|
Pretty Little Liars |
Autor |
Wiadomość |
Eeva
Rtyhm is my life
|
Wysłany: Czw 29 Sie, 2013 10:44
|
|
|
Ej, a ktoś ogląda Pretty Little Liars i z kimś mogę poekscytowac się finałem? |
_________________ I live in the real world where vampires burn in the sun.
I don't want to achieve immortality through my work; I want to achieve it through not dying.
The Cure, Joy Division and Morrissey make it cool to be unloved. |
|
|
|
|
Akaterine
|
Wysłany: Czw 29 Sie, 2013 11:15
|
|
|
Ze wstydem przyznaję, że ja . Moja największa guilty pleasure . Ekscytuj się, chętnie dołączę . |
|
|
|
|
Eeva
Rtyhm is my life
|
Wysłany: Czw 29 Sie, 2013 11:20
|
|
|
Dlaczego ze wstydem? Ja się nie wstydzę. Moje guilty pleasure to Teen Wolf na mtv
No więc co myślisz o zakończeniu?
czy Ezra serio jest A? Bez kitu, nie wierzę, ze jak ktoś ma taką słodką mordkę moze być zły. Teraz będe miała depresję;-) |
I don't want to achieve immortality through my work; I want to achieve it through not dying.
Ostatnio zmieniony przez Eeva Pią 25 Paź, 2013 14:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Akaterine
|
Wysłany: Czw 29 Sie, 2013 11:33
|
|
|
Nie do końca wierzę, że on jest A, ale coś o tym wie. Jego reakcja po wejściu do tej kryjówki A mi nie pasuje - wszedł, rozejrzał się, zorientował się, co widzi, po czym się wkurzył - tak jakby nie zdziwiła go zawartość kryjówki, ale zdziwiło, że widzi to właśnie tam. Tak jakby wiedział, kto za tym stoi. Jeżeli jest A, to jego reakcja jest bez sensu, na zasadzie "O, gdzie ja jestem? A, to przecież moja kryjówka. O cholera, one tu były *wnerw*" . Z resztą to byłoby zbyt oczywiste, że na końcu zdarzają, że A to facet i pokazują Ezrę w kryjówce - to nie w stylu twórców .
Nie zdziwiło mnie, że Ali żyje, tylko wobec tego kogo pochowali? Zastanawiam się też, jak A porwał Emily - wynajął Dextera? Ale w sumie nieścisłości w serialu to norma .
A będziesz oglądać Ravenswood? Ciekawe, czy będą tam się pojawiać jakieś wątki z PLL czy będzie to całkowicie nowa historia. Ponoć niektórzy aktorzy z PLL mają się tam pojawiać. |
Ostatnio zmieniony przez Akaterine Pią 25 Paź, 2013 15:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Eeva
Rtyhm is my life
|
Wysłany: Czw 29 Sie, 2013 11:43
|
|
|
O to ja ci mogę powiedziec jak rozwiązali to w książkach. Jeśli cie to nie interesuje to przejdź do spoilera nr 2
w książkach to zrobili tak że Ali miała bliźniaczkę - Courtney. tylko tak jakoś było mega zagmatwane (czytalam tylko opisy na wikipedii). wkleję ci, będzie łatwiej;-)
Courtney DiLaurentis
Courtney was the leader of the liars whom they knew as Alison DiLaurentis. Her jealous twin sister, the "real" Alison DiLaurentis threatened her since childhood (despite their initial friendship), forcing Courtney to impersonate her, so she would seem crazy and therefore, be sent to a psych ward. Courtney tried to get the doctors to understand that she had been blackmailed by her sister, but they didn't believe her when Alison acted innocently and denied Courtney's confessions. In the outcome, Ali's master plan worked: Courtney was believed to be a paranoid schizophrenic. In the beginning of Alison's sixth grade, Courtney successfully tricked their mother Jessica into taking Ali to the mental hospital. In the aftermath, Courtney took her sister's place, pretending to be Alison, so that she won't be recognized as Courtney and therefore end up in a mental hospital; she became Ali the liars knew. Even though Courtney was mean to everyone in school, she didn't want to be, for she only did it because she was pretending to be Alison. If she acted nicer to people, her family would notice the change, so Courtney always acted wrong despite her being good. She did tease the liars but she secretly appreciated them. Later on, her sister Alison came back for her revenge and killed Courtney by pushing her into a hole that was originally made for a gazebo, accompanied by an unknown person. It is known that Courtney knew that person and was betrayed.
