Aktorzy - Harisson Ford
Calipso - Pon 29 Wrz, 2008 19:59
No nie mogę z tą panią
| AineNiRigani napisał/a: | | bosze jaka ja jestem stara |
jeszcze raz powtarzam,nie jesteśmy stare chociaż może ja jestem,bo czasami nie pamiętam co było w ubiegłym roku
| AineNiRigani napisał/a: | to nie ezo. I nie ja - |
Niom,nie masz w ręku miotełki
Anonymous - Pon 29 Wrz, 2008 20:56
| Calipso napisał/a: | No nie mogę z tą panią
| AineNiRigani napisał/a: | | bosze jaka ja jestem stara |
jeszcze raz powtarzam,nie jesteśmy stare chociaż może ja jestem,bo czasami nie pamiętam co było w ubiegłym roku |
Ale mnie miesiac temu Praedzio zabrala rok z zycia!!! Calutenki rok !!! I w ogole nie chce oddac
| Calipso napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | to nie ezo. I nie ja - |
Niom,nie masz w ręku miotełki |
nie mam w rekach pejcza
Calipso - Pon 29 Wrz, 2008 21:21
| AineNiRigani napisał/a: | Ale mnie miesiac temu Praedzio zabrala rok z zycia!!! Calutenki rok !!! I w ogole nie chce oddac
|
czyli jesteś ode mnie młodsza,dobrze zrozumiałam
| AineNiRigani napisał/a: | nie mam w rekach pejcza |
?? coś mnie omineło?
Anonymous - Pon 29 Wrz, 2008 22:14
Nie, jestesmy rowiesniczkami.
P.S. Ominelo, bo grzeczna z Ciebie dziewczynka
Anaru - Pon 29 Wrz, 2008 23:43
| AineNiRigani napisał/a: | nie mam w rekach pejcza |
Naści
Anonymous - Pon 29 Wrz, 2008 23:56
anaru - ja mialam taki rozowy z wstazeczkami...
Anaru - Wto 30 Wrz, 2008 00:20
| AineNiRigani napisał/a: | ja mialam taki rozowy z wstazeczkami... |
Takiego chyba nie miałam, ale gdzieś jeszcze miałam taką kocicę....
Calipso - Wto 30 Wrz, 2008 17:36
| AineNiRigani napisał/a: | | Nie, jestesmy rowiesniczkami. |
wyjaśniam,skoro Praedzio zabrała Ci rok z życia to jesteś ode mnie młodsza mam nadzieje że teraz dobrze to napisałam No i jesteśmy młodymi rówieśniczkami
| Anaru napisał/a: | | miałam taką kocicę.... undefined |
oooo to to to pasuje
| AineNiRigani napisał/a: | grzeczna z Ciebie dziewczynka |
jaki komplement senkju
Anonymous - Wto 30 Wrz, 2008 17:45
Praedward odebral mi ten rok niezwykle perfidnie.A sprawdzilam na n-k - jestes ode mnie rok mlodsza.
Calipso - Wto 30 Wrz, 2008 18:07
| AineNiRigani napisał/a: | | jestes ode mnie rok mlodsza. |
Urodziny mam w listopadzie,więc jestem młodsza tylko parę miesięcy.O ile dobrze pamiętam,to w tym roku obchodziłaś "ostatnie urodziny a potem tylko stypy",wiedz że ja ostatnie będę miała za niecałe dwa miechy
BeeMeR - Wto 30 Wrz, 2008 22:26
| Cytat: | A moją młodszą siostrę przy takich okazjach to chyba cały blok słyszał |
*foch do odwołania*
aneby - Wto 30 Wrz, 2008 22:32
A które to są ostatnie urodziny? Może się jeszcze załapię *spogląda z nadzieją*
Anaru - Wto 30 Wrz, 2008 23:47
| BeeMeR napisał/a: | | *foch do odwołania* |
No już dobrze, dobrze
(to daaawno było)
BeeMeR - Śro 01 Paź, 2008 00:10
| Anaru napisał/a: | | (to daaawno było) | Ano będzie ze ćwierć wieku...
