Aktorzy - Ankieta - Ranking "NAJ" Salonu Prawdziwych Dam
Gosia - Czw 26 Paź, 2006 18:06
Ale przeciez wybor jest naprawde duzy
Gitka - Czw 26 Paź, 2006 18:08
Dopiero teraz zauważyłam ten temat ??:
Trochę zabrakło mi punktów, każdemu na pewno bym po 1 przyznała.
A tak wyszło mi coś takiego
1. Ralph Fiennes
2. Colin Firth
3. Johnny Depp
4. Rufus Sewell
5. Richard Armitage
Zabraklo mi dla Alana, Matthewa i Davenporta (ja się tak nie bawię)
Trochę się sugerowałam ilością oglądanych filmów.
Już teraz myślę, że kogoś zdradziłam i brzuch mnie rozbolał z tego wszystkiego
Gosia - Czw 26 Paź, 2006 18:09
Dzieki Giteczko za Ralpha, wiedzialam, ze na Ciebie moge liczyc
Gitka - Czw 26 Paź, 2006 18:22
| Gosia napisał/a: | Dzieki Giteczko za Ralpha, wiedzialam, ze na Ciebie moge liczyc |
No cóż, jam mu wierna jak pies
Ale i tak się okropnie czuję, że chociażby dla Davenporta zabraklo mi punktów.
Jak się Monika dowie, to na pewno mi nie podziękuje...
Anonymous - Czw 26 Paź, 2006 18:49
[quote="Harry_the_Cat"][quote="Annette"]Jestżem w rozterce... [/quote]
Nie Ty jedna. Wyobraź sobie co by było, gdzyby mozna było głosować tylko na jednego!
[quote="Marija"]Bo Pecka nie widzę ........[/quote]
Widocznie nie cieszył sie wystarczającym wzięciem. [quote="AineNiRigani"]a Gregory peck chyba był...[/quote] Ale teraz nie ma. I wyraźnie nie brakuje go aż tak bardzo [/quote]
już sobie wyobraziłam te wewntrzne zmagania :grin: i wdzięczność głęboką :thud:wobec pomysładawczyń konkursu czuję, iż aż 5 wybrać pozwalają
Annette - Czw 26 Paź, 2006 18:51
Ten powyższy post jest mój, legalnie zarejestrowanej Annette, ale mi logowanie jakoś nie wyszło :razz:
Gosia - Czw 26 Paź, 2006 22:23
Alison, obejrzalaś juz dokładnie te klocki ?
Kaziuta - Czw 26 Paź, 2006 22:30
Alison, siostro moja. Z pierwszą czwóreczka nie miałam problemu. Na 5 miejscu długo miałam vacat, aż w końcu wpisałam tego Hindusa. Zrobiłam to po trosze z "braku laku" a po troszę z podobieństwa onego indyjskiego aktora do mojego kolegi, którego lubię i mam miłe wspomnienia.
Gdyby był S.Coonery albo Grzesiek Peck nie miałabym problemów.
Caitriona - Czw 26 Paź, 2006 22:49
| Harry_the_Cat napisał/a: | | miłosz napisał/a: | | proszę mi tam Harry dopisać Connerego |
Moja droga - kryterium układu listy było - to, co gości na forum - wynotowałam wszystkie nazwiska z działu "Aktorzy", "Aktorzy austenowscy", RA - on ma w własny kącik! + SRK - ze strachu |
Myślałam że z krzesła spadnę
Swój głos oddam jak pomyślę bo mam więcej faworytów niż 5, a i kolejność nie tak łatwo ustalić...
Admete - Czw 26 Paź, 2006 23:04
A ja nie glosuję, bo jest tylko jeden i na dodatek jako kapłanaka nie mogę glosować
GosiaJ - Pią 27 Paź, 2006 00:14
Uprasza się o wycofanie z listy nazwiska boskiego Shahrukha Khana, bo jako bóstwo, w jednym rzędzie ze śmiertelnymi pomieszczonym być nie może
Harry_the_Cat - Pią 27 Paź, 2006 00:16
Przykro mi. Lista zostanie, jak była
Tzn. wlaściwie to nie jest mi wcale przykro...
Anonymous - Pią 27 Paź, 2006 00:22
| GosiaJ napisał/a: | Uprasza się o wycofanie z listy nazwiska boskiego Shahrukha Khana, bo jako bóstwo, w jednym rzędzie ze śmiertelnymi pomieszczonym być nie może |
W uznaniu boskości Seana Connerego on również jest poza głosowaniem
GosiaJ - Pią 27 Paź, 2006 00:30
Harry, ale ja całkiem poważnie o to proszę.
Gosia - Pią 27 Paź, 2006 06:52
Bo jeszcze by przegral, i co by wtedy bylo
Anonymous - Pią 27 Paź, 2006 08:35
[quote="GosiaJ"]Uprasza się o wycofanie z listy nazwiska boskiego Shahrukha Khana, bo jako bóstwo, w jednym rzędzie ze śmiertelnymi pomieszczonym być nie może [/quote] Ja poproszę o wyjaśnienia, bo coś nie zaskoczylam - czemuż to on boski jest ? :razz: Mam niemiłe wrażenie, że cos mnie w życiu omija
Marija - Pią 27 Paź, 2006 08:37
qrka, to ja pisałam, Koliberek Marija Pogięło kompa
Harry_the_Cat - Pią 27 Paź, 2006 08:40
| Marija napisał/a: | | Pogięło kompa |
To się niestety zdarza...
Marija - Pią 27 Paź, 2006 09:37
| Kaziuta napisał/a: | Gdyby był S.Coonery albo Grzesiek Peck nie miałabym problemów. |
Upominam się jednak o Pecka, Valentino sobie odpuszczam
miłosz - Pią 27 Paź, 2006 10:10
zacznijmy wybierać pięć najbardziej znienawidzonych aktorek łatwiej nam pójdzi .....
Harry_the_Cat - Pią 27 Paź, 2006 10:13
| miłosz napisał/a: | | zacznijmy wybierać pięć najbardziej znienawidzonych aktorek łatwiej nam pójdzi ..... |
Jedno nie wyklucza drugiego
Alison - Pią 27 Paź, 2006 10:21
| Gosia napisał/a: | Alison, obejrzalaś juz dokładnie te klocki ? |
Obejrzałam, ale w proteście postanowiłam nie głosować, bo jako istota na wskroś wolna nie przyjmuję do wiadomości żadnych ograniczeń. Howgh!
Gosia - Pią 27 Paź, 2006 12:04
Tak rozumujac, to ja moglabym sie obrazic, ze nie ma tu Denisa Lawsona (choc jego osoba zajmuje pokazne miejsce w watku Bleak House, i jest moim ulubiencem), a jednak nie protestuje (choc zaluje) i zaglosowalam.
Kwestia podejscia do sprawy.
Ale ja jestem osobą ugodową :razz:
A jakby wymieniac wszystkich, ktorzy nam sie kiedykolwiek spodobali, to taka lista bylaby na cala strone
Nie przypominam sobie, zebysmy tu rozmawialy kiedys wiecej o Gregory Pecku.
Harry_the_Cat - Pią 27 Paź, 2006 12:06
| Gosia napisał/a: | | Ale ja jestem osobą ugodową |
Uwielbiam Cię Gosiu!
Gitka - Pią 27 Paź, 2006 12:11
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Gosia napisał/a: | | Ale ja jestem osobą ugodową |
Uwielbiam Cię Gosiu! |
Ja też Cię Gosiu uwielbiam!
|
|
|