Alison DiLaurentis
An extremely popular, beautiful, and cruel girl. When she and her twin Courtney were younger, Alison was jealous of her more popular sister and forced Courtney to impersonate her, at the same time tormenting Courtney to the point where the two sisters got into a physical fight. When their parents called the doctors, Courtney panicked and revealed that Alison threatens her and wants her gone. Alison, who was acting very innocently all the time, claimed it was not true and stated that her sister has to go to the mental hospital. In the outcome, Alison successfully made everyone believe that Courtney was a paranoid schizophrenic. Her family then moved to Rosewood to avoid attention and changed their surname Day-DiLaurentis to DiLaurentis. In the beginning of sixth grade, Courtney managed to trick their mother Jessica into taking Ali to the mental hospital. Alison blamed the liars for ruining her life and swore revenge. She was the second "A" and killed Courtney, Jenna and Ian. Later on she tries to kill the girls in her Poconos home but they manage to get out. Alison is left inside and it's unknown whether she died or not.
O no własnie, reakcja Ezry była trochę dziwna. Tak jakby wiedział, czyja to kryjówka. I czy na końcu to on przebrał się w ten kostium? Tego nie wiemy. No i własnie to porwanie Emily było dośc dziwne, nikt nie usłyszał jak została zabrana? No bez jej. No i czy CeCe żyje? |
Ostatnio zmieniony przez Eeva Pią 25 Paź, 2013 14:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Akaterine
|
Wysłany: Czw 29 Sie, 2013 11:55
|
|
|
Jaa, w książkach to dopiero jest pokręcone .
A co do ciała Alison to przeczytałam właśnie na imdb ciekawą teorię - z jej ciała zostało niewiele, gdzieś ponoć sugerowano, że same kości, twarz była zmiażdżona - więc mogła to być matka Toby'ego, a ewentualne badania DNA mogły być podmienione. I dlatego A wie o jej tajemniczej śmierci i całej sprawie. To by miało sens, jak na ten serial .
Z Cece też było bez sensu, dziewczyny nie widziały i nie słyszały, jak ktoś kilka kroków od nich zabiera ciało, albo że ona sama jakimś cudem wstaje i wychodzi?
A co do Ezry to czytałam też taką wersję, że po wejściu do kryjówki zorientował się, że A znowu działa i wkurzył się, że Aria mu tego nie powiedziała. W sumie wcześniej było wielkie och, że Toby jest A, ale okazało się, że nie - z Ezrą będzie podobnie, a kim jest A okaże się dopiero wtedy, gdy zdecydują się skończyć serial - czyli pewnie nieprędko |
Ostatnio zmieniony przez Akaterine Pią 25 Paź, 2013 15:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Eeva
Rtyhm is my life
|
Wysłany: Czw 29 Sie, 2013 12:11
|
|
|
W książkach jest wszystko mega jakies dziwne, miliard osób, miliard wątków. Jak tu się nie pogubić to nie wiem.
w książce to emily miała też dziecko, ale umknęło mi z kim. Aaaa, już wiem z jakims Izaakiem, z którym była bo tak pięknie śpiewał. - it was revealed in Twisted that Emily had gotten pregnant from her first time with Isaac and hid it from her family by staying with her sister over the summer. She gave birth to a baby girl, Violet, and was going to give her to Gayle (her friend's extremely rich boss) for money but she changed her mind and gave the baby to the Bakers, a family she met through an adoption site. Emily's change in heart on who to give the baby to greatly anger Gayle, who later threatens both Emily and the baby. Even after the baby fiasco, Emily receives an athletic scholarship to attend UNC. ha!
Och jak na ten serial to wszystko się okazuje, że ma sens:D Już by go mogli skończyć a nie przeciągać w nieskończoność. Jakby mnie ktos tak nękał przez 4 lata to bym chyba pierwsza w psychatryku wylądowała.
imdb to kopalnia teorii, chętnie sama popatrzę. To z matką Tobyego niby ma sens ale wydaje się być mocno naciągane. Ja stawiam na złą siostrę bliźniaczkę:D |
Ostatnio zmieniony przez Eeva Pią 25 Paź, 2013 14:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Eeva
Rtyhm is my life
|
Wysłany: Czw 29 Sie, 2013 12:37
|
|
|
Polukałam na imdb kilka teorii i najciekawsze wg mnie:
Jakby Ezra był A to niby kiedy miałby spędzac czas w swojej kryjówce/ rozkolonował sie? Poza tym bardzo podobał mi się tekst jednego z użytkowników: "A knows EVERYTHING and Ezra couldnt even figure out Malcolm wasnt his son.". Chociaz z drugiej strony na tablicy podobno nie był jego zdjęć.