Rety, jaka ja jestem stara
Calipso - Śro 01 Paź, 2008 10:39
| aneby napisał/a: | | A które to są ostatnie urodziny? Może się jeszcze załapię *spogląda z nadzieją* |
ostatnie urodziny są 29 od 30-tki to już stypa
BTW,mamy rodzinkę na forum?
Sofijufka - Śro 01 Paź, 2008 11:14
moje drogie, najpiękniejszy wiek kobiety to 10 lat pomiędzy 29. a 30. rokiem życia
maenka - Śro 01 Paź, 2008 11:16
| Calipso napisał/a: |
ostatnie urodziny są 29 od 30-tki to już stypa
BTW,mamy rodzinkę na forum? |
No to ja już się od 12 lat w grobie przewracam. Ale nie narzekam. Całkiem wygodnie pościelone.
Calipso - Śro 01 Paź, 2008 11:23
| Sofijufka napisał/a: | | najpiękniejszy wiek kobiety to 10 lat pomiędzy 29. a 30. rokiem życia |
i to jest najlepsza puenta teraz niech niektóre z nas przeczytają to kilka razy i przestaną się przejmować
| maenka napisał/a: | | No to ja już się od 12 lat w grobie przewracam. Ale nie narzekam. Całkiem wygodnie pościelone. |
ktoś kiedyś powiedział,że z wiekiem nabiera się doświadczenia i mądrości życiowej
RaczejRozwazna - Śro 01 Paź, 2008 13:58
Ekhm, Ekhm, moje panie, może ad rem.... Wracając do Forda właśnie się zastanawiam od czego zależy, że jeden aktor się starzeje ładnie (Ford, Clooney), a inny obrzydliwie (Redford, Costner). Geny czy co....
Anaru - Śro 01 Paź, 2008 14:06
| Calipso napisał/a: | | BTW,mamy rodzinkę na forum? |
Mamy
Ford wygląda faktycznie nieźle, Redforda kiedyś lubiłam, teraz zgrzybiał niesamowicie...
Calipso - Śro 01 Paź, 2008 20:47
| RaczejRozwazna napisał/a: | | jeden aktor się starzeje ładnie (Ford, Clooney), a inny obrzydliwie (Redford, Costner). Geny czy co.... |
Czy to geny,to nie wiem,Wiem natomiast to,że Harrison w młodości był...taki sobie a wiekiem robi się coraz bardziej przystojny,wręcz pociągający
| Anaru napisał/a: | Mamy |
aneby - Śro 01 Paź, 2008 20:49
| Calipso napisał/a: | | od 30-tki to już stypa |
Ale ja nie chcę stypy
Calipso - Śro 01 Paź, 2008 20:54
| aneby napisał/a: | Ale ja nie chcę stypy |
tak sobie myślę żeby stype zmienić na bibę? libacja odpada,chociaż pne.libacje nie były czymś złym jeszcze pomyślę na radośniejszą nazwą
BeeMeR - Pią 03 Paź, 2008 20:16
| Calipso napisał/a: | | Anaru napisał/a: | Mamy | |
lizzzi - Pią 03 Paź, 2008 21:10
| RaczejRozwazna napisał/a: | Ekhm, Ekhm, moje panie, może ad rem.... Wracając do Forda właśnie się zastanawiam od czego zależy, że jeden aktor się starzeje ładnie (Ford, Clooney), a inny obrzydliwie (Redford, Costner). Geny czy co.... |
Bo starzenie zależy od charakteru. Wredny charakter, to i osobnik fatalnie się starzeje. Mili, sympatyczni starzeją się ładnie i po prostu ładnieją na starość. Wszystko wypisane jest na facjacie.
|
|
|