Filmy - Komary mutanty i rekiny ludojady czyli strasznie głupi film
Cathie - Czw 22 Cze, 2017 11:43
Oglądałam może z 5 minut. Pani blondzi jest. Cyckami świeci. Podobno pani doktor. Co do inteligencji nie nie powiem, bo nie zdążyła niczym szczególnym zabłysnąć. Poza tym że bardzo bohaterska i ratowała szeryfa. Plastikowe rekiny bardzooo krwiożercze i chyba z samej krwi składające się, bo jak jednemu podrzucili butlę z gazem, to bryzgał samą krwią . No dobra... trochę wnętrzności spadło na dwójkę ocalałych bohaterów. A wyskakujący ze wzniesienia rekin po prostu miodzio.
Agn - Czw 22 Cze, 2017 11:46
Kwik! Cudo! Coś czuję, że Anaru to albo widziała, albo zapragnie na to zapolować.
Cathie - Czw 22 Cze, 2017 11:51
Wczoraj wieczorem leciało na Filmbox. 30.06 jest powtórka na ZOOM TV:
http://www.teleman.pl/tv/Rekiny-z-Plazy-756023
Anaru, jako prawdziwy koneser, to może już to dzieło widziała.
Trzykrotka - Pon 26 Cze, 2017 15:18
Ja cie
Widziałam kiedyś jakieś dzieuo o megalodonie. który jak już wyleciał (nie wiem jakim cudem) na plażę, to dotąd po niej skakał odbijając się jak piłka z brzucha, aż nie zeżarł wszystkich (kilka osób), którzy tam się właśnie opalali.
Anaru - Wto 27 Cze, 2017 10:22
| Cathie napisał/a: | | Anaru, jako prawdziwy koneser, to może już to dzieło widziała. |
Och tak, widziałam , acz nie dam głowy czy całe bo w TV . Pamiętam, że rekiny tam zapitalały pod piachem tylko im płetwy wystawały, po czym wyskakiwały i żarły malowniczo i bardzo nierealistycznie . To nie tam były blondzia i brunetka i blondzia przeżyła, a brunetkę zeżarło?
Film o megalodonie, który się wydostał spod dna morza (tzn z jakiegoś chyba pramorza czy jeziora pod dnem morza, które otwarto chyba przy jakichś odwiertach czy coś ) i siał postrach tez oglądałam. Tylko szczegółów już nie pamiętam i nie wiem czy to ten film masz na mysli, bo chyba było ich więcej.
Kusi mnie jeszcze rekin w supermarkecie (chyba mam) i kolejne dwie części Sharknado, bo już chyba 5 wyszła, albo wychodzi, każda kolejna o cudniejszym tytule
Rekinado (2013)
Rekinado 2: Drugie ugryzienie (2014)
Rekinado 3: O Rybia Płetwa! (2015)
Rekinado 4: Niech szczęki będą z tobą (2016)
I najnowsze , trailer mię zachwycił :
Sharknado 5: Global Swarming (2017)
Hide your Big Bens, Great Walls, and Sphinxes.
Sharknado 5 hits August 6th on SYFY!
https://www.youtube.com/watch?v=7QLV7P9wtKk
Admete - Wto 27 Cze, 2017 11:13
Oni te filmy chyba specjalnie tak robią Dla zagorzałych fanów
Agn - Wto 27 Cze, 2017 14:01
| Anaru napisał/a: | To nie tam były blondzia i brunetka i blondzia przeżyła, a brunetkę zeżarło? |
Czyżby usiłowali przełamać schemat?
| Anaru napisał/a: | | Kusi mnie jeszcze rekin w supermarkecie |
Słucham...? Jeszcze powiedz, że zrobił borutę w dziale rybnym.
Anaru - Wto 27 Cze, 2017 15:32
| Admete napisał/a: | Oni te filmy chyba specjalnie tak robią Dla zagorzałych fanów |
Oczywiście, że tak
Widz wie, co ma zabrać na plażę
https://www.facebook.com/...?type=3&theater
| Agn napisał/a: | | Słucham...? Jeszcze powiedz, że zrobił borutę w dziale rybnym. |
Wątpię czy tylko
Agn - Wto 27 Cze, 2017 17:47
Kwik! Mus do supersamu także brać piłę - w razie gdyby kogoś wzięła chętna na rybkę.
Trzykrotka - Czw 29 Cze, 2017 16:04
Matkozcórką, a mnie się wydawało, że Szczęki 4 to już obciach
Agn - Czw 29 Cze, 2017 16:26
No widzisz, jak ty życia nie znasz...
