Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata
Agn - Sob 14 Lis, 2009 21:14
Kurde, wanny poszły w ruch i mi się pewna balia i Eomer przypomnieli...
Ekhm, gdzie to ja byłam?
| Deanariell napisał/a: | | Agn napisał/a: | | Aczkolwiek musisz mi wybaczyć moje uwielbienie dla Padaleckiego. Jam komfortowa do bólu - obu uwielbiam i tak mi z tym dobrze. Zawsze byłam lekko niewierna. |
Jeśli tylko zgodzisz się łaskawie na moje pierwszeństwo w kolejce do kolan Idola, to zdradzaj go sobie z kim chcesz... I cieszę się, że Ci z tym dobrze, bo to dobrze... |
Dooobra, ty bierz kolana, a ja całą resztę.
A poważnie - podzielimy się. Kiedy będziesz okupować kolanka Jensena, ja zaopiekuję się... hmm, całym Jaredem.
Agn - Sob 14 Lis, 2009 21:15
| ellaine napisał/a: | Kolejnego odcinka nie mogę się już doczekać. Choć ptaszki ćwierkają, że
|
ellaine - Sob 14 Lis, 2009 21:17
| Agn napisał/a: | | A poważnie - podzielimy się. Kiedy będziesz okupować kolanka Jensena, ja zaopiekuję się... hmm, całym Jaredem. |
Ej no, ze mną się nie podzielisz?
praedzio - Sob 14 Lis, 2009 21:18
| Agn napisał/a: | | Kiedy będziesz okupować kolanka Jensena, ja zaopiekuję się... hmm, całym Jaredem. |
Taaaa....
Agn - Sob 14 Lis, 2009 21:19
| ellaine napisał/a: | | Agn napisał/a: | | A poważnie - podzielimy się. Kiedy będziesz okupować kolanka Jensena, ja zaopiekuję się... hmm, całym Jaredem. |
Ej no, ze mną się nie podzielisz? |
A pomożesz zająć się Jaredem? Dużo go, dla wszystkich starczy. Praedzio, czuj się zaproszona do opieki.
Anonymous - Sob 14 Lis, 2009 21:21
| Cytat: | ja zaopiekuję się... hmm, całym Jaredem.
_________________ |
hmmmmmm ciekawe rzeczy opowiadasz....
ellaine - Sob 14 Lis, 2009 21:22
| Agn napisał/a: | | ellaine napisał/a: | Kolejnego odcinka nie mogę się już doczekać. Choć ptaszki ćwierkają, że
|
|
| Agn napisał/a: | A pomożesz zająć się Jaredem? Dużo go, dla wszystkich starczy. |
No ba, z dziką przyjemnością
Spokojnie dziewczyny, jakoś się dogadamy
Caitriona - Sob 14 Lis, 2009 21:31
Obejrzałam i ja Rewelacja! Chuck! Uwielbiam faceta I nawet znalazł miłość swego życia Nota bene ta Becky była nieziemska, tak jak pozostali fani. Są jednak lepsi od nas, my nie chodzimy w skórzanych kurtach i nie mówimy takimi głosami I nie zadajemy takichpytań Wszystko mi się podobało: Dean i jego miny, szczegolnie ta na widok tylu Impal, biedny Hookman, chyba Niemiec lub Holender, który podrzucił im pomysł na nowa broń, wplecenie jakieś sugestii wincestu, samo polowanie, takie klasyczne, Sam i jego 'zgoda' na nowy związek Becky. Naprawdę świetnie się bawiłam oglądając ten odcinek!
Anonymous - Sob 14 Lis, 2009 22:13
Cait bosssski avek
Gunia - Sob 14 Lis, 2009 22:17
Ja się nie mogłam powstrzymać i obejrzałam ostatni odcinek znowu, tym razem z przyjaciółką. Ona jest dopiero gdzieś podczas trzeciej serii, ale jakimś dziwnym trafem, ze wszystkim była na bieżąco. ( Nawet nie zauważyłam, kiedy zdążyłam już tak obgadać serial. ) I uśmiałyśmy się do łez. Fanka Sama i Fritz podbili nasze serca. Przy okazji doszłyśmy do wniosku, że Chuck ma w sobie coś z Artura Rojka. Zwłaszcza patrzą jakoś podobnie. No i chyba dotąd nie wspominałam, że jego "Awesome" mnie znokautowało...
