Filmy - Komary mutanty i rekiny ludojady czyli strasznie głupi film
praedzio - Czw 01 Paź, 2015 09:19
Ja się pomału zamieniam w smarkozombie...
Agn - Czw 01 Paź, 2015 09:38
*Agn pakuje co trzeba i odjeżdża na lolozaurze*
Anaru - Czw 01 Paź, 2015 09:44
Miałybyście mnie na sumieniu, bo się zakrztusiłam przez was glonem
BeeMeR - Czw 01 Paź, 2015 09:57
| Anaru napisał/a: | zakrztusiłam przez was glonem | Och, to byłabyś glonozombie
Szafran - Czw 01 Paź, 2015 11:27
Norizombie:D Orientalne zombie, krajan Godzilli:).
Tamara - Czw 01 Paź, 2015 14:34
| Szafran napisał/a: | Ale się, Tamaro, lepiej strzeż. Bo za naśmiewanie się z pięknych filmów przyjdzie ciemną noca glizdoglutozilla i cię zje. |
ojtam ojtam , smarkozaurów też się nie boję , bo jedne i drugie mam że tak powiem codziennie w ramach obowiązków zawodowych
Tamara - Czw 01 Paź, 2015 14:36
| Agn napisał/a: | *Agn pakuje co trzeba i odjeżdża na lolozaurze* |
Ociec , jak on wygląda ?
Agn - Czw 01 Paź, 2015 23:34
Jak brontozaur, tylko lol.
Tamara - Pią 02 Paź, 2015 09:23
No to jazda !
Tamara - Sob 03 Paź, 2015 23:17
Słuchajcie , tak mi się nasunęło po wielokrotnym nawracaniu tematu w wątkach narzekawczo-miszmaszowych - czy może ktoś już nakręcił film o strrrrasznych molach spożywczych ? To mógłby być hit , takie straszne mole wylęgające się z kornfleksów , hamburgerów , pizzy , butelek i puszek z colą i w ogóle wszędzie z każdego żarcia i rzucające się trzepoczącymi eskadrami na ludzi , oczywiście rosnące w przyspieszonym tempie do nadnaturalnych rozmiarów
Agn - Sob 03 Paź, 2015 23:41
Bleeeeeeeeeeeee! Tamaro!!! No apetyt mi odebrało.
Szafran - Nie 04 Paź, 2015 08:23
Mole by się łatwo wykańczało. One takie rozmemłane i wydelikacone. Nawet jak chmara przyleci, to szast-prast wokół gazetą i po molach. Zupełnie się nie mieszczą w estetyce. To musi być jakiś drapieżnik czy pasożyt. Czy coś z instynktem stadnym. Coś lękotwórczego.
Chyba że to by były zmutowane mole, których larwy zerowałyby na ludziach, a nie mące. O.
I skupić by się na kokonach i wykluwających larwach - o tak, to już by było w estetyce:).
BeeMeR - Nie 04 Paź, 2015 08:34
| Szafran napisał/a: | | Nawet jak chmara przyleci, to szast-prast wokół gazetą i po molach | Ale gdyby były wielkości słonia? Głośno syczały i gryzły albo odgryzały kończyny? Toż oczywiste, że chodzi o mutację
praedzio - Nie 04 Paź, 2015 08:41
Cichajcie, na dniach nakleiłam nową pułapkę feromonową na te pi pi pi mole. Cóż bym poczyniła z przyklejonym do niej molem wielkości słonia?
Szafran - Nie 04 Paź, 2015 09:20
Poczekała, aż zdychnie, i przrerobiła na czipsy:D
praedzio - Nie 04 Paź, 2015 09:27
Nie jadam czipsów. Nawet ze słonia, a co dopiero ze słoniowego mola.
Tamara - Nie 04 Paź, 2015 11:49
| Szafran napisał/a: | Mole by się łatwo wykańczało. One takie rozmemłane i wydelikacone. Nawet jak chmara przyleci, to szast-prast wokół gazetą i po molach. Zupełnie się nie mieszczą w estetyce. To musi być jakiś drapieżnik czy pasożyt. Czy coś z instynktem stadnym. Coś lękotwórczego.
Chyba że to by były zmutowane mole, których larwy zerowałyby na ludziach, a nie mące. O.
I skupić by się na kokonach i wykluwających larwach - o tak, to już by było w estetyce:). |
Szafran , ależ to przecież tak oczywiste , że zmutowane , że nawet o tym nie pisałam boć to przecież podstawa , zwykły mól jest niegroźny tak jak pomidor , komar czy ryjówka jasne że zmutowane , ogromne , krwiożercze i w ogóle przerażające
Szafran - Nie 04 Paź, 2015 12:00
To nie wiem. Prazopny mol. Z karmelizowana cebulka:)?
Agn - Nie 04 Paź, 2015 19:54
| Szafran napisał/a: | | To nie wiem. Prazopny mol. Z karmelizowana cebulka:)? |
Wybaczcie, ale pomyślało mi się, że to jest bardzo halal. *facepalm*
Anaru - Nie 04 Paź, 2015 21:40
No nie wiem czy mole są halal , trza by zapytać eksperta
praedzio - Nie 04 Paź, 2015 21:42
Co to jest halal?
Anaru - Nie 04 Paź, 2015 22:33
Koszerne w wersji arabskiej
Tamara - Pon 05 Paź, 2015 13:08
Ale to powinny być mole o rozmiarach krowy i opancernione na skutek mutacji , z niemal samolotowymi skrzydłami
Anaru - Pon 05 Paź, 2015 14:12
I koniecznie plujące ogniem, z pazurami jak u leniwca
BeeMeR - Pon 05 Paź, 2015 14:22
| Tamara napisał/a: | mole o rozmiarach krowy | Już się boję jak będą... defekowały
|
|
|