Z Południa na Północ Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.
Seriale - Dr House
Alicja - Wto 08 Lis, 2011 20:59 ja w pierwszym zastanawiałam się dlaczego House tak dziwnie wygląda
potem mnie olśniło - włosy, długie włosy szkoda, że się ich pozbył
po odcinkach więziennych wieje nudąEeva - Śro 09 Lis, 2011 08:36 Pięknie mu w tych trochę dłuższych
Jestem dopiero chyba po 3 odcinku. więzienne były ciekawe, ale teraz to hmmmm, sama nie wiem.BeeMeR - Śro 09 Lis, 2011 09:52 my po 8x04 - wrócił stary schemat. postac pół-Koreanki mi się podoba, acz mówi monotonnie. druga panna jest sliczna i nic poza tym Alicja - Śro 09 Lis, 2011 22:01 jeszcze śliczniejsza była w więzieniu, tylko nie wiem dlaczego jest w szpitalu. Bo House tak chce? i wolno jej pracować bez jakiejkolwiek umowy? BeeMeR - Czw 10 Lis, 2011 07:31
Alicja napisał/a:
jeszcze śliczniejsza była w więzieniu,
bo miała związane włosy
jestem po 8x05
wszystko naprawdę wraca na utarte szlaki
Spoiler:
House znalazł sposób na przywrócenie do pracy Tauba i Chase'a (i pożegnanie Trzynastki, jadącej do Grecji z nową kochanką by "chwytać dni" swojego życia) - i już zaczął z nimi pogrywać na swój sposób , chwilowo pannom odpuścił. Wilsonowi nie odpuści nigdy, jak uczy nas końcówka odcinka
jestem pewna, że tego nie można robić w szpitalu, a on zrobił - czymże przy tym jest praca nie-zatrudnionej panienki?
Eeva - Czw 10 Lis, 2011 10:32 Chyba mi się podobał 5 odcinek. Chyba bo nie jestem do końca przekonana.
Uwielbiam Tauba i Chase'a i to jak House pogrywa z Formanem.Alicja - Nie 13 Lis, 2011 21:37 zastanawiam się czy Taub jest którąś z matek dzieci? Chyba nie , bo dostał dzieci jak na odwiedziny i żadnej z nich nie było przy nim
czy przegapiłam gdzieś co dalej z Trzynastką? w którym odc. było o Grecji? BeeMeR - Śro 16 Lis, 2011 12:31
Alicja napisał/a:
zastanawiam się czy Taub jest którąś z matek dzieci
chyba nie, bo obie sie obraziły - zona o zdrade, kochanka o nie traktowanie serio czy cus tam.
Alicja napisał/a:
co dalej z Trzynastką? w którym odc. było o Grecji?
8x05Alicja - Śro 16 Lis, 2011 21:49 chyba przespałam ten fragment BeeMeR - Czw 17 Lis, 2011 06:09 to może 8x06 Anonymous - Pon 08 Lip, 2013 10:05 ja jestem dopiero na 3 sezonie (od początku wakacji) zamierzam wszsytko jeszcze w sierpniu obejrzeć.