Po drugie bardzo zaciekawiła mnie opcja czy to Ezra byl magikiem na festynie?
Ciekawą opcję jest to, ze garnitury mogły należeć to takiego młodego policjanta który się pojawił przez kilka odcinków - Gabriela Holbrooka
a co do Ravenswood to raczej pewne, ze będę oglądać |
Ostatnio zmieniony przez Eeva Pią 25 Paź, 2013 14:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Akaterine
|
Wysłany: Czw 29 Sie, 2013 17:37
|
|
|
Eeva napisał/a: | Chociaz z drugiej strony na tablicy podobno nie był jego zdjęć. |
Były, przynajmniej jedno.
Pomyślałam też, że Ezra może być A, a kryjówka jest kogoś, kto dla niego pracuje. Dlatego wiedział, że coś takiego istnieje, ale nie wiedział gdzie.
W ogóle dziewczyny jakoś spokojnie podeszły do tej kryjówki - zamiast obfotografować, pozabierać część rzeczy, zabrać dyski twarde z komputerów, dokładnie obszukać, to te obejrzały i poszły.
A jak myślisz, czyje było oko, które je śledziło? Jakby Alison, ale kto tam wie.
Eeva napisał/a: | Po drugie bardzo zaciekawiła mnie opcja czy to Ezra byl magikiem na festynie? |
O, muszę się przyjrzeć. Oczy miał jakieś znajome. |
|
|
|
|
Eeva
Rtyhm is my life
|
Wysłany: Czw 29 Sie, 2013 21:29
|
|
|
Akaterine napisał/a: | W ogóle dziewczyny jakoś spokojnie podeszły do tej kryjówki - zamiast obfotografować, pozabierać część rzeczy, zabrać dyski twarde z komputerów, dokładnie obszukać, to te obejrzały i poszły. |
Co nie? To samo pomyślałam.
A tak w ogóle to nie mogłam się doczekać kiedy wrócę do domu, żeby Ci coś pokazać. Koleżanka mi dziś podesłała.
http://prettyliarsxo.tumb...zra-fitz-theory
Pomijam fakt, że przeraża mnie to, że ludzie ogarniają takie teorie spiskowe. Poza tym wszystko nabrało sensu. Nadal nie chce wierzyć, ze Ezra jest A, no ale przy ciężarze takich dowodów:-)
Akaterine napisał/a: | O, muszę się przyjrzeć. Oczy miał jakieś znajome. |
Tu dla porównania: http://www.flickr.com/pho...N05/9615201500/
Akaterine napisał/a: | A jak myślisz, czyje było oko, które je śledziło? Jakby Alison, ale kto tam wie. |
Obstawiam Alison, bo ja jestem fanką teorii z bliźniaczką. |
Ostatnio zmieniony przez Eeva Pią 25 Paź, 2013 14:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Akaterine
|
Wysłany: Czw 29 Sie, 2013 22:06
|
|
|
Łoo, rzeczywiście.
Część teorii o tym, że Ezra jest A już znałam, część z tego wideo. W sumie z jednej strony to ciekawy zwrot akcji, z drugiej szkoda, że jedyny bohater, do którego można powzdychać okazuje się tym złym (reszta albo za młoda, albo za stara ).
A dziewczyny w kryjówce mogły chociaż sprawdzić rozmiar marynarek w szafie - miałyby jako taki obraz, jakiego faceta mają szukać . |
Ostatnio zmieniony przez Akaterine Pią 25 Paź, 2013 14:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Akaterine
|
Wysłany: Pią 30 Sie, 2013 08:00
|
|
|
Eeva napisał/a: | Fantastyczna ta nasza rozmowa na spoilery. |
To żeby oszczędzić reszcie czytania tych głupot . |
|
|
|
|
Eeva
Rtyhm is my life
|
Wysłany: Pią 30 Sie, 2013 08:27
|
|
|
Patrz jakie jesteśmy szlachetne |
|
|
|
|
Akaterine
|
Wysłany: Pią 30 Sie, 2013 10:54
|
|
|
Wpadła mi do głowy myśl:
Może to Ezra ma złego brata bliźniaka! |
Ostatnio zmieniony przez Akaterine Pią 25 Paź, 2013 14:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Eeva
Rtyhm is my life
|
Wysłany: Pią 30 Sie, 2013 10:58
|
|
|
uuuuu dobre!
