Sanditon (2019) |
Autor |
Wiadomość |
Trzykrotka
|
Wysłany: Wto 15 Paź, 2019 23:03
|
|
|
Słabe było też to, że te wszystkie dramatozy związane z widmem bankructwa, ten pasujący do całości jak pięść do nosa konflikt z klasą robotniczą były w gruncie rzeczy po to, żeby znalazł się pretekst do rozdzielenia omc kochanków na koniec.
Jeśli zrobią drugi sezon, ani chybi wróci Klara i będziemy już wtedy mieć telemanianę pełną gębą. |
|
|
|
|
Admete
shadows and stars
|
Wysłany: Śro 16 Paź, 2019 07:11
|
|
|
W związku z czym żegnam się z serialem, bo mi szkoda czasu nawet na przewijanie |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
|
|
|
|
|
Ira
|
Wysłany: Wto 08 Cze, 2021 16:31
|
|
|
Długo przymierzałam się do tego serialu. Nie znam tej historii i nie wiem gdzie kończy się Austen. Widać,że serial jest już kręcony na nową modłe odpowiadający współczesnym widzom czyli mamy więcej erotyki. Nie interesowałam się serialem bo główny bohater mi się nie podobał. Chociaż ma wszystko co mi się podoba to jednak jakoś mnie nie zachwycił od razu jak to było w przypadku Colina czy Richarda. Chociaż muszę przyznać,że nawet mi się zaczął całkiem podobać wizualnie od połowy serialu i przestał wkurzać. Jednak mimo wszystko nadal mnie nie przekonał. Relacje bohaterów przypominają te z DiU. Ale nie mają jakoś ten energii Lizzy i pana Darcy chociaż mają ich przypominać. Bohaterka jest ładna i wydaje się być sympatyczna, ale jedna sceną mnie zdenerwowała. Opowiadała obcej osobie o problemach przyjaciółki. Taka niedyskrecja mogła doprowadzić do katastrofy. A co jakby ta przypadkowa osoba stworzyła plotki? Bohaterka Austen się tak nie zachowuje. Nie ta główna i mądra. Bo poboczne już prędzej.
Lepiej by było jakby serial zakończyli całkowicie na jednym sezonie. A tu słyszę,że drugi i może trzeci się szykuje. |
|
|
|
|
Akaterine
|
Wysłany: Nie 16 Sty, 2022 21:20
|
|
|
Wiecie, że w marcu będzie drugi sezon? I chyba planują też trzeci? |
|
|
|
|
BeeMeR
|
Wysłany: Nie 16 Sty, 2022 21:22
|
|
|
A po co? Za mało zepsuli? |
|
|
Trzykrotka
|
Wysłany: Pon 17 Sty, 2022 21:09
|
|
|
Boszszsz... Tam to coś fabułopodobne było tak napisane, że sezonów można kręcić ile się komu spodoba Na szczęście ja już tego oglądać nie będę. |
|
|
|
|
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika.
Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej.
Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron.
Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info
Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.