Komunikaty - Spotkanie w Warszawie - 12 maja 2007
Harry_the_Cat - Wto 15 Maj, 2007 22:29
Caitri - spróbuj zalinkowac gdzieś - np. sendspace czy cuś
Gosia - Wto 15 Maj, 2007 22:32
Ale moze na priv
Caitriona - Wto 15 Maj, 2007 22:34
zalinkować nie dam rady... Ale Gosia, już napisałam, że z tym sie udało - sprawdź poczte
Gosia - Wto 15 Maj, 2007 22:40
O qurcze! Dzieki Caitrie. Policzylam sobie wszystkie pieprzyki
Zdecydowanie nie lubie ogladac siebie na fotografiach ....
Anonymous - Wto 15 Maj, 2007 22:50
Gosiek jojczysz straszliwie, slicznie na tych zdjeciach com widziałą wyszłaś.
wszystkie powychodziłyście tak łądnie, ze nic tylko w kompleksy wpadać
Alison - Śro 16 Maj, 2007 09:22
Gosia ma uśmiech marzenie na wszystkich zdjęciach! Ale tak to już jest, że się same sobie nie podobamy, bo jak się widzimy to patrzymy na siebie przez pryzmat porannych, mało apetycznych wizerunków, których nikomu z "publiczności" nie dane jest widzieć Człowiek najlepiej się orientuje w swoich własnych mankamentach i mrocznych zakamarkach duszy, których na zewnątrz nie widać.
Marija - Śro 16 Maj, 2007 09:33
| Alison napisał/a: | tak to już jest, że się same sobie nie podobamy, bo jak się widzimy to |
Troszkę podrasowałam ...
Z ww. wychodząc, czekam na kolejną prezentację w wykonaniu Alison .
Ania1956 - Śro 16 Maj, 2007 10:33
Alison, wielkie dzięki za fotki. W końcu wiem jak wygladacie (superanckie podpisiki). Szkoda że nie pojechałam, z pewnościa świetnie bym sie czuła w waszym gronie. :smile: Ale nic straconego, może natępne spotkanie wypali i się spotkamy.
Alison - Śro 16 Maj, 2007 11:17
| Marija napisał/a: | | Alison napisał/a: | tak to już jest, że się same sobie nie podobamy, bo jak się widzimy to |
Troszkę podrasowałam ...
Z ww. wychodząc, czekam na kolejną prezentację w wykonaniu Alison . |
No tak. Zostało jeszcze Rouen i moje ukochane muzeum. Właśnie powrzeszczelismy na siebie z panem Dziekanem, to teraz już jestem odparowana i jak wrócę do domu to ją zrobię.
MiMi - Śro 16 Maj, 2007 18:07
Fajnie musiało byc na Waszym spotkaniu. Szkoda, że nie mogłam przyjechać. Może mogłabym zobaczyć chociaż jakieś zdjęcia?
Anonymous - Śro 16 Maj, 2007 19:25
Ja dodam tylko, ze Aragonte wpedzila mnie w straszne kompleksy i głód niemal narkotyczny ...
Gosia - Śro 16 Maj, 2007 19:46
| Alison napisał/a: | Gosia ma uśmiech marzenie na wszystkich zdjęciach! Ale tak to już jest, że się same sobie nie podobamy, bo jak się widzimy to patrzymy na siebie przez pryzmat porannych, mało apetycznych wizerunków, których nikomu z "publiczności" nie dane jest widzieć Człowiek najlepiej się orientuje w swoich własnych mankamentach i mrocznych zakamarkach duszy, których na zewnątrz nie widać. |
Otoz to, strzal w dziesiatke, widze ze doskonale mnie rozumiesz
Anonymous - Śro 16 Maj, 2007 20:15
Gosienko - osoba z takim usmiechem nie moze miec zadnych zakamarków i mroczków.
Ot co !!
Marta - Czw 17 Maj, 2007 11:49
A ja chciałam zapytać, czy pozostałe Damy, które brały udział w sabacie podzielą się swoimi zdjęciami? Bo jak na razie dostałam tylko prezentację Matuli... :sad:
Mój adres:
rzabciam@o2.pl
Dziękuję
Marija - Czw 17 Maj, 2007 11:51
Matula robi (robi się, robi??) prezentację ze zdjęć, które jej wysłałam :grin: . Ma do tego i warsztat, i talent odpowiedni. Może inne Damy, które też robiły zdjęcia, się odezwą?
Alison - Czw 17 Maj, 2007 12:30
| Marija napisał/a: | | Matula robi (robi się, robi??) prezentację ze zdjęć, które jej wysłałam :grin: . Ma do tego i warsztat, i talent odpowiedni. Może inne Damy, które też robiły zdjęcia, się odezwą? |
Ja?? Nic nie wiem o tym, że mam robić prezentację z tych zdjęć!
Szczerze mówiąc, to nie wydaje mi się to szczęśliwym pomysłem, bo po pierwsze ich jakość techniczna (rozdzielczość) nie bardzo nadaje się na prezentację, a po drugie te wszystkie zdjęcia, ktore dostałam od dziewczyn są niemal identyczne, tylko raz ta patrzy trochę w tą stronę, raz druga sie usmiecha, a innym zdjęciu nie. Nie bardzo widzę sens w doklejaniu kolejnych zdjęć. Jesli ktoś chce zobaczyć więcej to może niech puści sygnał i kto co ma, to niech się podzieli...
Marija - Czw 17 Maj, 2007 12:34
Tośmy się świetnie dogadały . Dobra, spróbuję rozesłać, ale dzisiaj poczta chodzi jak ciężarna słonica ??: . Może wieczorem się cosik ruszy?
Przyznam, że ja się na obróbce zdjęć kompletnie nie wyznawam .
Caitriona - Czw 17 Maj, 2007 15:30
Przyznam że swoich jeszcze nie rozesłałam, ale mam małe problemy z netem więc nie wiem kiedy to nastąpi. A poza prezentacją nie dostałam żadnych innych...
Anonymous - Czw 17 Maj, 2007 17:16
to jak coś to weźta pamietajta o mnie
praedzio - Czw 17 Maj, 2007 17:19
I o mnie! I o mnie!
Matylda - Czw 17 Maj, 2007 17:21
No to czamu kobiety nie przyjechałyście ??:
Zaszyły sie w jakiejś puszczy i kątowni .........
Anonymous - Czw 17 Maj, 2007 17:22
No jas mam najwiecej zdjec z kotami Aragonte
Moi rodzice byli oburzeni ...
praedzio - Czw 17 Maj, 2007 17:29
| Matylda napisał/a: | | Zaszyły sie w jakiejś puszczy i kątowni ......... | Właśnie dlatego...! :razz: Pobłądziłyśmy.
migotka - Czw 17 Maj, 2007 17:44
co druga była z aparatem, a tylko parę zdjęć;)))) ale i to dobre;))) fajnie jest WAS zobaczyć jak się "zachce"
Anonymous - Czw 17 Maj, 2007 18:21
Bo jak już zaczęłyśmy gadać, trudno było przestać...
No noremalnie z głowki wyleciało i tyle ...
|
|
|