1.Jensen Ackles (nic na to nie poradzę )
2.Młody Mel Gibson z czasów "Mad Maxa" (szkoda, że jako człowiek ma paskudny charakter i tak brzydko się postarzał/bo wg mnie można się również starzeć ładnie, ale to nie ten przypadek )
3.Michael Praed (nie da się ukryć, że miałam "hopla" na punkcie Robin Hooda )
4.Harrison Ford (on dla porównania bardzo ładnie się postarzał, nadal ma ten "szelmowski" błysk w oku )
5.Sean Bean (Boromir wiecznie żywy! )
6.Viggo Mortensen (wyłącznie jako Aragorn)
8.Brad Pitt
9.Michał Żebrowski (a co! urzekł mnie swoją recytacją Wielkiej Improwizacji z "Dziadów" w Teatrze TV - tych w reż. Jana Englerta )
10.David Duchovny (niezapomniany agent Mulder)...
...poza dziesiątką wymieniłabym jeszcze odtwórcę roli Castiel'a w SPN - Mishę Collins'a i chyba Johnny'ego Depp'a
_________________ "Carry on my wayward son,
For there'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Now don't you cry no more..."
["...Lost in the wilderness, so far from home..."]
Acklesism is my religion Winchesterland forever and ever!
Ostatnio zmieniony przez Deanariell Śro 15 Wrz, 2010 23:14, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2010 06:21
To dajemy Mishy nagrodę specjalna
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2010 09:52
Ba! Ja zapomniałam o Michasiu Fassbenderze i Maxie Beesleyu...
_________________ For the test of the heart is trouble
And it always comes with years.
And the smile that is worth the praises of earth
Is the smile that shines through the tears.
Dumając nad tą listą, doszłam do wniosku, że dużo szybciej i pewniej mogłabym wymienić panie- aktorki, które cenię i lubię oglądać na ekranie. A co do panów:
1. Maciuś Stuhr
2. Antonio Banderas (dwa pierwsze miejsca przyznałam raczej za osobowość, poczucie humoru i dystans do siebie niż za dokonania aktorskie)
3. Alan Rickman
4. Johnny Depp- patrz avatar
5. Viggo Mortensen (jako przedstawiciel Drużyny Pierścienia, gdzie tych facetów "naj" jest całe mnóstwo)
Nagroda scecjalna- Colin F.
_________________ Czym jest życie- snem jedynie...
gg 9031506
lady_kasiek [Usunięty]
Wysłany: Sob 30 Paź, 2010 10:06
Mam zaszczyt ogłosić, że przeliczyłam głosy. Dopiero teraz bo długo na maruderów czekałam.
Frekwencja był bardzo słaba drogie panie
To ja przedstawię podium.
Miejsce trzecie
Spoiler:
Johnny Depp
Miejsce drugie
Spoiler:
ex aequo
Boski Shah Rukh Khan
oraz Jensen Ackles
Miejsce pierwsze
Spoiler:
Najwspanialszy Alan
* kliknięcie na zdjecie spowoduje powiększenie się
Wysłany: Sob 30 Paź, 2010 10:09
Na miejscu drugim moi ulubieńcy Choć ja nie głosowałam
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Sob 30 Paź, 2010 13:31
U mnie cale podium ulubiencow - chociaz Jensen, jak sadze, bardziej za wyglad niz umiejetnosci.
Wysłany: Sob 30 Paź, 2010 17:12
Cytat:
Jensen, jak sadze, bardziej za wyglad niz umiejetnosci.
Sorry Aine, ale on potrafi grać. Ja nie oglądam aktorów tylko dla wyglądu, choć możliwe, że się nie znam i mnie zakrzyczysz
Lubię jesień.
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Sob 30 Paź, 2010 18:00
Admete, ja bylam pewna, ze kto jak kto, ale Ty bedziesz doskonale wiedziec o co mi chodzi.
Toz ja wiem, ze Jensen ma umiejetnosci i talent - nie tylko aktorski (a jego odcinek jest jak dla mnie jednym z najlepszych - o ile nie najlepszym - odcinkow SPN).
Nie sadze, aby kobielki forumowe daly mu wysoka note li i jedynie za piekne oczy - ale uwazam, ze te oczy byly jednak decydujace.
Piegi zwłaszcza. Cieszę się, że Jensen "wylądował" w tak doborowym towarzystwie.
AineNiRigani napisał/a:
Nie sadze, aby kobielki forumowe daly mu wysoka note li i jedynie za piekne oczy - ale uwazam, ze te oczy byly jednak decydujace.
Ba. Mimo wszystko to miłe, że przy okazji jest całkiem dobrym aktorem. Czasami tym ładnym o wiele trudniej jest udowodnić, że oprócz wyglądu mają również spory talent.
_________________ "Carry on my wayward son,
For there'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Now don't you cry no more..."
["...Lost in the wilderness, so far from home..."]
Acklesism is my religion Winchesterland forever and ever!
Wysłany: Sob 30 Paź, 2010 18:42
Ech, zaczyna się.
Wysłany: Sob 30 Paź, 2010 20:50
Poczekam, aż dojdziecie do włochatych krzywych łydek.
Irlandzkie przysłowie
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Sob 30 Paź, 2010 20:55
niniejszym dochodze do wlochatych krzywych lydek
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Sob 30 Paź, 2010 20:56
Deanariell napisał/a:
Czasami tym ładnym o wiele trudniej jest udowodnić, że oprócz wyglądu mają również spory talent.
Dla mnie zawsze typowym przykladem w tym gatunku bedzie Brad Pitt, ktory poza naprawde przystojna postura, pieknym cialem i twarza, ma napra\wde spory kawal talentu
Wysłany: Sob 30 Paź, 2010 21:27
No prosże jakie ładne podium Numer 1 nie "mój", choć bardzo go sobie cenię i lubię, więc nie mam nic przeciw
_________________ And I'm not gonna lie Say I've been alright
'Cause it feels like I've been living upside down
What can I say? I'm survivin'
Crawling out these sheets to see another day
What can I say? I'm survivin'
And I'm gonna be fine I'm gonna be fine
I think I'll be fine
_________________ ... jest kraj, do którego tęsknię. Jest to ojczyzna jabłek, pagórków, leniwych rzek, cierpkiego wina i miłości...
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Sob 30 Paź, 2010 22:17
on ma na swoim koncie wiele takich perelek. Dla mnie on byl mniej wiecej w podobnej klasie jak Johnny Depp - ich kariere obserwuje w zasadzie od poczatku i widze zmiany, jakie w nich zachodza - oboje piekni, oboje zaczeli kariere bazujac na fizycznosci pieknego lalusia, ale rownoczesnie oboje sie oderwali od wizerunku pustego ciacha.
Jak dla mnie w obu przypadkach nazwisko jest obecnie gwarancja naprawde dobrego kina - a przed nimi jeszcze kilkanascie wspanialych rol
Wysłany: Nie 31 Paź, 2010 11:28
A ja tylko chciałam nadmienić, że u mnie nigdy jeszcze nie przeszło i raczej nie przejdzie zachwycanie się facetem li i jedynie na piękne oczy czy inne walory - musi mieć jeszcze cosik, choćby masę wdzięku, jeśli już nie zdolności aktorskie - ale to jest subiektywne, wiem
jJa długi czas Brada Pitta nie lubiłam, bo symbolizował mi jedynie gładką buzię, potem dopiero odkryłam, że potrafi też grać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.