PLIKI COOKIES  | Szukaj  | Użytkownicy  | Grupy  | Rejestracja  | Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gosia
Sob 08 Mar, 2008 18:58
Brzydula
Autor Wiadomość
Caitriona 
Byle do zimy

Wysłany: Śro 21 Lis, 2007 11:03   

Sofia (Salma H.) w poprzednim odcinku złożyła Betty propozycję, by ta pracowała w redakcji jej nowego czasopisma, które właśnie zakłada. I Betty, za namową Daniela zdecydowała się przyjąć tą pracę ;) Musiała więc znaleźć nową sekretarkę Danielowi i padło na Amandę.
Crawling out these sheets to see another day
What can I say? I'm survivin'
And I'm gonna be fine I'm gonna be fine
I think I'll be fine

AineNiRigani
[Usunięty]

Wysłany: Śro 21 Lis, 2007 18:16   

acha, to pamietam, bo to bylo 2 odcinki temu. Odcinek temu zagapilam sie i stad pewnie nie wiedzialam o co chodzi ...

Caitriona 
Byle do zimy

Wysłany: Śro 21 Lis, 2007 18:43   

A już nie pamiętam dokładnie, może i dwa; grunt że Betty rozpoczyna karierę w piśmie dla kobiet ;)
I think I'll be fine

Caitriona 
Byle do zimy

Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 22:52   

I kariera Betty w piśmie dla kobiet się skończyła. Nie ma co, Sofia to wredna jędza jest :bejsbol: Zrobić coś takiego facetowi w tv na oczach iluśtam widzów. Trzeba mieć tupet. Ale za to podobało mi się zakończenie, w windzie czyli Amanda i jej torebka :mrgreen: :mrgreen:
I think I'll be fine

AineNiRigani
[Usunięty]

Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 23:27   

ja rozumiem - walka i chec wyrwania sie ze swojej klasy spolecznej. ale jakos nic mi nigdy nie usprawiedliwialo walki po trupach...

Kaziuta

Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 23:56   

Caitriona napisał/a:
Ale za to podobało mi się zakończenie, w windzie czyli Amanda i jej torebka

Polubiłam Amande. :lol:

Marija 

Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 07:41   

Błagam , powiedzcie, co było w tym odcinku, bom zasnęła jak niemowlę :ops1: .

Caitriona 
Byle do zimy

Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 11:13   

Kaziuta napisał/a:
Caitriona napisał/a:
Ale za to podobało mi się zakończenie, w windzie czyli Amanda i jej torebka

Polubiłam Amande. :lol:

Tak, od razu zaczęłam ją lubić :mrgreen: :mrgreen:

Betty przeszła już do nowej redakcji, takiej zupełnie bezstresowej i tolerancyjnej. Dostaje pierwsze zadanie - ma napisać artykuł o sobie w redakcji "Mode". Tymczasem Sofia zaczyna naciskać na Daniela, by ten się oświadczył. Mówi Betty, że obawia się że Daniel chce ja porzucić, a Betty dzwoni do byłego szefa by się w końcu zdecydował. Daniel zabiera Sofię w odwiedziny do rodziców, pozanajemy niezłą mamcię Daniela ;) Betty podczas pracy zauważa, ze Sofia spotyka się ze swoim byłym, tym blondynem. Okazuje się że jest on striptizerem, a Sofia wynajęła go żeby udawał jej chłopaka. Betty dociera do prawdy - Sofia chce pokazać na swoim i Daniela przykładzie, że można zdobyć faceta i zmusić go do oświadczyn w ciągu 60 dni (napisała o tym kiedyś książkę). Wybiera się z nieczego nie podejrzewającym Danielem do jakiegoś proramu tv (na żywo) i tam dopiero oświadcza ze te całe zareczyny to lipa i ona już Danielowi dziękuje. Daniel wychodzi na kretyna, bo się chłopak chyba naprawdę zakochał. Betty niestety nie dała rady go uprzedzić o planach złej Sofii, mimo że próbowała. Daniel znika gdzieś, a Betty rezygnuje z pracy w nowej redakcji. No i na koniec piękny popis Amandy - jedzie windą do której wchodzi rónież Sofia (już po upokorzeniu Daniela), gdzy drzwi windy się zamykają widać jak Amanda zamachuje sie torebką na Sofię, a potem sychać jakieś jęki :mrgreen:
A i jeszcze tatuś Betty musi znosić okropną panią z imigracyjnego. Ale wszystko w końcu się układa i chyba tatuś jest już bezpieczny.
Boziu, ale się rozpisałam...

