Aktorzy austenowscy - Colin Firth
Admete - Pon 28 Lut, 2011 11:14
Cieszę się, że Colin dostał nagrodę. Moim zdaniem to nagroda za całościową pracę, a nie za jedną rolę.
Diana - Pon 28 Lut, 2011 12:35
Ze wszystkich kategorii na ogłoszenie tej wygranej czekałam najbardziej. Nareszcie!
damamama - Pon 28 Lut, 2011 12:45
Chyba wszystkie fanki Colina cieszą się z tego Oscara. Jednak mnie najbardziej rozbawił dzisiejszy wywiad na TVN24 z Raczkiem. Wspomniał on o wcześniejszych rolach Colina, jako rolach mniej ambitnych lub w filmach niskobudżetowych. Podniósł także wątek słabo wykorzystywanego talentu Colina. Na to prowadzący TVN24 rzekł: dla wielu kojarzy się jedynie z filmem "Cztery wesela i pogrzeb" Jak można tak pomylić aktorów
Anonymous - Pon 28 Lut, 2011 12:48
Mama kupiła jakąs szmatławą gazetę i jest napisane oo Colinie co nieco. I Padam... Facet zdobył sławę czym. "Dziennikiem BJ".
Nie przesadzajmy. Sławny to on jest. Owszem jako Darcy, ale Fitzwilliam
Admete - Pon 28 Lut, 2011 13:09
Kasiek rozumiem Twoje oburzenie, ale czy mogłabys ubrac jakąś kieckę? Dziadkowi nie wypada tak ganiać bez przyodziewku.
Anonymous - Pon 28 Lut, 2011 13:10
Kir mi najbardziej pasuje a nie mam na stanie.
A i z głowy z oburzenia mi wyleciało. Drogie Damy Colinek jest zwolennikiem schabowego i żurku. Jeśli wierzyć brukowej prasie.
Admete - Pon 28 Lut, 2011 13:13
E tam kir...Po kim żałoba? Schabowe i żurek dobre są, to i moze lubić
Anonymous - Pon 28 Lut, 2011 13:25
Po złudzeniach.
Żurek... dobry jest...
I On sobie Włoszke za żonę wziął jak tyle Polek by Mu chętnie te obiadki do końca swiata i dzień dłużej gotowało... Ech mężczyźni żmijowe plemię...
Anonymous - Pon 28 Lut, 2011 13:33
| lady_kasiek napisał/a: | Mama kupiła jakąs szmatławą gazetę i jest napisane oo Colinie co nieco. I Padam... Facet zdobył sławę czym. "Dziennikiem BJ".
Nie przesadzajmy. Sławny to on jest. Owszem jako Darcy, ale Fitzwilliam |
W glownym wydaniu ktorychs wiadomosci przy okazji nominacji mowili, ze jest znany jako odtworca roli Marka Darcy'ego w Dumie i uprzedzeniu
Agn - Pon 28 Lut, 2011 13:36
| damamama napisał/a: | Na to prowadzący TVN24 rzekł: dla wielu kojarzy się jedynie z filmem "Cztery wesela i pogrzeb" Jak można tak pomylić aktorów |
No proszę, czego się człowiek czasem nie dowie. Myślałam, że filmografię Colina mam w miarę otrzaskaną. Jaki z tego morał? Nigdy nie bądź zbyt pewna siebie! Może się okazać, że w filmie, który widziałaś z tysiąc razy (Cztery wesela...), pomimo twojej najgłębszej uwagi, jednak umknie ci grający tam Colin Firth. Pewnie jeszcze główną rolę?
Admete - Pon 28 Lut, 2011 13:37
Główną rolę żeńską?
Anonymous - Pon 28 Lut, 2011 13:45
Jakby było więcej pogrzebów, można byłoby sugerować, ze któraś zawartość trumny, to on, ale cholera nie!
Agn - Pon 28 Lut, 2011 14:08
| Admete napisał/a: | Główną rolę żeńską? |
No, to by było oscarowe wtedy. Colin uwodzący Hugh Blah! Granta. Za to należałby mu się Oscar nad Oscarami.
damamama - Pon 28 Lut, 2011 14:11
Jakąś chwilę temu dowiedziałam się, że w "Czterech..." Hugh Grant się jąka dla podkreślenie komediowości filmu. Może z tym mu się pokojarzyło.
annastregiel7 - Pon 28 Lut, 2011 20:19
Przyłączam się do gratulacji dla Colina i też jestem zdania, że Oscar 2011 to wielkie wyróżnie także za całokształt jego aktorskich osiągnięć.
