Seriale - SUPERNATURAL
Aragonte - Sob 18 Paź, 2008 16:45
Żartujesz? Prawdziwy?
Harry_the_Cat - Sob 18 Paź, 2008 16:52
Jak najbardziej prawdziwy...
Na razie wygląda dosyć średnio owinięty folią spożywczą... Ma się goić jakieś 3-4 dni...
Aragonte - Sob 18 Paź, 2008 16:55
No no! To gratulacje i brawa!
Jestem pod wrażeniem, serio-serio
Harry_the_Cat - Sob 18 Paź, 2008 16:56
Dzięki, przekaże dumnemu posiadaczowi
Deanariell - Sob 18 Paź, 2008 18:52
| Cytat: | mój mąż zrobił sobie tatuaż.... |
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Na razie wygląda dosyć średnio owinięty folią spożywczą... Ma się goić jakieś 3-4 dni... |
Wow! Też kiedyś chciałam zrobić sobie tatuaż, ale nie potrafiłam się zdecydować na wzór - było kilkanaście opcji i wszystkie mi się tak samo podobały... ...nie mówiąc o wyborze miejsca
A co sobie dał wydziergać? Znak chroniący przed opętaniem przez demony?
Aragonte gratuluję maratonu SPN-owego - dzielna dziewczyna! Ja chyba bym nie wytrzymała nie mogąc śledzić losów braci na gorąco... to już podpada pod ciężkie uzależnienie - byłabym nawet gotowa rozchorować się i nie iść do pracy, żeby nadrobić takie zaległości Wiem, wiem... nic nie mówcie...
Odcinek czarno - biały był moim skromnym zdaniem świetny - nie podzielam opinii tych fanów, którzy uznali go za słabszy. Cały czas rechotałyśmy z Admete - tekst o XF mnie zabił - "tamto to film, a to jest rzeczywistość..." Shapeshifter-melancholik i miłośnik horrorów - zabijał, bo był samotny - ciekawa psychoanaliza No a wygląd Dean'a i głębokie rozmowy z barmanką... Też miałam ochotę go pocałować! Całujesz nie tę blondynkę kolego!
A te miny, kiedy Sam zobaczył brata w stroju bawarskim (no i jak tutaj nie nadużywać emotek?! ) Taaaaaaa... pośmialiśmy się, to teraz scenarzyści znów nam dowalą po nerach Zapewne. Nie ma co liczyć na amnestię. Już się nie mogę doczekać kolejnego odcinka
Cieszę się, że Agn jest prawie na bieżąco - może się skusisz na taki maraton spn-owy kiedyś - wszystkie 5 serii w jeden weekend? Miałabyś poważny pretekst, żeby tu znów do nas przyjechać (no i Lorien pewnie będzie już wtedy piękne, komfortowe i odremontowane po szczyt poddasza... )
Dzięki dziewczyny za komplementy względem avka Faktycznie słodka ta fotka, aż się chce przytulić modela - wygląda na nim jak smutny misio spragniony uczucia Hug yourself Jensen or we hug YOU...
Admete - Sob 18 Paź, 2008 19:03
Riella taki maraton supernaturalny kiedyś u Ciebie! To jest myśl! Wygodne poddasze i Spn Może nawet Warszawa nas nawiedzi?
Aragonte - Sob 18 Paź, 2008 19:06
Warszawa chętnie nawiedzi, jeśli tylko będzie mogła
Harry_the_Cat - Sob 18 Paź, 2008 19:10
| Deanariell napisał/a: | arry_the_Cat napisał/a:
Na razie wygląda dosyć średnio owinięty folią spożywczą... Ma się goić jakieś 3-4 dni...
Wow! Też kiedyś chciałam zrobić sobie tatuaż, ale nie potrafiłam się zdecydować na wzór - było kilkanaście opcji i wszystkie mi się tak samo podobały... ...nie mówiąc o wyborze miejsca
A co sobie dał wydziergać? Znak chroniący przed opętaniem przez demony?
|
dokładnie to.....
