To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Komary mutanty i rekiny ludojady czyli strasznie głupi film

Cathie - Czw 22 Cze, 2017 11:43

Oglądałam może z 5 minut. Pani blondzi jest. Cyckami świeci. Podobno pani doktor. Co do inteligencji nie nie powiem, bo nie zdążyła niczym szczególnym zabłysnąć. Poza tym że bardzo bohaterska i ratowała szeryfa. Plastikowe rekiny bardzooo krwiożercze i chyba z samej krwi składające się, bo jak jednemu podrzucili butlę z gazem, to bryzgał samą krwią . No dobra... trochę wnętrzności spadło na dwójkę ocalałych bohaterów. A wyskakujący ze wzniesienia rekin po prostu miodzio. :rotfl:
Agn - Czw 22 Cze, 2017 11:46

Kwik! Cudo! Coś czuję, że Anaru to albo widziała, albo zapragnie na to zapolować. :rotfl:
Cathie - Czw 22 Cze, 2017 11:51

Wczoraj wieczorem leciało na Filmbox. 30.06 jest powtórka na ZOOM TV:
http://www.teleman.pl/tv/Rekiny-z-Plazy-756023

Anaru, jako prawdziwy koneser, to może już to dzieło widziała. :wink:

Trzykrotka - Pon 26 Cze, 2017 15:18

Ja cie :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Widziałam kiedyś jakieś dzieuo o megalodonie. który jak już wyleciał (nie wiem jakim cudem) na plażę, to dotąd po niej skakał odbijając się jak piłka z brzucha, aż nie zeżarł wszystkich (kilka osób), którzy tam się właśnie opalali.

Anaru - Wto 27 Cze, 2017 10:22

Cathie napisał/a:
Anaru, jako prawdziwy koneser, to może już to dzieło widziała.

Och tak, widziałam :excited: , acz nie dam głowy czy całe bo w TV :mrgreen: . Pamiętam, że rekiny tam zapitalały pod piachem tylko im płetwy wystawały, po czym wyskakiwały i żarły malowniczo i bardzo nierealistycznie :lol: . To nie tam były blondzia i brunetka i blondzia przeżyła, a brunetkę zeżarło? :lol:

Film o megalodonie, który się wydostał spod dna morza (tzn z jakiegoś chyba pramorza czy jeziora pod dnem morza, które otwarto chyba przy jakichś odwiertach czy coś :mrgreen: ) i siał postrach tez oglądałam. Tylko szczegółów już nie pamiętam i nie wiem czy to ten film masz na mysli, bo chyba było ich więcej. :mrgreen:

Kusi mnie jeszcze rekin w supermarkecie (chyba mam) i kolejne dwie części Sharknado, bo już chyba 5 wyszła, albo wychodzi, każda kolejna o cudniejszym tytule :love_shower:
Rekinado (2013)
Rekinado 2: Drugie ugryzienie (2014)
Rekinado 3: O Rybia Płetwa! (2015)
Rekinado 4: Niech szczęki będą z tobą (2016)

I najnowsze :mrgreen: , trailer mię zachwycił :love_shower: :
Sharknado 5: Global Swarming (2017)
Hide your Big Bens, Great Walls, and Sphinxes.
Sharknado 5 hits August 6th on SYFY!
https://www.youtube.com/watch?v=7QLV7P9wtKk

Admete - Wto 27 Cze, 2017 11:13

Oni te filmy chyba specjalnie tak robią ;) Dla zagorzałych fanów ;)
Agn - Wto 27 Cze, 2017 14:01

Anaru napisał/a:
To nie tam były blondzia i brunetka i blondzia przeżyła, a brunetkę zeżarło? :lol:

Czyżby usiłowali przełamać schemat? ;)
Anaru napisał/a:
Kusi mnie jeszcze rekin w supermarkecie

Słucham...? :shock: Jeszcze powiedz, że zrobił borutę w dziale rybnym. :lol:

Anaru - Wto 27 Cze, 2017 15:32

Admete napisał/a:
Oni te filmy chyba specjalnie tak robią ;) Dla zagorzałych fanów ;)

Oczywiście, że tak :mrgreen:

Widz wie, co ma zabrać na plażę :mrgreen:

https://www.facebook.com/...?type=3&theater

Agn napisał/a:
Słucham...? Jeszcze powiedz, że zrobił borutę w dziale rybnym.

Wątpię czy tylko :lol:

Agn - Wto 27 Cze, 2017 17:47

Kwik! Mus do supersamu także brać piłę - w razie gdyby kogoś wzięła chętna na rybkę. :rotfl:
Trzykrotka - Czw 29 Cze, 2017 16:04

Matkozcórką, a mnie się wydawało, że Szczęki 4 to już obciach :excited:
Agn - Czw 29 Cze, 2017 16:26

No widzisz, jak ty życia nie znasz... :lol:
Tamara - Czw 29 Cze, 2017 16:30

:opad_szczeny: :paddotylu: :confused3: :serce: :serce: :serce: :serce: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: te rekiny prujące przez piaski , ach :serce: ! i w supermarkecie i ten zwiastun, z rekinami okrążającymi niemal całą kulę ziemską :serce: :serce: :serce: obejrzałabym, ale się boję, że mi sie mózg od tego wyprostuje, a jeszcze będzie mi potrzebny :mrgreen: Niemniej jestem pełna podziwu i uznania dla tfurców :gratulacje: :szacuneczek: :szacuneczek: :szacuneczek: zrobić coś tak głupiego , to naprawde trzeba umieć :oklaski: :mrgreen:
Anaru - Czw 29 Cze, 2017 19:22

