|
"Lost in Austen" (2008) serial |
Autor |
Wiadomość |
Ira
|
Wysłany: Pon 07 Cze, 2021 14:50
|
|
|
Lata temu kupiłam ten serial w Empiku.
Z jednej strony serial jest ciekawy, a z drugiej kiczowaty. Bingley był uroczy jeden z lepszych castingów. Ten jego tekst przy chorej Jane: ona ma paracetamole.:)
Pan Collins chyba najbardziej obleśny. Nawet Ci z wersji z 1995 i 2005 nie byli tacy straszni.
Podobało mi się jak Amanda odmówiła Bingleyowi tańca i posłużyła się Darcy. A potem go szukaliśmy wzrokiem. Następnie Darcy wyczuwając podstęp i przemyślając sprawę zgadza się zatańczyć.
Aktor prywatnie mi się nie podoba. Zawsze dziwnie wygląda. Nie wiem czy lubi taki styl czy po prostu przyjmuje takie dziwne rolę,że wiecznie jest w oszpecajacych charaktwryzacjach. Ale tutaj wygląda całkiem fajnie. Fryzura bardzo ładna.
Ale Amanda to katastrofa. Wiem,że kobieta współczesna, ale ona jest ordynarna. Jaki fanka książek powinna trochę znać się na ówczesnej etykiecie. A ona zachowuje się jakby wcale nie znała książek Austen. Tak jak ona mógłby zachowywać się ktoś nie znający epoki wcale. Ona się naczytała ponoć o zasadach. Darcy lubił inteligentnych indywidualistów, ale w takiej kobiecie, która nie umie się zachować wątpię czy by się zakochał. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.
|