Komunikaty - Spotkanie w Warszawie - 12 maja 2007
Alison - Pon 14 Maj, 2007 23:30
| Harry_the_Cat napisał/a: | A Co Wy wszystkie tak chcecie, żeby sie na Was rzucać? |
Nie chcemy, my przewidujemy własne reakcje, w końcu już tak dobrze się znamy
Harryś, a jak Ty, boś się chyba jeszcze w sprawie Józia nie wypowiedziała...
Harry_the_Cat - Pon 14 Maj, 2007 23:33
| Alison napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | A Co Wy wszystkie tak chcecie, żeby sie na Was rzucać? |
Nie chcemy, my przewidujemy własne reakcje, w końcu już tak dobrze się znamy
Harryś, a jak Ty, boś się chyba jeszcze w sprawie Józia nie wypowiedziała... |
Nie...? No milutki był. I pewnie miał ze 20 lat
I jak mu zarzuciłam, że się z nas nabija, to cos za bardzo zaczął zaprzeczać
Alison - Pon 14 Maj, 2007 23:38
| Harry_the_Cat napisał/a: | I jak mu zarzuciłam, że się z nas nabija, to cos za bardzo zaczął zaprzeczać |
A kiedy mu zdążyłaś coś takiego zarzucić? Jakby nie było, nabijanie było trochę obopólne
Anonymous - Pon 14 Maj, 2007 23:39
| Harry_the_Cat napisał/a: | A Co Wy wszystkie tak chcecie, żeby sie na Was rzucać? |
A kto by nie chciał, zeby takie fajnie kobietki się na czlowieka rzucały
na mnie też możecie się przucać
Harry_the_Cat - Pon 14 Maj, 2007 23:44
| Alison napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | I jak mu zarzuciłam, że się z nas nabija, to cos za bardzo zaczął zaprzeczać |
A kiedy mu zdążyłaś coś takiego zarzucić? Jakby nie było, nabijanie było trochę obopólne |
No to jeszcze było chyba w fazie poczatkowej... Jak mu dawałyśmy listę
Powiedział, że skądże i że jesteśmy idealnymi klientkami, i że aż się kolegom pochwalił, i że oni tez tak myślą
bezpaznokcianka - Wto 15 Maj, 2007 00:20
Alison!! Matko Moja! jesteś cuuudowna. Piękny uśmiech i bijąca od ciebie pozytywna energia! Wszystkie jesteście bardzo pozytywne naprawdę żałuję że nie było mnie na tym spotkaniu... na następne się wybieram.. ale może nie aż do warszawy..
ps. zdjęcia pocztą pantoflową podała mi Otherway moje gębiszcze też możecie łobacyć na forum.
Anonymous - Wto 15 Maj, 2007 00:28
| bezpaznokcianka napisał/a: | | ps. zdjęcia pocztą pantoflową podała mi Otherway |
I otherway ma nadzieje ze nikt sie na nią za to nie rzuci
malmik - Wto 15 Maj, 2007 07:47
Widzę, że teraz jak porządna siatka szpiegoska mamy już hasło i odzew:
H: A gdzie jest nasz Pan?
O: Teraz się na mnie rzucą
Alison - wcale nie zamierzam ci odebrać tytułu - nawet jeśli nie wyglądasz jak matka Polka to i tak jestem twoim oddanym sługą. A co do pracy to się nie martw - jakby co sąd cię przywróci
Mag - Wto 15 Maj, 2007 08:32
| bezpaznokcianka napisał/a: | | Alison!! Matko Moja! jesteś cuuudowna. Piękny uśmiech i bijąca od ciebie pozytywna energia! |
A jakbyś usłyszała GŁOS - taki miły alt- od razu słychac, ze ćwiczony :grin:
Alison - Wto 15 Maj, 2007 08:48
| Mag napisał/a: | | bezpaznokcianka napisał/a: | | Alison!! Matko Moja! jesteś cuuudowna. Piękny uśmiech i bijąca od ciebie pozytywna energia! |
A jakbyś usłyszała GŁOS - taki miły alt- od razu słychac, ze ćwiczony :grin: |
Moje wy dziewuszki Alt to mi się zrobił na starość, po fafnastu zapaleniach krtani, kiedyś to ja śpiewałam sopranem najczystszym
Ale jak przeczytałam powyższe zdanie, to się poczułam jak Rysiek niemalże, uśmiech jak uśmiech, ale GŁOS!
