Komunikaty - Spotkanie we Wrocławiu
Agn - Pią 30 Gru, 2016 10:36
| praedzio napisał/a: | | Ja dziś będę robić pierogi. Bratanice obiecały pomoc. |
Przywieziesz pierogi??? Naprawdę???
A jakie???
| Szafran napisał/a: | | Agn, czy w Twojej okolicy są sklepy, które będą czynne jutro? Czyli czy da się tam jutro jakieś zakupy razem ogarnąć. ? |
Biedronka, podejrzewam, że nasze malusie centrum handlowe będzie (tam jest Piotr i Paweł), blisko jest też Stokrotka. Jakieś szczególne marzenia macie? Mogę zrobić zakupy jutro przed południem.
praedzio - Pią 30 Gru, 2016 10:38
Mam nadzieje, ze lubicie szpinak. Anaru, możesz szpinak???
Agn - Pią 30 Gru, 2016 10:40
Ja uwielbiam, Anaru nie może, ale chyba może połknąć jakiegoś tabsa jakby co. Choć tu się mogę mylić.
Do listy sklepów zapomniałam dołączyć małe delikatesy pod moim blokiem.
Szafran - Pią 30 Gru, 2016 10:51
A to spoko. Nie wiem, co uda mi się dziś kupić i zrobić, bo dzień dosyć wariacki się szykuje.
Możemy spokojnie razem się do sklepu wybrać, po ocenie, co mamy i co byśmy jeszcze chciały:D
praedzio - Pią 30 Gru, 2016 10:51
Niestety, tu wybór nadzienia mam ograniczony.
Anaru - Pią 30 Gru, 2016 11:00
| praedzio napisał/a: | Ja dziś będę robić pierogi. Bratanice obiecały pomoc. |
| praedzio napisał/a: | | Mam nadzieje, ze lubicie szpinak. Anaru, możesz szpinak??? |
Bardzo lubię , nie powinnam, ale nie szkodzi aż tak jak wieprze, więc sobie pozwalam od czasu do czasu
| Agn napisał/a: | | robiłam likierowy eksperyment, zobaczymy, jak wyszedł |
| BeeMeR napisał/a: | Po moim krówkowym pozostało wspomnienie |
Ale zacny był
| Agn napisał/a: | | Chcecie jakieś ciasteczka? Mogę nabyć (nie umiem piec, wybaczcie). |
Mam trochę pierniczków, jak pisałam gdzieś tam wyżej, wezmę
| Agn napisał/a: | A, może jakieś owoce? Pomar... errr... *widzi morderczy wzrok Anaru* Jabłuszka? Albo co?
Albo mandarynki? Anaru, jak reagujesz z mandarynkami? W sensie wiem, że żadne cytrusy cię nie interesują smakowo, ale czy mandarynki można przy tobie dziabać? Bo nie chcę, żeby cię jakaś alergia napadła, jak ktoś tylko tknie skórkę. |
Obieranie chyba spoko, bylebym nie musiała tego robić osobiście , no i w jedzeniu żeby ich nie było
To nie smakowo mnie nie interesują, tylko mam po nich na skórze nietwarzowy rzucik
Barbarella - Pią 30 Gru, 2016 16:10
Agn, jak bym Cię mogła prosić o zakupienie dwóch piw cytrynowych Warka albo Lech.
Anaru - Pią 30 Gru, 2016 16:16
U mnie się nudzą dwa przywiezione z Tychów bezalkoholowe Lechy limonka z miętą, chce ktoś? Bo u mnie tylko leżą...
Agn - Pią 30 Gru, 2016 16:27
Barbarello? Reflektujesz czy mam skoczyć po Leszka?
Barbarella - Pią 30 Gru, 2016 17:05
Limonka może być.
Anaru - Pią 30 Gru, 2016 17:26
Dobra, to wezmę
Agn - Pią 30 Gru, 2016 19:50
*wykreśla więc piwko z listy zakupów*
Anaru - Pią 30 Gru, 2016 19:53
Ale nie ma problemu, że to bezalkoholowe?
Agn - Pią 30 Gru, 2016 21:45
Podejrzewam, ze dla Barbarelli to wielki plus, bo o ile pamietam kiepsko znosi alkohol.
Szafran - Pią 30 Gru, 2016 23:31
Zanabyłam kabanosy i jakieś takie bardziej fancy serki do pokrojenia i przegryzania.
I biorę się do robienia śledzi. Taka miła pora, hyhyhyhy. No ale jak się szlaja człowiek do kina, zamiast prosto do domu wracać, to cóż;).
praedzio - Sob 31 Gru, 2016 00:01
Ja właśnie wyłączyłam piekarnik. Ania padła pół godziny temu, ale dzielnie "widelcowala" pierogi. Idę się prysznicować i sruuu do łóżka.
Agn - Sob 31 Gru, 2016 00:42
Pierogi, śledzie... Umrę szczęśliwa!
Szafran - Sob 31 Gru, 2016 01:01
Śledzie z zaprawą zamknięte już w słoiku. Oby były jadalne. Jeszcze nie robiłam wedle tego przepisu, tylko jadłam zrobione przez kogoś:D
Aragonte - Sob 31 Gru, 2016 01:15
A z czym te śledzie? Rzuć przepisem w odpowiednim wątku
Szafran - Sob 31 Gru, 2016 01:18
Przepisem rzucę, jak będą jadalne:D:D:D
Szafran - Sob 31 Gru, 2016 07:57
Preadziu, wiesz czemu jesteśmy o tej samej porze we Wrocławiu? Tym samym pociągiem jedziemy. On z Wawy przez Kalisz:). Jam w wagonie 4.
praedzio - Sob 31 Gru, 2016 08:01
Tak podejrzewałam. Ja tez w czwartym.
Admete - Sob 31 Gru, 2016 09:21
Dobre jesteście. A od jakiej godziny jedziecie razem?
praedzio - Sob 31 Gru, 2016 09:23
10.32.
Szafran - Sob 31 Gru, 2016 10:56
Znalazłysmy się z praedziem w pociągu i mkniemy ku Wam. Agnieszka, mamy jakieś 15-20 min opóźnienia. Chyba nie nadrobimy.
|
|
|