Harry_the_Cat - Sob 18 Paź, 2008 19:10
| Admete napisał/a: | Riella taki maraton supernaturalny kiedyś u Ciebie! To jest mysl Wygodne poddasze i spn Może nawet Warszawa nas nawiedzi? |
chętnie
Harry_the_Cat - Sob 18 Paź, 2008 19:21
the reasons we all love dean winchester picspam
Admete - Sob 18 Paź, 2008 19:59
Wspaniale dobrane zdjęcia Tylko podziwiać
"Because he needs a hug like no other. (And we kinda want to hug him too "
malmik - Sob 18 Paź, 2008 20:18
...a mnie się podoba ta część o ass-ach
praedzio - Sob 18 Paź, 2008 20:41
Aragonte, ty wiesz, że ja mam czwarty odcinek SPN i to przypadkiem w Wawie?
Aragonte - Sob 18 Paź, 2008 20:45
| praedzio napisał/a: | Aragonte, ty wiesz, że ja mam czwarty odcinek SPN i to przypadkiem w Wawie? |
A piątego nie masz przypadkiem?
praedzio - Sob 18 Paź, 2008 20:52
O ile Romek wypełnił zlecenie, to mam. Z tym, że w Waliłach.
Daj znać, kiedy masz ochotę na SPN-owy wieczór. Ale to już na kom.
aneby - Sob 18 Paź, 2008 20:53
| Deanariell napisał/a: | | Znak chroniący przed opętaniem przez demony? |
He he od razu mi to przyszło do głowy Kocie, jak napisałaś o tatuażu
Aragonte - Sob 18 Paź, 2008 20:56
| praedzio napisał/a: | O ile Romek wypełnił zlecenie, to mam. Z tym, że w Waliłach.
Daj znać, kiedy masz ochotę na SPN-owy wieczór. Ale to już na kom. |
Oki
Na razie jestem w nastroju dość wkurzającym, ale jak tylko mi się poprawi, dam znać.
Nieprzypadkowo słowo "hormony" tak ładnie się rymuje z "demony"
Aragonte - Sob 18 Paź, 2008 20:57
| aneby napisał/a: | | Deanariell napisał/a: | | Znak chroniący przed opętaniem przez demony? |
He he od razu mi to przyszło do głowy Kocie, jak napisałaś o tatuażu |
Myślałam, że to było oczywiste? Zwłaszcza że Harry kiedyś żartobliwie coś wspomniała o tym tatuażu w kontekście TŻ-a...
aneby - Sob 18 Paź, 2008 20:59
Jak wspominała, to pewnie nie za moich forumowych czasów , nie wiedziałam.
Aragonte - Sob 18 Paź, 2008 21:02
Aneby, możliwe, że to było wcześniej
Harry_the_Cat - Sob 18 Paź, 2008 23:52
Tatuaż wygląda fajnie. Mąż mówił, że od razu go zaczęli namawiać, żeby "odwrócić" pentagram (ale się nie dał ) i że płomienie bolały baaardzo...
Calipso - Nie 19 Paź, 2008 10:01
| Harry_the_Cat napisał/a: | Tatuaż wygląda fajnie. Mąż mówił, że od razu go zaczęli namawiać, żeby "odwrócić" pentagram (ale się nie dał ) |
Twardy facet Tatuaż nie będzie widoczny spod mankieta koszuli
Skoro mowa o tatuażach,branzoleta ala Dean też będzie?
A ja już we wtorek będę miała trzecią serię i 5 odcinków czwartej
Harry_the_Cat - Nie 19 Paź, 2008 13:48
Eric o odc. 4.6: http://www.youtube.com/watch?v=rIPrR5AKa6A
Caitriona - Nie 19 Paź, 2008 15:06
| Cytat: | | mój mąż zrobił sobie tatuaż.... |
Wow! No nieźle! Kurczę, aż sobie przypomnę jak ten wzór wygląda
| Admete napisał/a: | | Riella taki maraton supernaturalny kiedyś u Ciebie! To jest myśl! Wygodne poddasze i Spn Może nawet Warszawa nas nawiedzi? |
O, Warszawa bardzo chętnie by się Was nawiedziła
Harry_the_Cat - Nie 19 Paź, 2008 17:37
Wracając do koszulki... To zdjęcie  mam w rozmiarze 4888px × 6510px. Nie sądzę, żeby dało się znaleźć coś większego.... (wszystkie 5 zdjęc promocyjnych 4 sezonu mam w takim rozmiarze, ale tylko na tym są obaj Winchesterowie).
Czy to by było ok na koszulkę? Zacząć w nim dłubać?
|
|
|