Madalam - Pon 28 Lut, 2011 20:49
I to tyle w temacie .
A tak na serio, to szalenie się cieszę z tego, że Colin dostał Oscara.
W pełni na ową nagrodę zasłużył. Choć jakbym miała wybierać, to przyznałabym mu ją za rolę w "Samotnym mężczyźnie" .
nicol81 - Pon 28 Lut, 2011 21:36
: : : :
Brawa dla cudownych Oskarodajców, ferujących słuszne i sprawiedliwe wyroki
Emi - Pon 28 Lut, 2011 22:31
Bardzo się cieszę, że Akademia wreszcie doceniła Colina przyznając mu Oscara W "Jak zostać królem" zagrał fantastycznie i ta nagroda w pełni mu się należała. Zresztą cały film jest świetny, o czym dodatkowo świadczy fakt, że zgarnął statuetki w najważniejszych kategoriach. Choć trzeba przyznać, że przy takiej obsadzie, to już naprawdę trzeba by się postarać, żeby zmarnować film
Gunia - Pon 28 Lut, 2011 22:32
Po perostu...
Alicja - Pon 28 Lut, 2011 22:48
| Admete napisał/a: | | Moim zdaniem to nagroda za całościową pracę, a nie za jedną rolę. |
też tak myślę, tym bardziej nagroda raduje
| damamama napisał/a: | | Na to prowadzący TVN24 rzekł: dla wielu kojarzy się jedynie z filmem "Cztery wesela i pogrzeb" |
| damamama napisał/a: | | Jakąś chwilę temu dowiedziałam się, że w "Czterech..." Hugh Grant się jąka dla podkreślenie komediowości filmu. Może z tym mu się pokojarzyło. |
to właśnie Hugh Grant miał początkowo zagrać króla Jerzego w "Jak zostać królem", wcale nie Colin, pewnie stąd ten błąd
| lady_kasiek napisał/a: | | I On sobie Włoszke za żonę wziął jak tyle Polek by Mu chętnie te obiadki do końca swiata i dzień dłużej gotowało... Ech mężczyźni żmijowe plemię... |
jako nieliczna pewnie uważam, że jego żona jest ładna, a skoro jest z nią tyle lat szczęśliwy, to niech mu będzie
Yvain - Pon 28 Lut, 2011 23:16
| Alicja napisał/a: | | jako nieliczna pewnie uważam, że jego żona jest ładna |
Ejj chyba nie jest tak źle, myślę, że wiele kobiet stać na obiektywizm
Kobieta jest piękna i ma niewątpliwie klasę oraz coś nieuchwytnego, nieszablonowego.
Tworzą wspaniałą parę, aż przyjemnie popatrzeć
trifle - Pon 28 Lut, 2011 23:56
| Yvain napisał/a: | | Alicja napisał/a: | | jako nieliczna pewnie uważam, że jego żona jest ładna |
Ejj chyba nie jest tak źle, myślę, że wiele kobiet stać na obiektywizm
Kobieta jest piękna i ma niewątpliwie klasę oraz coś nieuchwytnego, nieszablonowego.
Tworzą wspaniałą parę, aż przyjemnie popatrzeć |
A ja uwielbiam Colina też za to, że prowadzi takie normalne życie, a z żoną wyglądają razem pięknie, jest mi wszystko jedno jakiej narodowości ona jest. Colin to mistrz
trifle - Wto 01 Mar, 2011 00:44
Przed chwilą sobie włączyłam Dziennik BJ, żeby pooglądać wybrane sceny z Colinem Jeżu, jaki on tam jest piękny
Anonymous - Wto 01 Mar, 2011 00:53
zawsze mi tam przypominal Myszke Miki - szczegolnie gdy przychodzi do Brodget z gazeta z newsem o jej wywiadzie (i zostaje na kolacji)
migotka - Wto 01 Mar, 2011 20:46
| trifle napisał/a: | Przed chwilą sobie włączyłam Dziennik BJ, żeby pooglądać wybrane sceny z Colinem Jeżu, jaki on tam jest piękny |
bardzo się cieszę, że już Oskarowy jest
|
|
|