Deanariell - Sob 14 Lis, 2009 22:36
| Agn napisał/a: | | Dooobra, ty bierz kolana, a ja całą resztę. |
Daleko nie uciekniesz...
| Agn napisał/a: | | A poważnie - podzielimy się. Kiedy będziesz okupować kolanka Jensena, ja zaopiekuję się... hmm, całym Jaredem. |
| Cytat: | Spokojnie dziewczyny, jakoś się dogadamy |
Nie ma sprawy Agn - taki podział mi odpowiada... Dogadujcie się, dogadujcie...;) A ja sobie w tym czasie porozmawiam z Jensenem... w marzeniach sennych...
| Caitriona napisał/a: | | Wszystko mi się podobało: Dean i jego miny, szczegolnie ta na widok tylu Impal, biedny Hookman, chyba Niemiec lub Holender, który podrzucił im pomysł na nowa broń, wplecenie jakieś sugestii wincestu, samo polowanie, takie klasyczne, Sam i jego 'zgoda' na nowy związek Becky. Naprawdę świetnie się bawiłam oglądając ten odcinek! |
W pełni popieram - myślę, że zostanie on zaliczony jako kultowy z kultowych Genialny!
Kripke, Jensen, Jared & reszta ekipy
A Wam dziewczęta dedykuję nasz niepisany "hymn", bo przecież bez coco jambo nie byłoby tej całej radości i wspólnego komentowania SPN-u...
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Caitriona - Sob 14 Lis, 2009 23:34
| lady_kasiek napisał/a: | | Cait bosssski avek |
A dziękuję, ale roboty nie jest mojej, tylko mojej avkowej ulubienicy maty ( http://mata090680.livejournal.com/ )
Harry_the_Cat - Nie 15 Lis, 2009 00:44
Obejrzalam odcinek Niestety na razty, co troche oslabilo wrazenie.
Bardzo dobry.
Agn - Nie 15 Lis, 2009 10:13
A ja wczoraj zapomniałam napisać, że się twórcy SPNu leciuchno rąbnęli. Bo tak, pamiętacie pierwszy odcinek z Becky? Mówiła Chuckowi, że bardzo jej się podoba wprowadzenie aniołów do akcji, bo demony zaczynały się już nudzić. Tymczasem w ostatnim odcinku wychodzi na to, że książki zakończyły się na wrzuceniu Deana do piekła. Castiel i spółka pojawili się dopiero później.
PS Caitri, avek zaiste cudny.
spin_girl - Nie 15 Lis, 2009 10:25
Hookman był, moim zdaniem, Austriakiem.
| Agn napisał/a: | | A ja wczoraj zapomniałam napisać, że się twórcy SPNu leciuchno rąbnęli. Bo tak, pamiętacie pierwszy odcinek z Becky? Mówiła Chuckowi, że bardzo jej się podoba wprowadzenie aniołów do akcji, bo demony zaczynały się już nudzić. Tymczasem w ostatnim odcinku wychodzi na to, że książki zakończyły się na wrzuceniu Deana do piekła. Castiel i spółka pojawili się dopiero później. |
a może Chuck tworzył dalej w podziemiu? Na przykład na jakiejś stronie internetowej, może w formie fanficku? Becky oczywiście należała do grona najbardziej wtajemniczonych...
Ponadto oświadczam, że na wszystkie powyższe podziały chłopaków się nie zgadzam, bo Dean jest MÓJ!!!!!!!!!!!!!
