Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Anonymous - Wto 25 Gru, 2012 22:45
Prawie Wam zazdroszczę spotkania. No! zazdrościłabym... ale optymistycznie życzę Wam dobrej zabawy
Admete - Wto 25 Gru, 2012 23:14
Nie wiem jeszcze jak będzie z przyjazdem. Zadecyduje się w ostatniej chwili.
arlekin - Śro 26 Gru, 2012 00:55
jest jeszcze dworzec na Czyżynach, o ile się nie mylę.
To będe pod empikiem o 11.30
corrado - Śro 26 Gru, 2012 00:59
| Anaru napisał/a: | Chyba nie.
Proponuje koło 11 na dworcu i koło 11:30 pod empikiem, bo jednak nie przeteleportujemy się tam w sekundę. |
Wybierasz się na dworzec? Możesz za nami nie nadążyć.
Anaru - Śro 26 Gru, 2012 13:09
| corrado napisał/a: | | Wybierasz się na dworzec? Możesz za nami nie nadążyć. |
To o której przyjeżdżacie w końcu? Koło 11? Koło 10? Zawsze zostaje telefon na dogadanie się gdzie się szukać
Admete, kiedy będziecie wiedzieć z Riellą (że przyjeżdżacie )?
Aine, Ty koło 11 na dworcu?
Deanariell - Śro 26 Gru, 2012 13:17
| Admete napisał/a: | | Nie wiem jeszcze jak będzie z przyjazdem. Zadecyduje się w ostatniej chwili. |
No właśnie jutro obgadamy ostatecznie - wstępnie rozmawiałam już z mężem i organizuję opiekę dla Młodej, więc opcja jest realna. Chciałabym się wybrać, bo później, to już nie wiem, kiedy będzie okazja... Poza tym wygląda na to, że sporo osób się pojawi, to świetnie. Tylko widzę, ze wciąż nie ma konkretów w sprawie miejsca zbiórki.
My zdaje się byłybyśmy też jakoś koło 11-tej na dworcu, więc może tam się gdzieś umówmy z osobami, które o tej godzinie będą w pobliżu Dworca Głównego? A później pod Empik...
Dorfi - Śro 26 Gru, 2012 13:27
No to umówmy się o 11-ej pod wejściem do budynku dworca autobusowego od ul. Bosackiej. Komu dworzec nie po drodze to przychodzi pod empik na Rynku.
Anaru - Śro 26 Gru, 2012 13:27
| Deanariell napisał/a: | | No właśnie jutro obgadamy ostatecznie - wstępnie rozmawiałam już z mężem i organizuję opiekę dla Młodej, więc opcja jest realna. Chciałabym się wybrać, bo później, to już nie wiem, kiedy będzie okazja... |
No to trzymam kciuki, żeby nic w ostatnim momencie nie stanęło na przeszkodzie.
Konkrety widzę tak:
11:00 dworzec
11:30 empik
Około, bo może byc jakis poślizg
Mnie też cieszy spora ilośc osób, więc oby wyszło
Anonymous - Śro 26 Gru, 2012 14:06
a ktora to Bosacka?
Dorfi - Śro 26 Gru, 2012 14:09
Od strony Topolowej, Rakowickiej i Lubomirskiego. Sprawdź sobie na zumi.pl
Czyli jak wysiądziesz z busa to z drugiej strony Galerii Krakowskiej. Jak w galerii wejdziesz w przejście podziemne to akurat wyjdziesz z tamtej strony.
Anonymous - Śro 26 Gru, 2012 15:22
aaa, to wiem. Ale chyba bede sie musiala potem cofac? Moze poczekam na Was przy Florianskiej, albo wyjsciu z Dworca? Nie znosze sie cofac. Wole isc dluzsza droga, byle inna.
Dorfi - Śro 26 Gru, 2012 15:39
To już jak chcesz. Dla przyjeżdżających pociągiem i autobusem tam chyba najwygodniej będzie się znaleźć. Po peronach nie będziemy przecież biegać. Chyba, że po drodze cię zgarniemy, bo i tak będziemy przechodzić na druga stronę galerii. Ale to się zdzwonimy już na miejscu, w zależności jak pociągi/autobusy i twój bus poprzyjeżdżają.
Ja mam przystanek w połowie drogi pomiędzy przystankami busów i dworcem
Wyślij mi na PM twój aktualny numer komórki.
Anonymous - Śro 26 Gru, 2012 18:44
To mnie zgarniecie po drodze
P.S. a nie wyslalam?
Anaru - Śro 26 Gru, 2012 19:24
Ja bym proponowała się spotkac raczej np przed Galeria Krakowską, przed głównym wejściem. Szkoda się cofac gdzies tam na Bosacką, szczególnie jak się z pociągu idzie i z busa. Nie wiem gdzie teraz busy staja, ale chyba po drugiej stronie Galerii niż autobusy? Możemy przed głównym wejściem?
Anonymous - Śro 26 Gru, 2012 19:28
Moj bus staje od strony miasta, na Ogrodowej, wiec wejscie do Galerii pasi mi jak najbardziej
corrado - Śro 26 Gru, 2012 19:34
| Anaru napisał/a: |
To o której przyjeżdżacie w końcu? Koło 11? Koło 10? |
O 10ej, nic mi nie wiadomo o jakiś zmianach.
Górny poziom RDA.
BeeMeR - Śro 26 Gru, 2012 20:25
To ja też proponuję raczej przed wejściem do Galerii Krakowskiej - tym wychodzącym najbliżej rynku
Mnie busy podjeżdżają też w okolice Ogrodowej, trochę bez sensu jest chodzenie na Bosacką i np. minięcie się innym przejściem
Admete i Riella - trzymam kciuki, żebyście przyjechały
Admete - Śro 26 Gru, 2012 20:27
Nie wiem, jak to będzie, bo mam coraz wiekszy katar. Od bratanic musiałam się w poniedziałek zarazić.
corrado - Czw 27 Gru, 2012 11:43
Beemer, Twój numer telefonu bez zmian?
Dorfi - Czw 27 Gru, 2012 11:55
| AineNiRigani napisał/a: |
P.S. a nie wyslalam? |
nie
Anonymous - Czw 27 Gru, 2012 14:29
| Dorfi napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: |
P.S. a nie wyslalam? |
nie |
a to przepraszam - rzeczywiscie nie przeszlo.
BeeMeR - Pią 28 Gru, 2012 08:49
| corrado napisał/a: | | Beemer, Twój numer telefonu bez zmian? | Od kilkunastu lat i bez zmian w najbliższej przyszłości (czyli przez kolejne kilkanaście lat )
corrado - Pią 28 Gru, 2012 09:12
To dobrze się składa
Dorfi - Pią 28 Gru, 2012 18:39
No i jako pierwsza wróciłam do domu. Mam nadzieję na powtórkę w najbliższym czasie. Szkoda tylko, że Fanturia z mężem tak szybko nas opuścili. Zwiedziliście wszystko co zaplanowaliście?
Admete - Pią 28 Gru, 2012 19:17
Super było. Uśmiałam sie strasznie i odstresowałam. I Arlekin jest bardzo sympatyczna. Cieszę się, że do nas dołączyła Aine pewnie dopiero za rok się zobaczymy...buuu...Dorfi, Basie, Ania - licze jeszcze na spotkanie wiosną.
|
|
|