Aktorzy austenowscy - Colin Firth
Jotka - Nie 13 Wrz, 2009 19:51
I kilka dni po urodzinach nagroda w Wenecji!
Trzykrotka - Pon 14 Wrz, 2009 10:27
Gratuluję mu nagrody z calego serca.
Ucieszyły mnie plakaty z Accidental Husband, wiszące już na mieście. Papa Winchester i Mr Darcy razem! . Umę jakoś postaram się zasłonić pudełkiem zapałek.
Anaru - Pon 14 Wrz, 2009 10:31
| Trzykrotka napisał/a: | | Umę jakoś postaram się zasłonić pudełkiem zapałek. |
A wiesz, że jakaś mało drażniąca była w tym filmie? Chociaż amantka z niej żadna
Nam się ten film podobał, Uma nie przeszkadzała, a Papa Winchester wart jest oglądania. Po Colinie niestety widać już trochę, że Mr Darcy był już jakiś czas temu...
ps - The Accidental Husband
Trzykrotka - Pon 14 Wrz, 2009 10:38
| Anaru napisał/a: |
ps - The Accidental Husband |
Dzięki - poprawione
Nashira - Czw 17 Wrz, 2009 21:14
ochh, nie wygląda na swój wiek
Alicja - Pią 18 Wrz, 2009 17:49
ma prawo starzeć się byle robił to z godnością jak na razie dobrze mu to wychodzi gdy zobaczę u niego twarz bez zmarszczek, wtedy zacznę się martwić
Gosia - Wto 22 Wrz, 2009 20:51
Same fajne fotki Colina, trzeba przyznać
Caitriona - Wto 22 Wrz, 2009 22:42
Przedostatnie mi się chyba najbardziej podoba i to czarno-białe
BeeMeR - Śro 23 Wrz, 2009 12:10
Ładne te fotki - a nawet bardzo ładne
Niech post nie dokona samounicestwienie, tylko lepiej przeniesienia do właściwego Colinowi wątku
Alicja - Śro 23 Wrz, 2009 18:35
a już się nad tym zastanawiałam
fotki piękne, chyba ze zbioru z którego często korzystam
seniorita - Śro 23 Wrz, 2009 18:39
Oddaję się ostatnio lekturze Dziennika Bridget Jones i myślę, jakie mieszane odczucia może mieć Colin wobec tej całej historii. Bohaterka rozpływa się i nad odgrywaną przez niego postacią i jego osobą jak bohatera plotkarskich mediów w czasie nagrywania P&P. A potem dostaje rolę w filmie na podstawie tej książki, której bohater to po prostu on. Ciekawe jakim uczuciem jest bycie obiektem zbiorowej obsesji
primavera - Śro 23 Wrz, 2009 19:35
Colinek bardzo ładnie prezentuje się na powyższych zdjęciach. I te jego brązowo-orzechowe oczy ..... ach .......
Calipso - Śro 23 Wrz, 2009 20:48
| Mag13 napisał/a: | | Mam propozycję - czy Damy powstały by, gdyby je przekupić? |
Doprowadziłaś do tego,że ja też padłam i nie zamierzam wstać
Pemberley - Czw 24 Wrz, 2009 14:33
Nadal w temacie - intrygujacy trailer najnowszego filma : A Single Man :
http://www.filmweb.pl/f49...2C+A,2009/opisy
http://www.youtube.com/wa...tCxRO67gyk&NR=1
damamama - Czw 24 Wrz, 2009 15:01
Och, widzę, że w odpowiednim momencie zajrzałam na forum. Piękne fotki. | Anaru napisał/a: | | Po Colinie niestety widać już trochę, że Mr Darcy był już jakiś czas temu... |
Racja, ale popieram zdanie Nashira, że on jest jak wino
Ostatnio kupiłam sobie "Valmonta" i z wielką przyjemnością obejrzałam. Podobał mi się bardziej od "Niebezpiecznych związków" z Malkowich'em.
seniorita - Czw 24 Wrz, 2009 18:21
Colin gej? to chyba nie dla mnie
Caitriona - Czw 24 Wrz, 2009 19:21
Dość oryginalny trailer. A film ma niezłą obsadę. Chętnie go obejrzę.
Gosia - Czw 24 Wrz, 2009 21:14
| Mag13 napisał/a: | To tak ładnie człowiekiem przerzucać, że sam się odnaleźć nie może? I wyjdzie na to, że jestem miłośniczką Colina F.! |
Tyle fotek Colina to żadna z nas tu nie wrzuciła, więc musisz być jednak jego miłośniczką
Jotka - Czw 24 Wrz, 2009 21:59
Przybyła jeszcze jedna miłośniczka Colina ma 4 lata i uwielbia Mamma mia. Kiedy zabroniłam oglądać ( robiła to codziennie przez 2 tygodnie i na wszystko odpowiada "nuda" z akcentem Julie Walters) wyciągneła Dumę i uprzedzenie bo na okładce był "Harry" i już jest przy drugim odcinku (przewija film jak na ekranie jest pastor Colins)
Trzykrotka - Pią 25 Wrz, 2009 08:38
| Jotka napisał/a: | | Przybyła jeszcze jedna miłośniczka Colina ma 4 lata i uwielbia Mamma mia. |
Piękne! Dziecko poznało się na tym, co dobre.
Podoba mi się, że Colin tak gładko przeszedł od ról amantów do ról ojców.
Nie mogę się już doczekać Accidental Husband.
Alicja - Pią 25 Wrz, 2009 09:40
| Jotka napisał/a: | | przewija film jak na ekranie jest pastor Colins |
nawet dziecko - kobieta...
seniorita - Pią 25 Wrz, 2009 20:55
| Jotka napisał/a: | | Przybyła jeszcze jedna miłośniczka Colina ma 4 lata i uwielbia Mamma mia. Kiedy zabroniłam oglądać (...) wyciągneła Dumę i uprzedzenie bo na okładce był "Harry" i już jest przy drugim odcinku (przewija film jak na ekranie jest pastor Colins) |
ta mała może nam uścisnąć rękę 4 latka a już wie co w trawie piszczy
seniorita - Sob 26 Wrz, 2009 15:28
Gdy tylko nauczy się sprawnie formułować myśli na piśmie będzie tu z nami dyskutować i nikt się nawet nie spostrzeże, że rozmawiamy z pięciolatką
Jotka - Sob 26 Wrz, 2009 21:29
| seniorita napisał/a: | Gdy tylko nauczy się sprawnie formułować myśli na piśmie będzie tu z nami dyskutować i nikt się nawet nie spostrzeże, że rozmawiamy z pięciolatką |
To już niedługo (zna wszystkie literki, zaczyna składać wyrazy) Jej ostatnia uwaga dotycząca filmu: Ciocia, Lizzy i ta siostra mają takie same ciuchy dlaczego?
seniorita - Nie 27 Wrz, 2009 12:40
Prawdziwa mała dama znaczy się, zwraca uwagę nie tylko na przystojnych mężczyzn ale także nieodzowną w każdej sytuacji różnorodność damskich strojów
zapraszamy ją tu jak najbardziej tylko niech nie wchodzi na topic "Thornton dziewica"
|
|
|