Agn - Nie 15 Lis, 2009 10:29
To czemu wobec tego inni fani o tym nie wiedzieli? Gdyby Chuck tworzył "w podziemiu", to wiedziałaby o tym nie tylko jedna zasmarkana Becky. A tu wszyscy, wow, zdziwieni. Na tego typu zloty przybywają najwięksi, najbardziej oddani fani, raczej "wtajemniczeni". Nie pasuje mi to.
Odnośnie przynależności Deana - Rysiek się z twego avka na nas patrzy zazdrosnym okiem. Ja bym pod jego spojrzeniem nie próbowała się nawet zbliżyć do innego, szczególnie z tak wystrzałowym nazwiskiem.
Admete - Nie 15 Lis, 2009 10:54
| Cytat: | | A Wam dziewczęta dedykuję nasz niepisany "hymn" |
Obśmiałam się z tego. Pamiętacie, kto to wymyślił?
Co do tych zapowiedzianych śmierci - nie chcę!!!
Castiel jak zwykle rządzi
A dziś było kazanie o końcu świata.
Agn - Nie 15 Lis, 2009 11:04
I co? Rzekłaś, że Winchesterowie dadzą radę?
spin_girl - Nie 15 Lis, 2009 11:42
| Agn napisał/a: | I co? Rzekłaś, że Winchesterowie dadzą radę? |
Właśnie, my - fani SPNu aopkalipsy obawiać się nie musimy
Agn - Nie 15 Lis, 2009 11:48
Tak mi się przypomniało, że kiedy czytałam Mężczyzn, którzy nienawidzą kobiet, to Lisbeth miała ciekawą koszulkę, bardzo w duchu post-SPNowym. Koszulka miała napis: The end of the world was yesterday. Today we have a really serious problem.
Nie powiem, pasowałoby do chłopaków, kiedy już skończy się (chlip, chlip) piąty sezon.
ellaine - Nie 15 Lis, 2009 11:53
| Agn napisał/a: | A ja wczoraj zapomniałam napisać, że się twórcy SPNu leciuchno rąbnęli. Bo tak, pamiętacie pierwszy odcinek z Becky? Mówiła Chuckowi, że bardzo jej się podoba wprowadzenie aniołów do akcji, bo demony zaczynały się już nudzić. Tymczasem w ostatnim odcinku wychodzi na to, że książki zakończyły się na wrzuceniu Deana do piekła. Castiel i spółka pojawili się dopiero później.
|
Ale Becky mówiła to do chłopaków, nie do Chucka:>. Chuck użył Becky jako łącznika, żeby przekazać chłopakom informację o mieczu Michała, a znając Becky, to musiał jej powiedzieć cokolwiek na temat aniołów, nie odpuściłaby mu Dlatego jest bardzo możliwe i wiarygodne, że Becky jako jedyna jest zorientowana w ciągu dalszym historii.
spin_girl - Nie 15 Lis, 2009 11:55
O, hej Ellaine, moja krajanko nareszcie ktoś z Łodzi zarażony duchem SPN-u
spin_girl - Nie 15 Lis, 2009 11:57
| Agn napisał/a: | | Odnośnie przynależności Deana - Rysiek się z twego avka na nas patrzy zazdrosnym okiem. Ja bym pod jego spojrzeniem nie próbowała się nawet zbliżyć do innego, szczególnie z tak wystrzałowym nazwiskiem. |
skoro Jensen się może zaręczać z Daneel, to ja mogę mieć Rysia na avatarze co nie zmienia faktu, że przy podziale będę o niego walczyć jak lwica
ellaine - Nie 15 Lis, 2009 12:26
| spin_girl napisał/a: | O, hej Ellaine, moja krajanko nareszcie ktoś z Łodzi zarażony duchem SPN-u |
Hej hej!
Trzeba się będzie kiedys spotkać
spin_girl - Nie 15 Lis, 2009 12:48
| ellaine napisał/a: | | spin_girl napisał/a: | O, hej Ellaine, moja krajanko nareszcie ktoś z Łodzi zarażony duchem SPN-u |
Hej hej!
Trzeba się będzie kiedys spotkać |
jestem jak najbardziej za z której dzielnicy Łodzi jesteś?
|
|
|