To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Warszawie - 12 maja 2007

Marija - Pon 14 Maj, 2007 21:28

W końcu trzeba coś sobie przywieźć ze stolycy, co nie? :mrgreen:
Anonymous - Pon 14 Maj, 2007 21:37

Marija napisał/a:
Może to nie była harcerka, tylko zuszka? :wink:

zuszka to by miała beret i inny kolor mundurka.
to była harcerka. Weteranka 8 DHS Ci to pisze :D

Kaziuta - Pon 14 Maj, 2007 21:44

Ale ona miała beret jak sie nie mylę. Dyndał jej sie na plecach. :wink:
Czyli jednak zuszka, czyli nieletnia. :wink:

Alison - Pon 14 Maj, 2007 21:47

malmik napisał/a:
Ja jak zwykle na końcu łańcucha (pokarmowego też) dziekuję ślicznie naszej Matuli za prezentację (chociaż po spotkaniu będę miała większe opory żeby nazywać ją naszą Matką, bo na matkę Pokę nie wygląda :wink: :mrgreen: ) Dziękuję :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: I dziękuję również innym Damom za prezenciki i za świetne towarzystwo.

Ani się waż odbierać mi tytuł samozwańczo sobie nadany! Ja jak Arsen z Lipin mam dużo lateksowych masek, na które siem po perostu nabrałyście :wink:

Wiecie co, tak sobie pomyślałam że jak się Józiek doczytał na którejś zapince co to za zakon, i jak tu teraz siedzi niezarejestrowanym gościem, to mi się trochę dziwnie robi :? ??:
Ale w sumie, nie śmiejemy się z niego, tylko wyrażamy mniej lub bardziej udale swoje uwielbienie i zachwyt.

Józiu WE LOVE YOU! :hello:

Anonymous - Pon 14 Maj, 2007 21:48

Widzę że musze powtórzyć pytanie: Czy byłby ktoś tak dobry i podzielił się zdjęciami? Głównie o 'Waszego Pana' mi chodzi, bo mnie niesamowicie zaciekawiłyście :mrgreen:
Alison - Pon 14 Maj, 2007 21:51

otherwaymistercollins napisał/a:
Widzę że musze powtórzyć pytanie: Czy byłby ktoś tak dobry i podzielił się zdjęciami? Głównie o 'Waszego Pana' mi chodzi, bo mnie niesamowicie zaciekawiłyście :mrgreen:

Puszczaj adres na privka, to Ci poślem... pana i parę pań...

Anonymous - Pon 14 Maj, 2007 21:53

Hmmmm, ja nie zauważyłam. A jak wyglądał?
Alison - Pon 14 Maj, 2007 22:17

Dziewczyny wysyłam te zdjęcia, tzn. czekam aż sie wyrzęzi serwer interii, który o tej porze posuwa jak slimak winniczek pod koniec żywota, ale moze sie przepchnie. Nie traćcie nadziei...
Mag - Pon 14 Maj, 2007 22:33

Matulku dzięki za " przytulankę" :grin:

Chciałam dodać, że Kaziuta była z nas najbardziej elegancka i ten spacer po Wa-wie odbyła w pantofelkach na obcasie. Ja wymiękam :thud: na takich dystansach :grin:

Alison - Pon 14 Maj, 2007 22:39

Mag napisał/a:
Matulku dzięki za " przytulankę" :grin:

Chciałam dodać, że Kaziuta była z nas najbardziej elegancka i ten spacer po Wa-wie odbyła w pantofelkach na obcasie. Ja wymiękam :thud: na takich dystansach :grin:

Fakt. Kaziutka dla Ciebie czołobitność w tej sprawie :thud: za żadne pieniądze nikt by mnie nie namówił, na chodzenie na obcasach po mieście. Amen.

Kaziuta - Pon 14 Maj, 2007 22:43

Oj dzięki Mag. :przytul: Starałam się jak mogłam. :wink:
Chodzę na obcasach od szkoły średniej. Mój kręgosłup już się tak przyzwyczaił, że przejście na cos płaskiego to ból w kręgach i stopach.