Tamara - Czw 29 Cze, 2017 16:30
te rekiny prujące przez piaski , ach ! i w supermarkecie i ten zwiastun, z rekinami okrążającymi niemal całą kulę ziemską obejrzałabym, ale się boję, że mi sie mózg od tego wyprostuje, a jeszcze będzie mi potrzebny Niemniej jestem pełna podziwu i uznania dla tfurców zrobić coś tak głupiego , to naprawde trzeba umieć
Anaru - Czw 29 Cze, 2017 19:22
| Agn napisał/a: | Kwik! Mus do supersamu także brać piłę - w razie gdyby kogoś wzięła chętna na rybkę. |
Raczej gdyby rybkę wzięła chętka na kogoś
| Tamara napisał/a: | Niemniej jestem pełna podziwu i uznania dla tfurców zrobić coś tak głupiego , to naprawde trzeba umieć |
I do tego zyskać wierna widownię i miano filmu kultowego
Agn - Pon 10 Lip, 2017 19:20
Anaruuuu! Dawaj wrażenia z naszego wczorajszego seansu!!! Spisywałaś przecie na bieżąco co piękniejsze kwiatki.
Gretel (2007)
Powiadam wam radosny film. Ryczałyśmy przy nim nieprzystojnie, na szczęście Asia była w istnej komie i absolutnie nic jej nie budziło.
Szafran - Sob 22 Lip, 2017 10:25
Z koleżankami oglądałyśmy wczoraj japońskie dzieło pt. "Dead sushi". O mordującym ludzi suszi. Odpał nieziemski. Kwiczałyśmy, aż już nie mogłyśmy dłużej, bo się nie dało wytrzymać ze śmiechu. Jeden pan się tam zmienił w człowiekotuńczyka (ryba z rączkami i na ludzkich nóżkach) i popylał z siekierą, suszi latało, gryzło, wydawało odgłosy, pokąsani przez suszi ludzie stawali się suszizombie, znaczy leźli jak zombie z błędnym wzrokiem i powłócząc kończynami, a na ustach zamiast piany wychodził im ryż:D:D:D:D Dla koneserów pozycja obowiązkowa.
Zwiastun:D
https://www.youtube.com/watch?v=gM3t_uTGi-s
Agn - Sob 22 Lip, 2017 23:09
Anaru mnie kiedyś uraczyła fragmentem, w którym sushi latało po pokoju i gryzło ludzi.
Zastanawiam się, czy osiągnęłam kiedykolwiek taki stopień upojenia alkoholowego, by wycudować takie... cuś.
Szafran - Sob 22 Lip, 2017 23:14
Obejrzałysmy sushi po Greyu 2. Sushi miało więcej sensu:).
Agn - Sob 22 Lip, 2017 23:20
Ale czy więcej seksu?
BeeMeR - Sob 22 Lip, 2017 23:33
| Agn napisał/a: | Ale czy więcej seksu? | Nie wiem czy więcej, ale za to jaki! susziasty seks Zwiastun mi wystarczy
Anaru - Sob 22 Lip, 2017 23:37
Och, pokazali nam to cudo parę lat temu na Festiwalu fantastyki , a oprócz tego jeszcze o jakiejś japońskiej panience, która zamiast rąk miała coś tam, nie pamiętam co
Szafran - Nie 23 Lip, 2017 10:05
| Agn napisał/a: | Ale czy więcej seksu? |
Jakby w Greyu 2 seks był:P. Znaczy jest, ale taki, żeby nie daj boziu nikt się nie zgorszył. Jakakolwiek golizna poważniejsza niż opatrzony damski biust jedno przez ułamek sekundy. I to w kawałkach. Tj. kawałek tyłka, bo cały tyłek to już za duże hoho.
To strasznie zły film jest, nudny tak bardzo, że nawet śmiać się nie ma z czego poza paroma wyjątkowo nieudanymi czy kuriozalnymi scenami:D:D:D Do tego główny bohater ma jakieś supermoce, nim on się w ogóle poważnie do czegoś zabierze i w ogóle ją tknie, to bohaterka ma niemal spazmy.;).
Agn - Nie 23 Lip, 2017 11:40
Szafran, dlaczego więc sobie to zrobiłaś? Czy moje ostrzeżenie odnośnie jedynki nie wystarczyło? Dwójka nie miała prawa być lepsza, to wbrew prawom natury!
Szafran - Nie 23 Lip, 2017 11:51
Ależ ja widziałam jedynkę i świetnie się bawilam . Oczywiście jak to na gniocie;). Sama bym dwójkę wyłączyłabym po kwadransie. Ale z kumpelami i woda ognista i ciągłymi komentarzami dało rade
Anaru - Nie 23 Lip, 2017 12:40
Wspólnie to można obejrzeć największego gniota jak najwspanialszy rarytas
Agn - Nie 23 Lip, 2017 13:20
Anaru, jeśli ci jednakowoż świta myśl, by razem obejrzeć dwójkę - odmawiam. Wolę z tobą oglądać co innego.
|
|
|