To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Dr House

Alicja - Nie 03 Sie, 2008 09:36

mnie BARDZO podobało się właśnie to odrzucanie kandydatów i jej mina w tych momentach :rotfl:
Anonymous - Nie 03 Sie, 2008 11:04

Dobrze jej tak przed House`m nic się nie ukryje, a skoro chciała Willson`a zaangażować na Ojczulka to było jasne jak Słonko, że Greg się dowie.
A widziałyście trzecią serię i walkę o wykładzinę? To czwarty odcinek jest :rotfl: Mina Willson`a wchodzącego do swego gabinetu, oraz House na ambonie - bezcenny widok :rotfl: :rotfl:
A jeśłi chodzio odrzucanie kandydatów House jutro będzie szukał kogoś na miejsce kameron :rotfl:

Alicja - Pon 04 Sie, 2008 08:09

lady_kasiek napisał/a:
będzie szukał kogoś na miejsce kameron
no i świetnie, denerwuje mnie czasami jej naiwność. Przecież naiwność i to w wersji sierotki Marysi koliduje z zawodem lekarza
Anonymous - Pon 04 Sie, 2008 09:45

A granice przechodzi w trzecim sezonie, nie dość, że święta męczennica, to jeszcze się wycwaniła i się House`owi brzydko stawia. ale czasami umie błysnąć dowcipem
Alicja - Pon 04 Sie, 2008 13:08

jak stawia? szefowi??? takiemu???
Anonymous - Pon 04 Sie, 2008 15:05

wąty ma nieludzkie, to jej nie pasuje, to temato, kabluje Cuddy
Alicja - Pon 04 Sie, 2008 15:29

wprost nie mogę się odczekać, ale AXN przerwało nadawanie bodajże do września
Anonymous - Pon 04 Sie, 2008 16:25

I puści trzecią serię?
Bo TVP2 drugiej chyba nie dokończyło.

A Wilson to naprawdę wierny przyjaciel. Z twarzą łagodnego labladora

Alicja - Pon 04 Sie, 2008 19:53

mam wrażenie że AXN już zaczęlo 3 serię (dawcy Cuddy w której byli? ), ale może się mylę, jednakże mają wznowić dalsze odcinki od jesieni
czyżby nowy avatorek? ale główny bohater ten sam

Anonymous - Pon 04 Sie, 2008 21:01

Alicja napisał/a:
ale główny bohater ten sam

ba! nawet dwóch bohaterów. Willson mnie rozczula, on jest taki wierny-pies lablador a jak mi go czasami żal, House czasami nim tak pomiata...

Dawcy byli pod koniec drugiej.

Alicja - Wto 05 Sie, 2008 09:11

to już nie mogę doczekać się 3
ależ czy House kimś nie pomiata? trzeba przyznać, że Wilson JEST dobrym przyjacielem

Anonymous - Wto 05 Sie, 2008 09:52

Alicja napisał/a:
Wilson JEST dobrym przyjacielem

wspaniałym!
Alicja napisał/a:
ależ czy House kimś nie pomiata?

nie skądże :wink: seriale mi się pomylić musiały

damamama - Wto 05 Sie, 2008 12:20

No i House przyznał się Wilsonowi, że ceni sobie jego przyjaźń. Trochę z oporami ale jednak. Najlepsza mina House'a z wczorajszego odcinka to ta jak zobaczył za sobą Voglera, boska :rotfl:
Anonymous - Wto 05 Sie, 2008 12:26

damamama napisał/a:
Najlepsza mina House'a z wczorajszego odcinka to ta jak zobaczył za sobą Voglera, boska

podobna akcja będzie w drugim sezonie jak też będzie kogoś unikał.
W połowie trzeciego sezonu robią się straszne perturbacje... :mysle:

damamama - Wto 05 Sie, 2008 13:13

W przyszłym tygodniu będą odcinki z jego byłą. Jedna z lepszych scen to gdy House poluje na szczura, stwierdza u niego jakąś (już nie pamiętam jaką) chorobę i zabiera go na leczenie.
Anonymous - Wto 05 Sie, 2008 13:31

Ale to już chyba druga seria :mysle:
to będzie jego ukochany szczurek Steav

damamama - Wto 05 Sie, 2008 15:21

O, to nie wiem. Tyle doczytałam w Tele Świecie, że zgłasza się do niego była w sprawie męża itd :rumieniec:
Anonymous - Wto 05 Sie, 2008 15:36

To dobrze doczytałaś :wink: Tylko że
Spoiler:
Pod koniec pierwszego sezonu ona się do niego zgłosi, a zawirowania poważne pojawią się w drugim sezonie.

Alicja - Wto 05 Sie, 2008 20:45

a najgorsze na lotnisku - no nie cierpię jej, bo zawsze sobie wyobrażam co czuje jej mąż, który było nie było kocha ją i nic za to nie może, że jej się odwidziało, jak sama przyzna. Rozumiem trochę ( ale tylko trochę Housa) w końcu kiedyś ją kochał, ale ta kobieta z wszystkimi po kolei pogrywa, byle tylko siebie zadowolić
Anonymous - Wto 05 Sie, 2008 21:01

A house płynie jak Titanic ku zagładzie :frustracja:
I jak wrażenia z dzisiejszego odcinka?

Alicja - Wto 05 Sie, 2008 21:06

Przyznam ze smutkiem, że widziałam tylko fragmenty, nie przykładam się do powtórek, bo czekam na świeże, może w końcu się nade mną zlitują
Anonymous - Wto 05 Sie, 2008 21:12

Nie wiesz co Cię czeka.
Osiwieć można :frustracja:

Alicja - Wto 05 Sie, 2008 21:16

mniej więcej wiem, bo poszukałam na stronach serialu czy House nadal żyje czy też zabił go mściwy pacjent, ale dalej nie czytam spoilerów, bo po co się wściekać
Anonymous - Wto 05 Sie, 2008 21:20

Własnie żałuję, ze nie czytałam spojlerów to bym tak nie przezywała.
Calipso - Wto 05 Sie, 2008 21:30

House żyje,ale jakie to życie :roll: musiał się kajać przed Cameron,tylko dlatego że chce by wróciła do pracy :shock: trochę wkurzyła mnie wykorzystując powrót,tylko po to by pójść z doktorkiem na randkę.
Podobał mi się jego wywód na temat butów jednej z kandydatek :mrgreen: