Filmy - Filmy i seriale kostiumowe
BeeMeR - Wto 13 Lis, 2012 06:09
| Anaru napisał/a: | Ja też jemu zdecydowanie bardziej niż jej. | niemożliwe, Wy też?
Tzn. nie na etapie gdy zarządzał zatopienie statku, ale później i owszem
Admete - Wto 13 Lis, 2012 16:14
Akaterine dzięki z namiar, obejrzę na pewno
Anonymous - Wto 13 Lis, 2012 18:23
Sofijufka - Wto 13 Lis, 2012 19:57
a ona ma być niby ta pozytywna...
Anaru - Śro 14 Lis, 2012 11:42
Widzowie to odbierają z deczka inaczej
BeeMeR - Śro 14 Lis, 2012 12:31
Dla mnie to ona jest główna bohaterka, częściowo pozytywna - super pozytywna to była ta czarna para staruszków
Teraz oglądam mini serial z 1999, Szpiedzy i piraci (Caraibi), XVIIw, płaszcz i szpada, dwóch braci jedna panna - uroczo się ogląda
Anonymous - Śro 14 Lis, 2012 13:13
| BeeMeR napisał/a: | Szpiedzy i piraci (Caraibi), XVIIw, płaszcz i szpada, dwóch braci jedna panna - uroczo się ogląda |
oj lubie, lubie. Taka bzdurka, ale fajnie sie oglada. No i ci dwaj przystojniacy !!!
Anaru - Śro 14 Lis, 2012 15:10
| BeeMeR napisał/a: | Teraz oglądam mini serial z 1999, Szpiedzy i piraci (Caraibi), XVIIw, płaszcz i szpada, dwóch braci jedna panna - uroczo się ogląda |
Mam czy chcę?
Bo już mi się podoba.
zooshe - Nie 18 Lis, 2012 20:54
Na BBC HD puszczają filmy Van Gogh Malowane słowami w którym gra Cumberbatch.
primavera - Nie 18 Lis, 2012 21:00
| zooshe napisał/a: | | Na BBC HD puszczają filmy Van Gogh Malowane słowami w którym gra Cumberbatch. |
obejrzałam z miłą chęcia już wczoraj
milenaj - Nie 18 Lis, 2012 21:06
A ja jestem ciekawa tego serialu:
http://skyarts.sky.com/gr...h-promo-trailer
Admete - Pon 19 Lis, 2012 14:31
A to będzie w jakims ludzkim jezyku? Znaczy się po angielsku?
milenaj - Pon 19 Lis, 2012 14:43
Zajawka jest po angielsku, mam więc nadzieję, że gdzieś będzie do dostania w tym ludzkim języku. Inaczej klops.
Anonymous - Pon 19 Lis, 2012 14:57
Mam straszną ochotę Annę kareninę nową zobaczyć....
Widział już ktoś?
milenaj - Pon 19 Lis, 2012 15:06
Tylko recenzje czytałam. Podobno wizualnie piękny, ale mnie bardzo Wroński odstrasza.
Anonymous - Pon 19 Lis, 2012 15:08
Mi mimika Keiry też przeraża... nie wiem, nie wiem. Ale może wreszcie wezmę się porządnie za książkę....
Chociaż jak mi Aine dziś o Krzyżakach opowiadała to też chwyciła mnie ochota...
asiek - Pon 19 Lis, 2012 15:58
| BeeMeR napisał/a: | Płonący brzeg (Mountain of Diamonds) (1991)
Uroczy serial o przygodach pewnej marzącej o Afryce Francuski i jej mężczyzn - czego tu nie ma! Pierwsza wojna światowa, samoloty, konie, łodzie podwodne, diamenty, gwałty, bękarty i cudawianki Podobało mi się bardzo |
Pamiętam, że oglądałam ten serial, ale niewiele sobie przypominam. Coś mi się kojarzy, że główną bohaterką opiekowała się para Afrykanów ...
Chyba sobie odświeżę...
Ania Aga - Pon 19 Lis, 2012 16:35
| asiek napisał/a: | | Coś mi się kojarzy, że główną bohaterką opiekowała się para Afrykanów ... |
Ładny jest ten fragment z wędrówką przez pustynię.
BeeMeR - Pon 19 Lis, 2012 17:26
Chopin Pragnienie Miłości 2002
Nadrobiłam - matko i córko co za durny film
Bynajmniej nie o skupia się na Szopenie, ale na patologicznej na pierwszy rzut oka rodzinie George Sand i jej związku z Szopenem. Wszyscy krzyczą na siebie, bez przerwy mają jakieś pretensje i wylewają żale. Zmęczyłam (film i się ) i nie polecam.
RaczejRozwazna - Pon 19 Lis, 2012 20:05
| BeeMeR napisał/a: | Dla mnie to ona jest główna bohaterka, częściowo pozytywna - super pozytywna to była ta czarna para staruszków
Teraz oglądam mini serial z 1999, Szpiedzy i piraci (Caraibi), XVIIw, płaszcz i szpada, dwóch braci jedna panna - uroczo się ogląda |
A gdzie to można zobaczyć?
BeeMeR - Pon 19 Lis, 2012 21:20
Pewnie coco jumbo
Ja już swoją wersję wyrzuciłam, niestety.
Anaru - Śro 21 Lis, 2012 12:12
| RaczejRozwazna napisał/a: | Nie znosze CocoJumbp. Zawsze trafię na takie, na których:
a) trzeba się rejstrować
b) po zarejstrowaniu trzeba wysyłac smsy, za które się słono płaci
Nie mam szczęscia... |
Ja już tez wywaliłam, bo wywalałam sukcesywnie zaraz po obejrzeniu odcinka, ale może Aine nadal posiada, bo to od niej było.
Jeżeli posiada, to zawsze można się podzielić dobrem.
primavera - Sob 24 Lis, 2012 09:23
ten mini -serial też zapowiada się bardzo ciekawie
oto trailer:
http://www.youtube.com/wa...d&v=bhu6aCHZ6ok
bedzie to Labyrinth oparty na thrillerze Kate Mosse a w obsadzie same znajome twarze: Emun Elliot (The Paradise), Jessica Brown Findlay (Downton Abbey), Katie McGrath (Merlin) oraz Tom Felton (Harry Potter)
emisja w TV jeszce w 2012 roku- zobaczymy
Caitriona - Sob 24 Lis, 2012 16:43
| primavera napisał/a: | | bedzie to Labyrinth |
Czekam na ten serial, ze względu na obsadę
milenaj - Sob 24 Lis, 2012 18:07
Czytałam książkę, ale kompletnie nie pamiętam o czym była. Serial zapowiada się zachęcająco i tak sobie myślę, że przeczytam raz jeszcze przed emisją.
|
|
|