Tu jest skrót odcinka: http://www.youtube.com/watch?v=s9_0i-Cm8jM
I think I'll be fine

Marija 

Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 11:47   

Caiti, ogromniaste dzięki :kwiatek: :przytul: .
Ale ta Sofia jest wprost OHYDNA :confused3: !! Ten blondyn był wynajęty?? :paddotylu:
Amanda - szacunek :oklaski: ...

Ha! Obejrzałam streszczenie - no okropna Sofia :wsciekla: .
A cóż knuje Wilhelmina? :twisted: I żeby biednym pancernikiem tak siup, do kubła? :confused3:

Caitriona 
Byle do zimy

Wysłany: Pon 03 Gru, 2007 22:44   

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć co się działo wdzisiejszej Betty?? Proszę... :kwiatek:
I think I'll be fine

AineNiRigani
[Usunięty]

Wysłany: Pon 03 Gru, 2007 23:03   

Prasa brukowa rozpisywala sie o Danielu i Sofi, o Sofi i jej nowym facecie itd. A Daniel beztrosko wysylal Betty pocztowki z Rio. Ale nasza Betty nie w ciemie bita, odnalazla go w kupce nieszczescia, zalamanego w szlafroczku. Zmusila go, zeby wrocil do pracy, a on z miejsca zatrudnil ja jako asystentke. A ze nie chcial wywalac Amandy - zostawil obie. Amanda poczatkowo nie chciala oddac palmy pierwszenstwa, z czasem sama zrezygnowala stwierdziwszy, ze niezaleznie od wszystkiego to i tak Betty jest asystentka Daniela.
A Betty w ramach przywracania Daniela do pionu, umowila go z supermodelka Giselle. Warto wspomniec rowniez, ze Vilhelmina planuje przejecie funckji redaktora naczelnego i zaczela juz dysponowac wkatami - kogo zwolni a kogo zostawi. Ten jej gogusiowaty asystent namowil Amande do dzialania na niekorzysc Daniela i Amanda podszywajac sie pod Betty odwolala spotkanie z giselle, aby wszyscy papparazzi obfotografowali zalamanego Daniela. Betty jednak dowiedziala sie ze Giselle nie przyjdzie i przyszla na jej miejsce - do prasy poszla informacja, ze Daniel jest cudownym szefem i zaprosil swoja asystentke na uroczysta kolacje aby uczcic jej powrot do redakcji i wreczyc jej podwyzke. A potem przez cala noc lazili po miescie i gadali. Poszli do baru karaoke i spiewali, jedli pizze itd :D
Warto jeszcze wpsomniec, ze siostra Betty w ramach szukania swojej drogiu w zyciu chciala zalozyc firme produkujaca babeczki, ale jej nie wyszlo.
W sumie bardzo mi sie podobal dzisiejszy odcinek. Tak ladnie Daniel mowil o Betty. I jak otwieraja mu sie oczeta. Powoli, bo to jednak mlotek test, ale jednak sukcesywnie...

Marija 

Wysłany: Pon 03 Gru, 2007 23:11   

A ta tajemnicza niewiasta w zawojach, z którą knuje Wilhelmina, to był facet - a teraz kobitka jest, niczegowata blondyna :shock: . Jak w pamiętnym serialu o krokodylu: wpadła do aligatorów brzydula, wylazła cud dziewica (spod skalpela).

