Komunikaty - Południe Polski - zlot
BeeMeR - Śro 09 Maj, 2012 07:43
I tak oto północ zawitała na południu więc już jest chyba kwita
Skoro już problemu nie ma to ja chciałam nadmienić że gdyby był jakiś zlocik w Tarnowie to ja jestem chętna Albo gdzieś, gdzie jestem w stanie dojechać i wrócić w niecały dzień i nie przeputać majątku (którego nie mam) na podróż
Admete - Śro 09 Maj, 2012 10:58
U nas to raczej w mniejszych ilościach teraz, ze względu na Małą. Basiu zawsze możesz przyjechac do nas z Adasiem, wiesz o tym I jakby co to na priva. Aragonte wyrzuć ten wątek. Powiem Rielli, ż eto nieaktualne.
Aragonte - Śro 09 Maj, 2012 17:14
A może będzie aktualne za jakiś czas? Poczekam trochę, wywalić zawsze można.
Deanariell - Śro 09 Maj, 2012 19:34
A tam, nie widzę potrzeby wywalania czegokolwiek, dyskusja przecież zakończona i chyba nic takiego się nie stało. Ja przynajmniej problemu nie widzę. Zwykłe niedogadanie się, normalna sprawa.
| BeeMeR napisał/a: | | gdyby był jakiś zlocik w Tarnowie to ja jestem chętna |
Basiu, zawsze możesz sobie zrobić małą wycieczkę z Adaśkiem, tym bardziej, że widzę, iż rośnie nam mały podróżnik. W jakiś weekend moglibyście tu przyjechać rano, pospacerowalibyśmy po okolicy i wieczorkiem powrót w domowe pielesze - czy jakoś tak. Też bym była chętna, gdybyś wyraziła ochotę przyjazdu - zapraszam, u mnie w domu jak coś baza wypadowa by była. Majątku chyba byś nie straciła na podróż do nas? Ania poznałaby kolegę, a Adaś zwiedziłby kolejny kawałek świata. Pomysł doskonały i wart rozważenia.
Admete - Śro 09 Maj, 2012 19:39
A my ostatnio jesteśmy lepsze niż restauracja, nakarmić potrafimy
BeeMeR - Czw 10 Maj, 2012 06:04
Powiem szczerze że w domyśle miałam zostawienie Adaśka Dziadkom i ew. mój wypad jednodniowy, ale w sumie czemu nie
A co do pysznego jedzenia nie mam wątpliwości, sądząc po zachęcających opisach na forum
Agn - Czw 10 Maj, 2012 06:51
| Admete napisał/a: | A my ostatnio jesteśmy lepsze niż restauracja, nakarmić potrafimy |
Tylko ostatnio??? Przepraszam bardzo, ostatnio mnie w waszych okolicach nie było, a wcześniej nigdy u was nie chodziłam głodna i spragniona!
Admete - Czw 10 Maj, 2012 06:56
No dobra, nie ostatnio, tylko od dawna. Ale od paru lat jesteśmy bardziej wyrafinowane
Agn - Czw 10 Maj, 2012 06:59
Teraz serwujecie homary, ostrygi i słonia w oliwkach?
Admete - Czw 10 Maj, 2012 07:02
Teraz długo myslimy, co gotujemy i z czego A Riella miesza w tym kotle i miesza
Anaru - Czw 10 Maj, 2012 10:22
Muszę zerknąć czy nie byłoby możliwe w miarę szybkie przemieszczenie się na linii Wrocław-Tarnów i z powrotem. Ma wielką, wielką ochotę na jakieś spotkanko...
Admete - Czw 10 Maj, 2012 10:52
Dobre połączenie na pewno sa. Thin wypróbowała
BeeMeR - Czw 10 Maj, 2012 11:22
Zerkaj zerkaj i daj znać - ja chętnie np. w jakąś sobotę
Anaru - Czw 10 Maj, 2012 14:13
| Admete napisał/a: | | Thin wypróbowała |
Mówiła mi wczoraj, że jechała 9 godzin...
A ja grzebnęłam i jedzie się około 7....
Admete - Czw 10 Maj, 2012 15:48
Tylko nie w weekend 2-3 czerwca - w pracy jestem
Anaru - Pią 11 Maj, 2012 00:14
Wtedy nie, wtedy akurat będziemy na Rynku uskuteczniać Wielkie Żarcie.
Deanariell - Pią 11 Maj, 2012 18:57
| Agn napisał/a: | | Teraz serwujecie homary, ostrygi i słonia w oliwkach? |
Słonie są pod ścisłą ochroną! Natomiast oliwki jak najbardziej u nas możesz dostać, z sałatką lub bez. Homara też raczej bym Ci nie podała, ale ostatnio intensywnie myślę nad próbą zrobienia w końcu lazanii ze szpinakiem...
| Admete napisał/a: | | Riella miesza w tym kotle i miesza |
Jak to rasowa wiedźma, czarami marami walczę z kociołkami.
| BeeMeR napisał/a: | | Powiem szczerze że w domyśle miałam zostawienie Adaśka Dziadkom i ew. mój wypad jednodniowy, ale w sumie czemu nie |
No to przemyśl sobie i zaplanuj jak Ci będzie wygodnie - mnie obie opcje odpowiadają.
| Admete napisał/a: | | Tylko nie w weekend 2-3 czerwca - w pracy jestem |
2 czerwca to mamy urodziny Annarielki. Może zajrzysz po pracy?
Admete - Pią 11 Maj, 2012 18:58
2 czerwca jestem wolna 3 pracuję. I już mi się nie chce. Urodzin nie odpuszczę.
Deanariell - Pią 11 Maj, 2012 19:00
| Admete napisał/a: | | Urodzin nie odpuszczę. |
To super.
Barbarella - Śro 07 Mar, 2018 17:17
Agn, Ita Industriada w tym roku 9 czerwca.
BeeMeR - Śro 07 Mar, 2018 17:28
Też sobie zanotuję
Barbarella - Czw 08 Mar, 2018 10:20
| BeeMeR napisał/a: | Też sobie zanotuję |
A jakże. Towarzystwo zawsze mile widziane.
ita - Czw 08 Mar, 2018 11:01
O, bosko. I to już za niedługo. Jak ten czas leci, dopiero co mokłyśmy pod elektrownią, pamiętacie? 😁
To co, będzie my się industriadować? 😀
Loana - Czw 08 Mar, 2018 11:47
Ja będę pewnie brała udział w którejś Industriadzie, bo aż trzy miejsca się do nas zgłosiły, więc kogoś tam trzeba będzie wysłać. Pewnie wyląduje w Bielsku-Białej...
Barbarella - Czw 08 Mar, 2018 13:28
| Loana napisał/a: | | Pewnie wyląduje w Bielsku-Białej... |
Loana daj znać, czy tam będziesz na sto procent. Zmienię wtedy plany industriadowe.
|
|
|