A gdyby zły bliźniak Ezry i zła bliźniaczka Ali mieli romans? Dobra bliźniaczka i dobry bliźniak to odkryli, przez co sa ścigani przez tych złych? |
|
|
|
|
Eeva
Rtyhm is my life
|
Wysłany: Pią 30 Sie, 2013 14:25
|
|
|
Akaterine, Akaterine! Patrz na to!
http://www.youtube.com/watch?v=ct_7XLiO9DQ
promo odcinka na halloween!!!! |
Ostatnio zmieniony przez Eeva Pią 25 Paź, 2013 14:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Admete
shadows and stars
|
Wysłany: Pią 30 Sie, 2013 16:47
|
|
|
założyć wam osobny wątek? Tylko mi nazwę podajcie, bo nie wiem, o czym rozmawiacie. Bo tak trochę inne posty giną. |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Czekam na październik.
|
|
|
|
|
Akaterine
|
Wysłany: Pią 30 Sie, 2013 19:15
|
|
|
Admete napisał/a: | założyć wam osobny wątek? Tylko mi nazwę podajcie, bo nie wiem, o czym rozmawiacie. Bo tak trochę inne posty giną. |
Chyba nie trzeba, zaraz nam minie, a kolejny odcinek dopiero pod koniec października .
Eeva napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=ct_7XLiO9DQ
promo odcinka na halloween!!!! |
Trzeba chyba klatka po klatce oglądać, żeby się zorientować, o co może tam chodzić . Ale widać moment, gdzie dziewczyny są razem, a za nimi Ezra, z równie zdezorientowaną miną co one. Pewnie spotkają go w tym odcinku, a on powie, że martwił się o Arię itd. A tak w ogóle to ma być podwójny odcinek, jeej. Kolejne dwie godziny, które jeszcze bardziej namieszają nam w głowach .
Eeva napisał/a: | A gdyby zły bliźniak Ezry i zła bliźniaczka Ali mieli romans? Dobra bliźniaczka i dobry bliźniak to odkryli, przez co sa ścigani przez tych złych? |
Ja myślę, że Alison (ta dobra, którą znały dziewczyny) spotykała się ze złym bliźniakiem Ezry, ale zdradziła go z Ianem, Wildenem czy kim tam jeszcze, więc chciał ją zabić, ale ona uciekła. Zła bliźniaczka już wcześniej ją prześladowała, więc dowiedziała się o złym Ezrze i po zaginięciu Alison do niego dołączyła. Później jak Aria zaczęła się spotykać z dobrym Ezrą, prawdziwa Alison myślała, że to ten zły, co chciał ją zabić, a jednocześnie zły Ezra i zła Alison zaczęli prześladować dziewczyny. Ma sens? O, albo inaczej - może zła Alison zmieniła płeć i dlatego jest teraz facetem
Może powinnam zacząć pisać książki dla nastolatek?
A oglądałaś może The Lying Game? Na podstawie książek tej samej autorki, też są bliźniaczki, tajemniczo rozdzielone w dzieciństwie, jedna jest biedna i dobra, a druga bogata i wredna . Ale serial nie był zbyt popularny i nakręcili półtora sezonu, drugi urwał się w połowie i w sumie nic się nie wyjaśniło. |
Ostatnio zmieniony przez Akaterine Pią 25 Paź, 2013 14:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Eeva
Rtyhm is my life
|
Wysłany: Czw 24 Paź, 2013 08:57
|
|
|
Obejrzałam wczoraj pierwszy odcinek Pretty Little Liars! Jestem co najmniej skonfundowana i wzywam Akaterine do przedyskutowania odcinka
mam dwie teorie:
1. Ezra ma złego brata-bliźniaka
2. Alison ma złą siostrę-bliźniaczkę. Albo dobrą, ciężko stwierdzić:D
Na imdb wyczytałam tez że Ali może być tylko projekcją/hologramem. Ktoś wypatrzył jakies światło zza krzaka które teoretycznie mogło być światłem projektora;-)
W ogóle co sądzisz o tym odcinku. Podobało mi się tez wprowadzenie do Ravenswood. Bedziesz oglądać?