Agn napisał/a:
Kwik! Mus do supersamu także brać piłę - w razie gdyby kogoś wzięła chętna na rybkę. :rotfl:

Raczej gdyby rybkę wzięła chętka na kogoś :rotfl:

Tamara napisał/a:
Niemniej jestem pełna podziwu i uznania dla tfurców :gratulacje: :szacuneczek: :szacuneczek: :szacuneczek: zrobić coś tak głupiego , to naprawde trzeba umieć :oklaski: :mrgreen:

I do tego zyskać wierna widownię i miano filmu kultowego :rotfl:

Agn - Pon 10 Lip, 2017 19:20

Anaruuuu! Dawaj wrażenia z naszego wczorajszego seansu!!! Spisywałaś przecie na bieżąco co piękniejsze kwiatki.
Gretel (2007)
Powiadam wam radosny film. Ryczałyśmy przy nim nieprzystojnie, na szczęście Asia była w istnej komie i absolutnie nic jej nie budziło.

Szafran - Sob 22 Lip, 2017 10:25

Z koleżankami oglądałyśmy wczoraj japońskie dzieło pt. "Dead sushi". O mordującym ludzi suszi. Odpał nieziemski. Kwiczałyśmy, aż już nie mogłyśmy dłużej, bo się nie dało wytrzymać ze śmiechu. Jeden pan się tam zmienił w człowiekotuńczyka (ryba z rączkami i na ludzkich nóżkach) i popylał z siekierą, suszi latało, gryzło, wydawało odgłosy, pokąsani przez suszi ludzie stawali się suszizombie, znaczy leźli jak zombie z błędnym wzrokiem i powłócząc kończynami, a na ustach zamiast piany wychodził im ryż:D:D:D:D Dla koneserów pozycja obowiązkowa.

Zwiastun:D

https://www.youtube.com/watch?v=gM3t_uTGi-s

Agn - Sob 22 Lip, 2017 23:09

Anaru mnie kiedyś uraczyła fragmentem, w którym sushi latało po pokoju i gryzło ludzi.
Zastanawiam się, czy osiągnęłam kiedykolwiek taki stopień upojenia alkoholowego, by wycudować takie... cuś. :shock: :rotfl:

Szafran - Sob 22 Lip, 2017 23:14

Obejrzałysmy sushi po Greyu 2. Sushi miało więcej sensu:).
Agn - Sob 22 Lip, 2017 23:20

Ale czy więcej seksu? ;)
BeeMeR - Sob 22 Lip, 2017 23:33

Agn napisał/a:
Ale czy więcej seksu? ;)
Nie wiem czy więcej, ale za to jaki! susziasty seks :rotfl: Zwiastun mi wystarczy :lol:
Anaru - Sob 22 Lip, 2017 23:37

Och, pokazali nam to cudo parę lat temu na Festiwalu fantastyki :excited: , a oprócz tego jeszcze o jakiejś japońskiej panience, która zamiast rąk miała coś tam, nie pamiętam co :rotfl:
Szafran - Nie 23 Lip, 2017 10:05

Agn napisał/a:
Ale czy więcej seksu? ;)

Jakby w Greyu 2 seks był:P. Znaczy jest, ale taki, żeby nie daj boziu nikt się nie zgorszył. Jakakolwiek golizna poważniejsza niż opatrzony damski biust jedno przez ułamek sekundy. I to w kawałkach. Tj. kawałek tyłka, bo cały tyłek to już za duże hoho. :D
To strasznie zły film jest, nudny tak bardzo, że nawet śmiać się nie ma z czego poza paroma wyjątkowo nieudanymi czy kuriozalnymi scenami:D:D:D Do tego główny bohater ma jakieś supermoce, nim on się w ogóle poważnie do czegoś zabierze i w ogóle ją tknie, to bohaterka ma niemal spazmy.;).

Agn - Nie 23 Lip, 2017 11:40

Szafran, dlaczego więc sobie to zrobiłaś? Czy moje ostrzeżenie odnośnie jedynki nie wystarczyło? Dwójka nie miała prawa być lepsza, to wbrew prawom natury!
Szafran - Nie 23 Lip, 2017 11:51

Ależ ja widziałam jedynkę i świetnie się bawilam :) . Oczywiście jak to na gniocie;). Sama bym dwójkę wyłączyłabym po kwadransie. Ale z kumpelami i woda ognista i ciągłymi komentarzami dało rade :)
Anaru - Nie 23 Lip, 2017 12:40

Wspólnie to można obejrzeć największego gniota jak najwspanialszy rarytas :rotfl:
Agn - Nie 23 Lip, 2017 13:20

Anaru, jeśli ci jednakowoż świta myśl, by razem obejrzeć dwójkę - odmawiam. Wolę z tobą oglądać co innego. :P :mrgreen: