreskówkowy
Deanariell - Śro 01 Maj, 2013 21:33
| Admete napisał/a: | | Ciągle dręczę Rielle, żeby jakoś uzyskała możliwość wyrywania się do mnie raz w tygodniu na SPN. |
Cóż... trzeba się będzie reaktywować... Na razie nie dokończyłam jeszcze sezonu 7-mego.
|
|
|