Filmy - Komary mutanty i rekiny ludojady czyli strasznie głupi film
Anaru - Pon 28 Wrz, 2015 14:35
A tego to nie wiem, dotychczas żyłam w nieświadomości, że cuś takiego w ogóle jest
Agn - Pon 28 Wrz, 2015 19:51
Ale w sensie... to piosenka jakaś? Bo genialne określenie na omawiane tu filmowe arcydzieUa...
Szafran - Pon 28 Wrz, 2015 20:11
Agn, dawałam linka gdzieś wyżej, pewnie już na wcześniejsze strony zjechał. Wpisz w jutubje "Orki z Majorki" i znajdziesz;).
Agn - Pon 28 Wrz, 2015 20:14
Chyba się teraz boję...
Szafran - Pon 28 Wrz, 2015 20:25
No wiesz, bać się? Uroczej piosenki, którą dziecię Mariji jej śpiewa;).
Anaru - Pon 28 Wrz, 2015 20:28
| Agn napisał/a: | Chyba się teraz boję... |
Się nie bój tylko oglądaj
"Orki z Majorki".
https://www.youtube.com/watch?v=YZuFsI-bttM
(zgarnięte z posta Szafran)
Śpiewa coś jak Jezusik a'la Michael Jackson
Agn - Pon 28 Wrz, 2015 20:38
Oł fak...
Anaru - Pon 28 Wrz, 2015 21:29
Prawda? Robi orkę w zwojach...
Tamara - Wto 29 Wrz, 2015 12:17
| Anaru napisał/a: |
| Tamara napisał/a: | Z aerodynamicznego punktu widzenia , rekimiornica nie ma szans na poruszanie się w wodzie , ale w sumie to przecież nieistotne , bo i tak pewnie większość dzieje się na lądzie |
A wielołak to te swoje płetwy ma w sam raz do pływania, nie? |
zdecydowanie poniekąd ciekawe , czy wyje , bo tam na tym murze z pyskiem zwróconym ku niebu taki ma wygląd... Ale jakby to robił pod wodą na przykład ? wył ultradźwiękami i masą bąbelków ? "...ale nie moożeee , więc pojechał do Zaaabrzaaa" oj Szafran , strzeż się
Szafran - Wto 29 Wrz, 2015 12:20
| Tamara napisał/a: | "...ale nie moożeee , więc pojechał do Zaaabrzaaa" oj Szafran , strzeż się |
Będziesz mi śpiewać przy najbliższym spotkaniu:D?
Agn - Wto 29 Wrz, 2015 14:50
| Szafran napisał/a: | | Będziesz mi śpiewać przy najbliższym spotkaniu:D? |
Tak, proszę! I nagrajcie to!
Tamara - Wto 29 Wrz, 2015 18:20
| Szafran napisał/a: | Będziesz mi śpiewać przy najbliższym spotkaniu:D? |
| Agn napisał/a: | Tak, proszę! I nagrajcie to! |
Oooj , nie wiecie na co się narażacie
Agn - Wto 29 Wrz, 2015 18:20
| Tamara napisał/a: | | Oooj , nie wiecie na co się narażacie |
Ależ wiemy! Narażamy się na posiadanie kompromitującego filmiku z tobą w roli głównej (jakkolwiek to brzmi).
Anaru - Wto 29 Wrz, 2015 20:30
| Tamara napisał/a: | | Szafran napisał/a: | Będziesz mi śpiewać przy najbliższym spotkaniu:D? |
| Agn napisał/a: | Tak, proszę! I nagrajcie to! |
Oooj , nie wiecie na co się narażacie |
Na pewno nie będziecie śpiewać gorzej od nas
Agn - Wto 29 Wrz, 2015 20:35
| Anaru napisał/a: | | Na pewno nie będziecie śpiewać gorzej od nas |
Na to trzeba by specjalny kurs fałszu przejść.
Tamara - Śro 30 Wrz, 2015 14:31
| Agn napisał/a: | | Tamara napisał/a: | | Oooj , nie wiecie na co się narażacie |
Ależ wiemy! Narażamy się na posiadanie kompromitującego filmiku z tobą w roli głównej (jakkolwiek to brzmi). |
No to macie przechlapane za chęć uwieczniania strzeżcie się , albowiem nie znacie dnia ani godziny kiedy jakiś Potfur wychynie na Was zza węgła hy hy np żyrs (żyrafa skrzyżowana z morsem) albo słoniojad (krzyżówka słonia z glonojadem)
atak z powietrza też jest możliwy - o zmroku nietobry* wylatują na żer
*nie , to nie są niedobre bobry , to mieszanka zebry i nietoperza
Anaru - Śro 30 Wrz, 2015 14:38
| Tamara napisał/a: | atak z powietrza też jest możliwy - o zmroku nietobry* wylatują na żer
*nie , to nie są niedobre bobry , to mieszanka zebry i nietoperza |
Myślałam, że nietoperza i bobra , w sumie czemu nie.
Tamara - Śro 30 Wrz, 2015 14:49
Edit - straszniejszy od słoniojada będzie rosojad - rosomak z glonojadem , o
nietoperz z bobrem tez może być, będzie miał lepszą sterowność i możliwości szybowcowe dzięki płaskiemu ogonowi
Anaru - Śro 30 Wrz, 2015 15:12
Tamara, Ty się marnujesz , powinnaś nawiązać współpracę z Syfami, albo z Asylum, byliby wdzięczni.
Agn - Śro 30 Wrz, 2015 21:02
Współpraca z syfami - jak to brzmi!
Tamaro, jeśli zamierzasz nasterować nas tym słoniopterem w okresie zupkowym, to zapraszamy do naszego radosnego grajdołka.
Szafran - Śro 30 Wrz, 2015 22:39
Ale się, Tamaro, lepiej strzeż. Bo za naśmiewanie się z pięknych filmów przyjdzie ciemną noca glizdoglutozilla i cię zje.
Anaru - Śro 30 Wrz, 2015 22:43
| Szafran napisał/a: | Ale się, Tamaro, lepiej strzeż. Bo za naśmiewanie się z pięknych filmów przyjdzie ciemną noca glizdoglutozilla i cię zje. |
Z kibla wychynie
Agn - Śro 30 Wrz, 2015 22:55
| Anaru napisał/a: | | Szafran napisał/a: | Ale się, Tamaro, lepiej strzeż. Bo za naśmiewanie się z pięknych filmów przyjdzie ciemną noca glizdoglutozilla i cię zje. |
Z kibla wychynie |
To ci dopiero demon kloaczny..
Szafran - Śro 30 Wrz, 2015 23:56
A jesienną porą zaczynają grasować smarkozaury.
BeeMeR - Czw 01 Paź, 2015 09:13
| Cytat: | | A jesienną porą zaczynają grasować smarkozaury. | OJ tak, po domu grasują mi trzy, ze mną włącznie
|
|
|