To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -

Agn - Czw 04 Kwi, 2013 22:13

arlekin napisał/a:
Jak zaplanuje coś wcześniej to na bank coś mi wypadnie :zalamka:

Nie kracz, wrono jedna!!!

Anaru - Czw 04 Kwi, 2013 23:43

arlekin napisał/a:
Anaru od rodzinki czasem trudno mi brać wolne. dziwnie się zawsze skalda, ze jak cos zaplanuje to własnie wtedy jestem gdzieś koniecznie potrzebna, ale mam nadzieje, ze kilka godzin urwę.

Urwiesz się. Rodzina ma Cię na co dzień, może Ci dać wolne kilka godzin.

arlekin - Nie 07 Kwi, 2013 21:33

Już zapowiedziałam wyjście i zabukowałam czas. A teraz zaczynam kciuki trzymać i przestaje krakać :mrgreen:
Barbarella - Pon 08 Kwi, 2013 10:14

Spotykamy się jak zawsze? Około 11.00 w księgarni? :mrgreen: :mrgreen:
BeeMeR - Pon 08 Kwi, 2013 13:46

Tej co ostatnio? (przypomnijcie gdzie to było, na Sławkowskiej?) :mysle:
Anaru - Pon 08 Kwi, 2013 14:08

Księgarnia chyba na Floriańskiej. :mysle:
A potem Indus na Sławkowskiej był ;)

Admete - Pon 08 Kwi, 2013 14:23

Najpierw to było pod Empikiem ;)
BeeMeR - Pon 08 Kwi, 2013 15:59

Ale wyszło pod Galerią Krakowską :mrgreen:
Anaru - Pon 08 Kwi, 2013 16:08

Ja dołączyłam na Floriańskiej i kojarzę wasze łowy w księgarni. :mrgreen:
Admete - Pon 08 Kwi, 2013 18:45

To jeszcze się dogadamy ;)
trifle - Pon 08 Kwi, 2013 18:53

Buuu, a mi się jednak raczej nie uda dotrzeć... Przeprowadzka mi wytrzepała kieszenie.. :(
Admete - Pon 08 Kwi, 2013 18:59

Wystarczy, że będziesz mieć na bilet. Dokarmimy cię ;)
trifle - Pon 08 Kwi, 2013 19:17

Haha, dzięki ;) Ale to właśnie z tymi biletami większy problem. Będę jeszcze kombinować albo ściskać wiadomo co przez nadchodzący tydzień i nie wydawać za dużo, może się uda :mysle:
Anaru - Pon 08 Kwi, 2013 19:54

Bilety 29 zł w jedną stronę z Wrocławia jak sobie przez net kupujesz ;)
trifle - Pon 08 Kwi, 2013 21:05

Ale czym? Pociągiem? Jeśli pojadę to przez Zabrze, bo to u koleżanki się zatrzymam i z nią głównie miałam spotkać. Plan ten powstał jeszcze zanim się okazało, że planowane jest spotkanie forumowe ;) Ok, będę kombinować. O ile nie umrę na katar do tej pory! :zalamka:
Dorfi - Wto 09 Kwi, 2013 23:19

Czyli spotkanie jest 20 kwietnia? Dobrze zrozumiałam czy znowu coś pokręciłam?
Mam nadzieję, że mi się uda z domu wyrwać. Wojtek ma ospę i tylko patrzeć jak Michał się rozłoży. Oby tylko mąż mi się nie rozłożył, bo nie chorował w dzieciństwie. Wtedy to już przechlapane na całej linii.

Anaru - Wto 09 Kwi, 2013 23:39

Dorfi napisał/a:
Wojtek ma ospę i tylko patrzeć jak Michał się rozłoży.

Będzie jeszcze zaraźliwe?

Anonymous - Śro 10 Kwi, 2013 13:02

Dorfi mogłabyś mi wysłać zarazki, strasznie się boję, że umrę na ospę i że to ostatnia chwila żeby złapać i łagodnie przechorować.
Dorfi - Czw 11 Kwi, 2013 00:48

Kaśku przecież możesz się zaszczepić. Co prawda szczepionka nie chroni w 100% przed zachorowaniem (Wojtek był szczepiony a zachorował) ale po szczepionce przechodzi się lżej.
Dorfi - Czw 11 Kwi, 2013 00:50

Anaru napisał/a:
Dorfi napisał/a:
Wojtek ma ospę i tylko patrzeć jak Michał się rozłoży.

Będzie jeszcze zaraźliwe?

20-go? Nie wiem. Zaraża się ok. 2 dni przed wysypką i w trakcie wysypki. Do 20-ego to Wojtek już pewnie wyzdrowieje bo lekko przechodzi. Pytanie czy Michał się zarazi (też był szczepiony).

BeeMeR - Nie 14 Kwi, 2013 18:22

Wygląda na to, że nie mam z kim zostawić Adasia w dzień spotkania... :roll:
Dziadkowie akurat wyjeżdżają. A on się już nie nadaje do wzięcia, za bardzo jest wszędobylski, nie słuchający i uciekający - sama nie wiem więc czy dam radę się pojawić i jeśli to czy na dłużej niż bardzo krótko zanim młody się nie znudzi :roll: ech :(

Agn - Nie 14 Kwi, 2013 18:57

Yhm... to może chociaż na chwilę by się dało? Z Adasiem?
Anaru - Nie 14 Kwi, 2013 19:48

BeeMeR napisał/a:
Wygląda na to, że nie mam z kim zostawić Adasia w dzień spotkania... :roll:
Dziadkowie akurat wyjeżdżają. A on się już nie nadaje do wzięcia, za bardzo jest wszędobylski, nie słuchający i uciekający - sama nie wiem więc czy dam radę się pojawić i jeśli to czy na dłużej niż bardzo krótko zanim młody się nie znudzi :roll: ech :(

O szlag...
A Tomek nie da rady popilnować wyjątkowo?

BeeMeR - Nie 14 Kwi, 2013 19:54

O ile pamiętam to jest sobota, a on ma teraz roboty po uszy, że i w tygodniu codziennie po pracy idzie pracować dalej - nie bardzo mogę dla mojej zachciewajki, jakkolwiek słusznej, obarczać go w dzień sobotni dziecięciem :roll:
A jak wezmę Adasia to będą za nim cały czas biegać - zamiast pogadać i posłuchać...
Ale pewnie nie będzie wyboru - lepiej tak niż w ogóle :mysle:

Admete - Nie 14 Kwi, 2013 21:29

Ma być brzydka pogoda. Oby się jeszcze prognoza zmieniła. Akne cos wspominała, że mogłaby przyjechać z nami.