Seriale - Brzydula
aneby - Pią 13 Lis, 2009 23:03
Niedobrze mi się robi na widok zażyłości Ulki z Violettą Jakie psiapsióły się zrobiły noremalnie
Markowe ganianie za Ulą wydaje mi się mocno naciągane teraz. Przecież widać, ze ją nic nie rusza, znalazła sobie innego, a ten łazi za nią z maślanymi oczami
Sztuczne to jest IMHO
nicol81 - Sob 14 Lis, 2009 17:50
Ani sztuczne, ani naciągane...po prostu facet się pierwszy raz zakochał po trzydziestce i mu naturalnie odbiło , co w ostatnim odcinku sam przyznał... Ale niezwykle mi go żal, jak to suczydło go traktuje Aż chciałoby się biedne maleństwo przytulić, wycałować i nakarmić ciastem
Proponuję plebiscyt na nową dziewczynę dla Marka. Febula może se iść na szczaw...
Moje propozycje:
1.Jane Bennet
2.Fanny Price
3.Eleonora Dashwood
4.Agnieszka Wickfield
5.Beth March
6.Ania Shirley
Kto da więcej?
Trzykrotka - Śro 18 Lis, 2009 15:12
Nie wiem, jak Was, ale mnie cantuccini ubawiły do łez Ta radość Turka, ze ciasteczka są "nie nadgryzione" i jak kazdy zastanawiał się, czy nie zatrute . I jaka bellissima była słodka i anielska, rozstąp się świecie!
Śliczna była scena, w której Marek obejmował Ulkę do zdjęć: niby ostrożnie, a jednak z takim przejęciem, jakby trzymał w rękach bezecnną perłę. Żeby chcieli podtrzymac taki nastrój! Mina doktorka na końcu - bezcenna! Jakby nie mógł kupy zrobić
Calipso - Śro 18 Lis, 2009 16:39
Już się nie mogę doczekać powtórek
RaczejRozwazna - Śro 18 Lis, 2009 18:48
A ja po dłuuugiej przerwie wróciłam do Brzyduli. I warto było te wzajemne podchody i chemia między Ulą i Markiem jest wspaniała teraz.
Czy mozna gdzieś obejrzeć już następny odcinek???
Admete - Śro 18 Lis, 2009 19:50
Moja mama ogląda Brzydulę i dziś obejrzałam z nią fragment. Załapałam się na Violę i jej pukanie w namalowane drzewo. Gdybym miałą oglądać ten serial, to tylko dla niej Motyw z ciasteczkami był autentycznie zabawny.
RaczejRozwazna - Śro 18 Lis, 2009 20:02
Admete ja właśnie teraz przeżywam długi już czas wytężonej pracy umysłowej i dlatego zauważyłam u siebie potrzebę regularnego resetowania umysłu. Seriale typu Brzydula są do tego jak znalazł. Spróbowałam to samo czytając "Zmierzch", ale, ten tego, trochę to niestrawne.
Admete - Śro 18 Lis, 2009 20:06
Alez ja nie mam nic przeciwko Brzyduli. Naprawdę zabawne, a Violka zagrana koncertowo. Jakie ona miny strzela, jak rzęsami trzepocze, kolczykami zarzuca
nicol81 - Śro 18 Lis, 2009 20:21
| Trzykrotka napisał/a: | Nie wiem, jak Was, ale mnie cantuccini ubawiły do łez Ta radość Turka, ze ciasteczka są "nie nadgryzione" i jak kazdy zastanawiał się, czy nie zatrute . I jaka bellissima była słodka i anielska, rozstąp się świecie!
Śliczna była scena, w której Marek obejmował Ulkę do zdjęć: niby ostrożnie, a jednak z takim przejęciem, jakby trzymał w rękach bezecnną perłę. Żeby chcieli podtrzymac taki nastrój! |
Niestety Ulka nie była równie przejęta...
Mnie najbardziej ubawił żal Marka, że Ula nie zdążyła i raport Wioli "Kolekcja się szykuje. Targi się przygotowuje."