AineNiRigani
[Usunięty]

Wysłany: Pon 03 Gru, 2007 23:22   

a skad wiesz?

Aragonte 

Wysłany: Pon 03 Gru, 2007 23:23   

Caitriona napisał/a:
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć co się działo wdzisiejszej Betty?? Proszę... :kwiatek:

Eee, ja wiem, że to kompletnie nie ten temat, ale, Caitri... co Ty masz w avatarku? :lol:

Caitriona 
Byle do zimy

Wysłany: Wto 04 Gru, 2007 00:28   

O rany, ile się działo! Dzięki wielkie Aine!! :kwiatek: :kwiatek: Szkoda ze przegapiłam odcinek ze zdołowanym Danielem, który ładnie mówi o naszej Betty...

A ja mam aktualnie avka z Fushigi Yuugi - anime z mojej młodości (znalazłam w necie wszystkie odcinki i tak sobie przypominam) :mrgreen:
I think I'll be fine

Loana 

Wysłany: Wto 04 Gru, 2007 09:14   

Wiem, ze offtop, ale nie moglam sie powstrzymac :P . Specjalnie dla Caitriony:
MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!!MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!!
(skrot wczorajszego przegladania pobieznie kilku tomow tej mangi, bo akurat cala serie ukladalam na polkach :P )
[oczywiscie post do skasowania :) ]

AineNiRigani
[Usunięty]

Wysłany: Wto 04 Gru, 2007 10:38   

a mnie sie dzisiaj snil Daniel z Betty. Przez pol nocy Vilhelmina powtarzala, ze zachowuje sie jak kretyn uczestniczac w tych przebierankach, a ja nie wiedzialam o co chodzi. Dopiero pod koniec sie dowiedzialam, ze Daniel i Betty wzieli udzial w Tancu z gwiazdami i doszli do finalu :rotfl:

Caitriona 
Byle do zimy

Wysłany: Wto 04 Gru, 2007 11:54   

Loana napisał/a:
Wiem, ze offtop, ale nie moglam sie powstrzymac :P . Specjalnie dla Caitriony:
MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!! MIAKA!!! TAMAHOME!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I think I'll be fine

Caitriona 
Byle do zimy

Wysłany: Śro 19 Gru, 2007 11:35   

Czy ktoś to jeszcze ogląda? Chyba lekko przegięli z tym bratem co jest siostrą...
I think I'll be fine

Marija 

Wysłany: Śro 19 Gru, 2007 12:50   

Caitriona napisał/a:
Czy ktoś to jeszcze ogląda? Chyba lekko przegięli z tym bratem co jest siostrą...
Oglądam, wyobraź sobie :mrgreen: . Brat, co jest siostrą, to mi się z czymś kojarzy, ale nie mogę zaskoczyć, z czym :mysle: . Nieustająco się dziwię, dlaczego Betty chodzi TAK ubrana :paddotylu: ...

izek 

Wysłany: Śro 19 Gru, 2007 23:32   

Ja też oglądam, nawet regularnie pamiętam :mrgreen: Ale to niesamowite jest, jak z Dynastii wątek :rotfl:

AineNiRigani
[Usunięty]

Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 00:15   

a tam aleks/aleksis, betty szkoda... :(

Caitriona 
Byle do zimy

Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 08:54   

nooo, już jest wolna a tu jakaś dziewczyna wróciła "sporóbowac raz jeszcze"...
Ale swoją droga ładnie się ten jej Walter zachował.
I think I'll be fine

AineNiRigani
[Usunięty]

Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 09:43   

w ogole uwazam ze obaj panowie sa w porzadku. Jeden byl gotow wszystko dla nie poswiecic, a drugi szczerze powiedzial jaka jest sytuacja (mogl krecic, nie?)

izek 

Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 10:49   

E tam, ten drugi to myślał że Betty ciągle ma chłopaka, więc nie chciał "kolejnej przyjaciółki".

Odpowiedz do tematu