Chciałabym też zapostulować o wydzielenie tematu, coby nie zaśmiecać tego wątku. |
Ostatnio zmieniony przez Eeva Pią 25 Paź, 2013 14:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Akaterine
|
Wysłany: Czw 24 Paź, 2013 17:40
|
|
|
Eeva napisał/a: | Chciałabym też zapostulować o wydzielenie tematu, coby nie zaśmiecać tego wątku. |
Dołączam się do prośby, gdyby się dało to najlepiej od tego postu:
http://forum.northandsout...art=2725#368073
Eeva napisał/a: | 1. Ezra ma złego brata-bliźniaka |
Też tak pomyślałam, bo w tych ostatnich odcinkach był naprawdę dziwny. To jego spojrzenie, jak przyniósł Arii telefon, było creepy . Jeżeli jest -A-, to musiał być dobrym aktorem, więc czemu teraz nagle nie potrafi już udawać?
Choć w sumie już wiadomo, że ma być 5. sezon, więc cokolwiek teraz jest ujawnione odnośnie tożsamości -A- i tak okaże się nieprawdziwe, bo muszą mieć coś jeszcze na kolejne sezony . Więc pewnie Ezra jest zupełnie inaczej związany ze sprawą.
Eeva napisał/a: | 2. Alison ma złą siostrę-bliźniaczkę. Albo dobrą, ciężko stwierdzić:D |
Buhah, fakt. Alison czasami wydaje się fajna, a czasami to prawdziwa bitch . Może ma schizofrenię i tak naprawdę sama siebie prześladowała?
Eeva napisał/a: | Na imdb wyczytałam tez że Ali może być tylko projekcją/hologramem. Ktoś wypatrzył jakies światło zza krzaka które teoretycznie mogło być światłem projektora;-) |
Ludzie to mają pomysły . To chyba było tylko światło samochodu - obok tego większego światła było widać trochę mniejsze, jakby nie przebiło się całkowicie przez krzaki.
Poza tym Ali jest w zapowiedzi następnego odcinka:
https://www.youtube.com/watch?v=TAJGB_Z6SQg
A Ravenswood jeszcze nie wiem, i tak mam dużo do oglądania, nie chce mi się za kolejny serial brać. |
Ostatnio zmieniony przez Akaterine Pią 25 Paź, 2013 14:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Eeva
Rtyhm is my life
|
Wysłany: Pią 25 Paź, 2013 08:25
|
|
|
Tak się zastanawiam czy jest sens używania spoilerów skoro tylko my omawiamy
Ej a czy Ezra jest znów z Arią? Jakoś tak do siebie normalnie dzwonią, przytulają itd. Nie uwazasz, że to dość dziwne?
Poza tym Ezra zrobił się jakiś taki creepy, masz rację, Na miliard % jest w to zamieszany tylko jak? Do końca nie wierzę w to, ze jest A.
Akaterine napisał/a: | Może ma schizofrenię i tak naprawdę sama siebie prześladowała? |
Podoba mi się ten pomysł! Chociaż jak wiesz, to ja jestem fanką motywu złego bliźniaka.
Akaterine napisał/a: | A Ravenswood jeszcze nie wiem, i tak mam dużo do oglądania, nie chce mi się za kolejny serial brać. |
Obejrzałam Ravenswood i bardzo mi się podoba. Bardziej kieruje się w stronę Supernatural niż PLL. Nie wiem czy to kwestia, że to "halloweenowy" odcinek czy reszta tez taka będzie. Zaskakujące zakończenie odcinka więc już nie mogę się doczekać co będzie w następnym. |
|
|
|
|
Akaterine
|
Wysłany: Pią 25 Paź, 2013 14:16
|
|
|
Eeva napisał/a: | Tak się zastanawiam czy jest sens używania spoilerów skoro tylko my omawiamy |
Chyba nie . Później pousuwam znaczniki spoilerów ze swoich postów, będzie przejrzyściej.