Trzykrotka - Śro 18 Lis, 2009 22:38
Viola jest świetnie wymyślona, a Socha gra ją koncertowo.
aneby - Śro 18 Lis, 2009 23:29
Mareczek też miał dzisiaj parę zabawnych momentów - jaką miał minę jak się okazało, że Ulka odwołała lunch z Maćkiem, a nie z Piotrem
I jak usilnie namawiał Piotra na wyjazd
Trzykrotka - Czw 19 Lis, 2009 09:55
Tak, te jego obłudne zachęty były słodkie . I biedak nie wiedział nawet, ze wywoła efekt wręcz pzreciwny. Za to może sabotowac ich spotkania przy pomocy nawału pracy i "lepiej będzie, jak pójdziemy tam razem" . Nie mam mu za złe. Poza tym, miło jest zobaczyć Marka w roli łowcy, a nie zwierzyny łaskawie pozwalajacej się złowić, jak do tej pory.
Wczoraj po rozmowie z Piotrem tak ładnie błysnął dołeczkami.
RaczejRozwazna - Czw 19 Lis, 2009 12:37
Dziewczyny, zlitujcie się, gdzie wy oglądacię tę Brzydulę jeden odcinek do przodu?
Calipso - Czw 19 Lis, 2009 12:41
| RaczejRozwazna napisał/a: | | Dziewczyny, zlitujcie się, gdzie wy oglądacię tę Brzydulę jeden odcinek do przodu? |
Na poprzedniej stronie Aneby już podała link http://www.url.pun.pl/viewforum.php?id=31 Tylko trzeba się zarejestrować.
RaczejRozwazna - Czw 19 Lis, 2009 12:44
DZIĘKI
Calipso - Czw 19 Lis, 2009 12:46
Proszę Gdyby nie przymus rejestracji,to sama bym korzystała z tej stronki.
RaczejRozwazna - Czw 19 Lis, 2009 12:49
eee, a w czym problem? nie lubisz się rejstrować?
mnie zajęło to pół minuty.
Notabene, stronka śwetna
Calipso - Czw 19 Lis, 2009 16:13
| RaczejRozwazna napisał/a: | eee, a w czym problem? nie lubisz się rejstrować?
mnie zajęło to pół minuty. |
Wiem że rejestracja trwa krótko,ale już i tak czasami gubię się z hasłach i loginach Do tego brakuje mi czasu,a ogladanie odcinka w sieci trochę tego pochłania
RaczejRozwazna - Czw 19 Lis, 2009 16:28
a na tej stronce sa też inne seriale... i filmy... miodzio (cytuję moją siostrę )
RaczejRozwazna - Sob 21 Lis, 2009 17:08
Nie no Viola mnie zabiła
"przeszła na ciemną stronę nocy"
"jak jaśniej, jak to są siły ciemności!"
"jak sfinks z popiołów"
Trzykrotka - Sob 21 Lis, 2009 19:04
I jeszcze chciała się odwoływać do trybunału w Habsburgu
Wolę, że Paulinie przeszła już słodycz, bo jakoś niepewnie się z nią czułam.
A Ulka miała wielki tyłek w tych dziwnych spodniach!
nicol81 - Sob 21 Lis, 2009 20:18
Ja już to wcześniej zauważyłam...Jakiegoś ruchu jej trza
Nareszcie Ulka przestała być suczydłem- jak ładniutko z klasą załatwiła Paulę , ale sorry Winetou i Pocahontas, nadal jest idiotką...Czy ona naprawdę nie widzi, że na nią obaj lecą? I ich prowokuje, oj nieładnie...
Calipso - Nie 22 Lis, 2009 19:12
Nilcol,plisss
Tak patrzę na aktorkę grającą Ulę...... czy ona przypadkiem nie jest w ciąży?
Trzykrotka - Pon 23 Lis, 2009 21:35
Chyba nie, ona po prostu ma normalne kształty, czyli w telewizji wygląda na tęgawą. Telewizja strasznie poszerza.
Dziś miała niezbyt piękna sukienkę, trochę za krótką (ta popielata we wzorki), ale ładnie w iej wyglądała. Włosy tez miała ładne, puszyste.
trifle - Pon 23 Lis, 2009 22:14
Wszystko ma za krótkie. Ja nie wiem no, czy nikt tego nie widzi tam? Ale scena ze spaniem ładna była...
|
|
|