Komunikaty - Spotkanie w Warszawie - 12 maja 2007
izek - Wto 15 Maj, 2007 13:46
Optujem za Wrocławiem (który to już raz)... też mogę zaoferować tartę, tyle ze na wytrawnie :grin:
Dione - Wto 15 Maj, 2007 14:01
A będę na Warmię namawiać...
Nogi w jeziorze można pomoczyć...
Marta - Wto 15 Maj, 2007 14:26
To ja proponuję Wielkopolskę tak bardziej na środku, Kaziutce bliżej będzie (Kaziutka, wspomóż mnie!!), reszcie też nie tak daleko... :razz:
izek - Wto 15 Maj, 2007 14:39
Ja w każdym razie postanowiłam sobie uczcić rocznicę Będzie tarta, tylko jeszcze nie wiem czy z serem i ziołami czy z cukinią... Jak się kto zaplącze do Wrocka w porze lunczowej (no cóż, w porze obiadowej mnie nie ma, a w porze kolacyjnej tarty już raczej nie będzie bo mężyk jest jej wiernym fanem ) to zapraszam, z przyjemnością poświętuję w towarzystwie
Oczywiście wirtualnym towarzystwem nie pogardzę
Anonymous - Wto 15 Maj, 2007 17:40
Ja z góry uprzedzam, ze na dalekie eskapady nie pisze sie ze wzgl. finansowych (w czaerwcu bede lizac rany finansowe po wszystkich zlotach )
jak dla mnie wspaniały i cudowny pomysł miała Matula. Zaszyc sie w chatynce - nagadać, cos ogladnac (jak sie uda ) wspolnie, forumowo...
Kaziuta - Wto 15 Maj, 2007 18:01
| Marta napisał/a: | To ja proponuję Wielkopolskę tak bardziej na środku, Kaziutce bliżej będzie (Kaziutka, wspomóż mnie!!), reszcie też nie tak daleko... :razz: |
Wielkopolska, Wielkopolska, Wielkopolska !!! (dobrze wspomagam? )
Dzięki Ci Martuniu, że o mnie pomyślałaś. W Wielkopolsce będzie centralnie i sprawiedliwie. Przecie ja do Krakowa to mam dalej niż do Warszawy, chcecie mnie kochane z torbami puścić?
malmik - Wto 15 Maj, 2007 18:27
Offtopując:
| miłosz napisał/a: | kasiek to ja robie tarte z truskafkami
niom to sie gdzie spotykamy??? trzeba se dac w biodro |
A to ja poproszę przepis na tartę (wpadam powoli w stan histerii przedkomunijnej i molestuję każdego o przepisy)
Alison - Wto 15 Maj, 2007 18:32
| Kaziuta napisał/a: | chcecie mnie kochane z torbami puścić? |
Chcemy się na Ciebie zrzucić, żebyś sobie gdzie bliżej mieszkanie kupiła, żeby mieć Cię bardziej pod ręką, a nie gdzieś na końcu świata. Jak pomyślę o tym Szczecinie to mi sie wciąż słabo robi, jak to jest daleko.
Kaziuta - Wto 15 Maj, 2007 18:56
Dzięki Mateczko, ale ten mój Szczecin to tak daleko dla Ciebie jak Katowice dla mnie. Spotkajmy się więc gdzies w połowie.
Ot i znowu wyszło, że ta Wielkopolska najlepsza.
Anonymous - Wto 15 Maj, 2007 19:28
Ja jestem za, bo mnie jeszcze tam nie było - ale na roczek sie nie wyrobie...
Gosia - Wto 15 Maj, 2007 20:35
| AineNiRigani napisał/a: |
jak dla mnie wspaniały i cudowny pomysł miała Matula. Zaszyc sie w chatynce - nagadać, cos ogladnac (jak sie uda ) wspolnie, forumowo... |
Mnie tez ten pomysl sie podoba :grin: Pensjonacik, schronisko, chatynka - spacery, rozmowy, wspolna noc jestem za!