Eeva napisał/a: | Ej a czy Ezra jest znów z Arią? Jakoś tak do siebie normalnie dzwonią, przytulają itd. Nie uwazasz, że to dość dziwne? |
To jest jakieś dziwne, jakby to była zupełnie inna osoba niż ten Ezra, który byl nieszczęśliwy, gdy odkrył prawdę o Malcolmie.
Eeva napisał/a: | Poza tym Ezra zrobił się jakiś taki creepy, masz rację, Na miliard % jest w to zamieszany tylko jak? Do końca nie wierzę w to, ze jest A. |
Może dostał jakąś wiadomość od A, wkurzył się, zaczął śledztwo na własną rękę, może odkrył, że Alison żyje, albo podejrzewa, że dziewczyny tak naprawdę są w to wszystko zamieszane.
Tylko zastanawia mnie ten magik z poprzedniego odcinka - on naprawdę wyglądał jak Ezra. No chyba że to był jego zły brat bliźniak .
Eeva napisał/a: | Podoba mi się ten pomysł! Chociaż jak wiesz, to ja jestem fanką motywu złego bliźniaka. |
Tylko właśnie z Alison jest problem, który zauważyłaś - trudno powiedzieć, czy Alison to ta zła, czy ta dobra .
W Ravenswood mają się pojawiać dziewczyny z PPL, więc może jednak zerknę, choć pewnie żadnych wskazówek co do PPL tam nie będzie . |
|
|
|
|
Eeva
Rtyhm is my life
|
Wysłany: Pią 25 Paź, 2013 14:44
|
|
|
Ja już usunęłam znaczniki:-)
Akaterine napisał/a: | Może dostał jakąś wiadomość od A, wkurzył się, zaczął śledztwo na własną rękę, może odkrył, że Alison żyje, albo podejrzewa, że dziewczyny tak naprawdę są w to wszystko zamieszane.
Tylko zastanawia mnie ten magik z poprzedniego odcinka - on naprawdę wyglądał jak Ezra. No chyba że to był jego zły brat bliźniak |
Widzisz, wszędzie przeplatają się wątki/podejrzenia bliźniaków
Akaterine napisał/a: | Tylko właśnie z Alison jest problem, który zauważyłaś - trudno powiedzieć, czy Alison to ta zła, czy ta dobra . |
W następnym odcinku ma być jej trochę więcej, więc może czegoś się dowiemy, dzięki albo nam się bardziej rozjasni, albo zagmatwa.
Akaterine napisał/a: | W Ravenswood mają się pojawiać dziewczyny z PPL, więc może jednak zerknę, choć pewnie żadnych wskazówek co do PPL tam nie będzie |
Jest też dużo Caleba, co mi się akurat podoba. Chociaż nie ukrywam, Hanna poklepująca go po ramieniu i mówiąca "idź, zaopiekuj się laską, która poznaliśmy 2h temu" jest mało przekonująca.
Obejrzyj koniecznie, bo ciekawa jestem Twojego zdania:-) |
|
|
|
|
Akaterine
|
Wysłany: Pią 25 Paź, 2013 15:22
|
|
|
Eeva napisał/a: | Hanna poklepująca go po ramieniu i mówiąca "idź, zaopiekuj się laską, która poznaliśmy 2h temu" jest mało przekonująca. |
To fakt . W ogóle mnie cały czas zadziwia, że one nadal ufają przypadkowym osobom. Na przyjęciu na cmentarzu miały schizę, że ten przypadkowy chłopak to A, ale poznana w dziwnym domu dziwna dziewczyna jest spoko .
Zastanawia mnie też, jakim cudem Hannah zamieniła się w posąg, a Aria tego nie poczuła |
|
|
|
|
Eeva
Rtyhm is my life
|
Wysłany: Pią 25 Paź, 2013 15:57
|
|
|
Akaterine napisał/a: | Zastanawia mnie też, jakim cudem Hannah zamieniła się w posąg, a Aria tego nie poczuła |
może scenarzyści naoglądali się Doctora Who;-) A poza tym to był Halloweenowy odcinek więc myślę że takie rzeczy można im wybaczyć
Akaterine napisał/a: | Na przyjęciu na cmentarzu miały schizę, że ten przypadkowy chłopak to A, ale poznana w dziwnym domu dziwna dziewczyna jest spoko |
Prawda? Potem jeszcze się okaże że dziwna dziewczyna ma tak dziwnego wujka (patrz: Ravenswood), ze jej dziwność jest przy jego dziwności małym pikusiem! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.
|