miłosz - Wto 15 Maj, 2007 08:54
moja córka Olga sie spojrzała na zdjęcie i orzekła - a to bez wątpienia Alison
Tylko jedno mi sie nasuneło "na wyglad trzeba sobie zapracować"
Admete - Wto 15 Maj, 2007 09:32
Kobietki rocznica Forum się zbliża - jakie plany?
miłosz - Wto 15 Maj, 2007 11:11
| Admete napisał/a: | | Kobietki rocznica Forum się zbliża - jakie plany? |
Spotkanie w Krakowie
Alison - Wto 15 Maj, 2007 11:13
| miłosz napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Kobietki rocznica Forum się zbliża - jakie plany? |
Spotkanie w Krakowie |
Ale ciacho musowo pieczesz?
miłosz - Wto 15 Maj, 2007 11:15
| Alison napisał/a: | | miłosz napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Kobietki rocznica Forum się zbliża - jakie plany? |
Spotkanie w Krakowie |
Ale ciacho musowo pieczesz? |
matko Alison piekę (a moze byc inne????)
Dione - Wto 15 Maj, 2007 11:22
| miłosz napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Kobietki rocznica Forum się zbliża - jakie plany? |
Spotkanie w Krakowie |
A ja proponuje Mazury, albo Warmię. Lasy, jeziora - i do połażenia, i do popływania. 2 w 1
Anonymous - Wto 15 Maj, 2007 11:45
Jestem za Warmią
Dione - Wto 15 Maj, 2007 11:48
| Nimloth napisał/a: | Jestem za Warmią |
Alison - Wto 15 Maj, 2007 11:56
| miłosz napisał/a: | | Alison napisał/a: | | miłosz napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Kobietki rocznica Forum się zbliża - jakie plany? |
Spotkanie w Krakowie |
Ale ciacho musowo pieczesz? |
matko Alison piekę (a moze byc inne????) |
W życiu!!!! Zobowiązałaś się, mam czarno na białym! Wałkuj babo, wałkuj, przymierzaj calówką ino osztrożnie, co by Ci się maślana mikstura nie przecisnęła na out.
No tooopra, może być sfykły piszkopt, bo ja kocham piszkopty, mnie się nigdy żaden nie udał. Więc i tak się uraduję jak jakiś gupi piszkopciarz.
miłosz - Wto 15 Maj, 2007 12:02
eee tam z francuska miało być - tarta bydzie sie matce nie podoba to niech mnie do adopcji odda piszkoptów to ja nie pikę bo nie umiem
a ze spotkaniem co????
gosiaj moze by sie gdzie pokazała bo jak wsiąkła w tem bollywudzie to umarł w butach
Alison - Wto 15 Maj, 2007 12:16
| miłosz napisał/a: | eee tam z francuska miało być - tarta bydzie sie matce nie podoba to niech mnie do adopcji odda piszkoptów to ja nie pikę bo nie umiem
a ze spotkaniem co????
gosiaj moze by sie gdzie pokazała bo jak wsiąkła w tem bollywudzie to umarł w butach |
No właśnie!
Taaartaaa... a piszkopta nie spróbujesz, może się akurat nauczysz z miłości do mnie zważ jak dawno nie padlo mędzy nami nazwisko na K...
No topra, niech jest i tarta, ale szeby z truskafkiem było, bo kocham truskafka!
Anonymous - Wto 15 Maj, 2007 12:29
Mateczko ja mogę Ci piszopta upichcić mi się zawsze udaje
Ja proponuje podkarpacie
Alison - Wto 15 Maj, 2007 13:20
| lady_kasiek napisał/a: | Mateczko ja mogę Ci piszopta upichcić mi się zawsze udaje
Ja proponuje podkarpacie |
Tak? To ja poproszę i żeby był z truskawkiem w galaretku OK?
Górkowe okoliczki to ja też popieram.
Anonymous - Wto 15 Maj, 2007 13:23
Może być z truskawkami i galaretką
miłosz - Wto 15 Maj, 2007 13:42
kasiek to ja robie tarte z truskafkami
niom to sie gdzie spotykamy??? trzeba se dac w biodro
|
|
|