Alison - Pon 14 Maj, 2007 22:50

U mnie to akurat odwrotnie. :wink:

Dziewuszki, 4 próby wysłania i wymiękam, ciągle jakis nieznany bład wyskakuje, albo poczekacie do rana, rano zawsze jakos ten serwer dziala, albo może ktoś Wam podesle swoją kopię.

Anonymous - Pon 14 Maj, 2007 22:52

oo Matko alem się uśmiała. Boski Józef wymiata. Dzięki mateczko niech Ci Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi,., chociaż w sumie Ci już wynagrodził :)
Alison - Pon 14 Maj, 2007 23:00

lady_kasiek napisał/a:
oo Matko alem się uśmiała. Boski Józef wymiata. Dzięki mateczko niech Ci Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi,., chociaż w sumie Ci już wynagrodził :)

To dosżło coś? :shock: :shock: :shock:
A ja ciągle miałam tabulkę - "wiadomość nie wysłana, nieznany błąd"

Matylda - Pon 14 Maj, 2007 23:04

Wyscie sobie chyba po moim wyjściu coś łyknęły ( nie o kawusi piszę)
Ta chłopczyna była beznadziejna .....
(Teraz sie na mnie rzucą :mrgreen: )

Kaziuta - Pon 14 Maj, 2007 23:06

De gustibus non est disputandum. Amen :wink:
Anonymous - Pon 14 Maj, 2007 23:07

Doszło Mateczko nawet we 2 egzemplarzach :D
Mag - Pon 14 Maj, 2007 23:16

Kaziuta napisał/a:
De gustibus non est disputandum. Amen :wink:

Dodam jeszcze "Alleluja!" :rotfl:

Alison - Pon 14 Maj, 2007 23:18

lady_kasiek napisał/a:
Doszło Mateczko nawet we 2 egzemplarzach :D

To powtarzam po raz nie wiem który, że ta INTERIA jest max walnięta! Amen

Alison - Pon 14 Maj, 2007 23:19

Matylda napisał/a:
Wyscie sobie chyba po moim wyjściu coś łyknęły ( nie o kawusi piszę)

Józio beznadziejny? A czego mu brakowało? No może trochę mięśnia, wzrostu i wieku, ale po za tym to słodki był jak miód i orzeszki, a Ty co byś chciała?

Marija - Pon 14 Maj, 2007 23:19

Matylda napisał/a:
A na zięcia? :cool: Miły chłopak i umie się znaleźć wśród starszych pań (teraz się na mnie rzucą :mrgreen: ).
Anonymous - Pon 14 Maj, 2007 23:19

Rozczarowana jestem strasznie...to ma być ten boski Józio? Na mnie nie robi wrażenia, no ale ja sie skrzyżowania księcia z bajki z Supermanem spodziewałam :mrgreen: więc nie dziwota. Mam nadzieje że chociaż charakter na ujmujący :mrgreen:
Marija - Pon 14 Maj, 2007 23:20

W rzeczy samej - JEST ujmujący :grin:
Alison - Pon 14 Maj, 2007 23:22

otherwaymistercollins napisał/a:
Rozczarowana jestem strasznie...to ma być ten boski Józio? Na mnie nie robi wrażenia, no ale ja sie skrzyżowania księcia z bajki z Supermanem spodziewałam :mrgreen: więc nie dziwota. Mam nadzieje że chociaż charakter na ujmujący :mrgreen:

Fakt, na zdjęciu, jak mu zajrzeć w uzębienie - traci, ale wdzieku w porywach miał wiecej niz my wszystkie razem wzięte (zaraz się na mnie rzucą) :neutral:

Harry_the_Cat - Pon 14 Maj, 2007 23:27

A Co Wy wszystkie tak chcecie, żeby sie na Was rzucać? :rotfl: