Aktorzy austenowscy - Colin Firth
damamama - Pon 17 Sty, 2011 11:01
Tak na gorąco odsyłam wszystkie zainteresowane do wywiadu jakiego udzielił Colin dla onet.pl
http://film.onet.pl/wiado...,wiadomosc.html
Można przy okazji zobaczyć filmik z odsłonięcia jego gwiazdy.
Ania Aga - Pon 17 Sty, 2011 12:06
Fragment artykułu z Onetu:
"Profesjonalizm nakazuje mi wstrzymać się od zwyczajowych komentarzy na temat powierzchowności tego cenionego brytyjskiego aktora. Pozwolę sobie jedynie na stwierdzenie, że Colin Firth jest w rzeczywistości jeszcze wyższy, szczuplejszy i bardziej czarujący niż na ekranie.."
primavera - Pon 17 Sty, 2011 12:10
| damamama napisał/a: | Tak na gorąco odsyłam wszystkie zainteresowane do wywiadu jakiego udzielił Colin dla onet.pl
http://film.onet.pl/wiado...,wiadomosc.html
Można przy okazji zobaczyć filmik z odsłonięcia jego gwiazdy. |
kocham jego poczucie humoru
damamama - Pon 17 Sty, 2011 12:11
Także fragment z Onetu, pokazuje jakie ma poczucie humoru
| Cytat: | | Na pewno nie pomaga fakt, że nie miałem na podorędziu króla, który opowiedziałby mi o tajnikach królowania. Miałbym dużo łatwiejsze zadanie gdybym grał lekarza… czy choćby astronautę. |
Alicja - Pon 17 Sty, 2011 13:30
Colin ma po prostu talent. Złoty Glob powędrował w jego ręce zasłużenie
milenaj - Pon 17 Sty, 2011 14:02
A ja w kluczowym momencie usnęłam...
Brawo Colin
Teraz pozostaje tylko trzymać kciuki za Oscara.
damamama - Pon 17 Sty, 2011 19:40
Ja myślałam, że zapomniałaś a Ty w objęciach Morfeusza
Admete - Pon 17 Sty, 2011 19:59
Colinowi należy się za całokształt...To naprawdę dobry aktor, który nie dał sie zaszufladkować.
milenaj - Pon 17 Sty, 2011 20:09
| damamama napisał/a: | Ja myślałam, że zapomniałaś a Ty w objęciach Morfeusza |
Wszystko przez te tragiczne przerwy. 2 - 3 nagrody i plansza ze statuatką, a w tle usypiająca melodia. Tragedia. O 4 nad ranem mnie nie było...
milenaj - Pon 17 Sty, 2011 21:36
A tu Colin odbiera nagrodę:
http://www.youtube.com/watch?v=2Bbnx6CHOOw
primavera - Wto 18 Sty, 2011 14:51
aaaaaaaach! Colin jest rewelacyjny i jak ładnie mówił o swopjej żonie.
Harry_the_Cat - Wto 18 Sty, 2011 22:07
Bylam wczoraj w kinie na The Kings Speech - R-E-W-E-L-A-C-J-A!!!!!
Najlepszy film, jaki widzialam od dawna. Lektura obowiazkowa.
Admete - Wto 18 Sty, 2011 23:05
Szczęściara...Ja będe musiała cocojumbo.
damamama - Śro 19 Sty, 2011 14:41
Dlaczego? W naszych kinach od 28.01. No ewentualnie, że Cię tu nie ma.
Admete - Śro 19 Sty, 2011 15:11
Ja tu jestem, tylko niektórych filmów u mnie nie ma Na ten bym szczególnie nie liczyła.
Anonymous - Śro 19 Sty, 2011 16:20
Harry jak ja Ci zazdroszczę!! Na cocoJumbo jeszcze nie ma, a na dobrą jakość i tak trzeba poczekać.
Je mnie zazdrość!!
Harry_the_Cat - Śro 19 Sty, 2011 20:35
Warto poczekac, Kasku.
Smialam sie, plakalam - jest tam wszystko, i uczucia, i troche madrosci, swietne aktorstwo. Cudowny, cudowny film.
Anonymous - Śro 19 Sty, 2011 21:19
Podsycasz moją zazdrość.
Ale poczekam, oj będę wyglądać
Alicja - Czw 20 Sty, 2011 10:14
ja też chcę obejrzeć
milenaj - Czw 20 Sty, 2011 17:25
I ja...
primavera - Nie 23 Sty, 2011 20:14
nie wiem czy drogie panie zauważyły że w King's Speech Colin ponownie spotkał sie na planie z Jennifer Ehle, nawet wymieniaja ze sobą głębokie spojrzenia
lady_ania - Pon 24 Sty, 2011 08:42
Oj dziewczyny nie dość, że fotki i wywiad z Colinem nakręciły mnie na ten film to jeszcze wy. Teraz to na pewno pójdę na niego do kina. Ja jestem za tym, żeby dać mu Oskara. Jak dostanie nominacje to normalnie będę oglądać całą galę nawet jeśli miałabym nie spać przez 2 dni!!
milenaj - Pon 24 Sty, 2011 13:17
Oscarów jeszcze nigdy nie przespałam . A po tegorocznych Złotych Globach nie ufam sama sobie.
Anonymous - Wto 25 Sty, 2011 07:56
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Warto poczekac, Kasku. |
Harry jak Ty miałaś rację!
Film jest przegenialny! Poszłam przez niego spać o 4.30, ale warto było. Colinowi się Oscar za to jąkanie należy, zagrać w ten sposób to wirtuozeria, ja w trakcie sensu nie pamiętałam, że on mówi normalnie. Powzruszałam się, ale i ubawiłam przednio.
Chyba długo będę skakała po scenach bo film jest warto powtóek.
JoannaS - Wto 25 Sty, 2011 08:24
W najnowszym Wprost jest artykuł
„Z piętnem pana Darcy’ego"
„Życie zaczyna się po pięćdziesiątce. Colin Firth, który do niedawna grywał niemal wyłącznie uwodzicieli i amantów, właśnie został nagrodzony Złotym Globem za rolę w „Jak zostać królem”. Jest też jednym z faworytów tegorocznego wyścigu po Oscara. "
to początek.
|
|
|