Alison - Wto 15 Maj, 2007 20:50
Wspólna noc... czyli gasimy światło i nie robi się ciemno, bo za oknem już jasno. Tzw. nocne Polaczek rozmowy W tej dziedzinie jestem specjalistką!
malmik - Wto 15 Maj, 2007 21:06
| Alison napisał/a: | | Wspólna noc... czyli gasimy światło i nie robi się ciemno, bo za oknem już jasno. |
... i zaczyna się sabat
Ania1956 - Wto 15 Maj, 2007 21:10
Wielkie dzięki Alison za zdjęcia. Otworze plik w pracy bo w domu coś nie bardzo wychodzi. Czytałam że do innych dziewczyn zdjęcia dotarły, więc z pewnością z moimi też jest ok.
Admete - Wto 15 Maj, 2007 21:16
A kto powiedział, że to ma byc jedno miejsce? Zrobimy kilka grup i każdy się wybierze tam gdzie mu bliżej. Ja tylko do Krakowa mogę. No i przypominam o pomysle jednej z Dam ( nie pomnę której, by pokazać swoje twarze w avatarkach ). A co takiego wielkiegoz lotu to moz ekiedyś wakacyjną porą - coś w przyrodzie?
Marija - Wto 15 Maj, 2007 21:25
Ja juz pokazuje okolice twarzy . W piatek jestem nieosiagalna .
Gosia - Wto 15 Maj, 2007 21:26
Ja w kazdej chwili moge zamiescic rocznicowy avatarek ze zdjeciem, zreszta juz kiedys zamieszczalam Nie wiem jak inne Damy.
Co do wielkiego zlotu, ja sie ciesze ze tak wiele Dam przybylo na to ostatnie spotkanie.
Nie sadzilam, ze to bedzie az 18 osob! I w ogole pieknie bylo!
Pozdrawiam wszystkie wspoluczestniczki
P.S. A tak w ogole dzis przechodzilam kolo CK Oberży ale nie wstepowalam
Mag - Wto 15 Maj, 2007 21:48
| Gosia napisał/a: | A tak w ogole dzis przechodzilam kolo CK Oberży |
I NIKT sie na Ciebie nie rzucił???? :grin:
Anonymous - Wto 15 Maj, 2007 21:49
Gosieńko - proponowałabym zdjęcie z Caitrowego aparatu. Masz przecudowny uśmiech, a tam w dodatku forumowy
Mag - moze to Gosia sie powstrzymywała?
Ale podejrzewam, że CKObeza już nigdy nie bedzie tym, czym była...
Gosia - Wto 15 Maj, 2007 22:07
| AineNiRigani napisał/a: | Gosieńko - proponowałabym zdjęcie z Caitrowego aparatu. Masz przecudowny uśmiech, a tam w dodatku forumowy |
A ktora fotke masz na mysli? Czy aby na pewno ja tam dobrze wyszlam?
Mag, w ogole nie patrzylam w tamtą stronę. Kelner na do widzenia jakby zachecal do rychlego odwiedzenia lokalu, ale ja bym poszla chyba juz tylko w tym samym co poprzednio gronie
Caitriona - Wto 15 Maj, 2007 22:16
| Cytat: | | A ktora fotke masz na mysli? Czy aby na pewno ja tam dobrze wyszlam? |
Gosia, dziś Ci przecież mówiłam że masz piękne zdjęcie na moim aparacie Naprawde bardzo fajne
Anonymous - Wto 15 Maj, 2007 22:18
Gosieńko wyszłaś abso-kurna-lutnie ślicznie. Masz naprawdę przecudowny uśmiech, taki promienny. dodaje Ci dużo uroku
A tym zdjeciem WSZYSTKIE się zachwycałyśmy. I wszystkim sie nasuwało "Jak Gosia ślicznie wyszła"
Musisz je wydębić od Cait
Gosia - Wto 15 Maj, 2007 22:21
No to czemu "kurna" go nie widzialam?
Caitie, moglas mi pokazac, buuu
Dzieki Aine, ale mi sie milo zrobilo
Caitriona - Wto 15 Maj, 2007 22:26
Bo "kurna" mam problemy z wysyłaniem załączników...
edit: Wysłałam!!! daj znać Gosia czy dotarło
Gosia - Wto 15 Maj, 2007 22:28
No dobra, poczekam cierpliwie, choc strasznie jestem ciekawa
|
|
|