|
Charlotte Gainsbourg |
| Autor |
Wiadomość |
otherwaymistercollins [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
monika29.09

|
Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 14:53
|
|
|
W najświeższych Wysokich Obcasach jest spory artykuł nt. aktorki.
Jutro będzie już w sieci, wtedy dokleję link.
m. |
_________________ Nie bez powabów jest ten straszny świat,
nie bez poranków, dla których warto się zbudzić. |
|
|
|
 |
miłosz
kucharz jedno ma imię

|
|
|
|
 |
miłosz
kucharz jedno ma imię

|
Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 15:36
|
|
|
w tej chwili w Polsce mozna ja ogladać w filmie "Jak we śnie" - "Bohaterem filmu jest mężczyzna, który nauczył się kontrolować i manipulować swoje sny. Skuszony dobrą pracą Stephane wraca do mieszkania w którym się wychował. Mieszkanie oprócz wspomnień ma też dodatkową zaletę. Na przeciwko zamieszkuje piękna i zmysłowa Stephanie, w której bohater zakochuje się od pierwszego wejrzenia. Gdy jednak praca nie spełnia jego oczekiwań, bohater ucieka do świata fantazji".
towarzyszy jej Gael García Bernal |
_________________ Z Tobą ciemność nie będzie ciemna.......... |
|
|
|
 |
monika29.09

|
Wysłany: Pią 24 Lis, 2006 11:09
|
|
|
wspomniany artykuł nt. pani Ch.G:
http://kobieta.gazeta.pl/...ias=2&startsz=x
m. |
_________________ Nie bez powabów jest ten straszny świat,
nie bez poranków, dla których warto się zbudzić. |
|
|
|
 |
Trzykrotka

|
Wysłany: Pią 09 Lut, 2007 23:05
|
|
|
Widziałyśmy ją wczoraj z Miłeoszem w Układzie idealnym. Przedziwna kobieta. Kiedy patrzyłam na nią w JE i wczzoraj też, nie widziałam jej - cóż - trudnej urody - tylko wrażliwość aż prześlwiecającą przez skórę. Jest nie ladna, ale przykuwa uwagę i momentami może być bardzo piękna. Tworzy piękne, wzruszająe postaci, ale nie jest ckliwa czy słodka, tylko raczej melancholijna.
Uwielbiam takie aktorki. Mogą być nawet za szczupłe i źle uczesane. |
|
|
|
 |
miłosz
kucharz jedno ma imię

|
Wysłany: Pią 09 Lut, 2007 23:57
|
|
|
i nie mieć piersi...
Bardzo ja lubie za "Jane" za "21 gramów" (wstrząsająca), "Jeden odchodzi, drugi zostaje" (polujcie na to w MM 9,99); pojawiła sie też w "Norymberdze" i w "nędznikach" ( tych z Depardieu); kocham ja też za to że jest córką Serga (chyba njwiększ luzak francuskiego kina i piosenki) i Jane Birkin
Do kin wejdzie z jej udziałem niedługo film "Złote wrota" (chyba nwet dziś) Opowieść o podróży sycylijskiej rodziny do znajdującej się za tytułowymi złotymi wrotami wymarzonej krainy, czyli Stanów Zjednoczonych(http://serwisy.gazeta.pl/film/1,22531,3902905.html)
prywatnie Charlotta jest żoną Yvana Attala (francuz żydowskiego pochodzenia) i nawet zagrali razem w takim zabawnym filmie "Moja żona jest aktorką".
 |
_________________ Z Tobą ciemność nie będzie ciemna.......... |
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
Caroline

|
Wysłany: Sob 08 Wrz, 2007 12:24
|
|
|
| Tak, też wczoraj czytałam, że wszytko ma być dobrze. Jak najpierw zobaczyłam informację o urazie głowy, to mi się ta biedaczka (córka Trintignana?) przypomniała, którą facet zatłukł. |
|
|
|
 |
lizzzi

|
Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 18:22
|
|
|
| No, tak. Też mi się tak skojarzyło. Jeszcze przyszedł mi na myśl syn Depardieu, któremu po wypadku motocyklowym amputowano nogę. |
|
|
|
 |
|
|