To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie we Wrocławiu

Anaru - Nie 13 Lis, 2016 19:55

To we moczki chociaż odrobinkę :flirtuje1: :kwiatki_wyciaga: :excited:

Trifle nie będzie, ma inne plany

trifle - Pon 14 Lis, 2016 17:19

Uf, dotarłam (mam straszne tyły forumowe) :zawstydzona2:

Ja w tym roku ze znajomymi z pracy spędzam sylwestra, przynajmniej póki co taki jest plan. 4. stycznia w ogóle idę do szpitala (na usunięcie pęcherzyka żółciowego), więc w sumie to i tak w średnio imprezowym nastroju będę, zwłaszcza że objeść na pociechę się nie mogę :roll: Ech ;)

Admete - Pon 14 Lis, 2016 17:41

Biedulo. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Agn - Pon 14 Lis, 2016 18:59

Biedulko!!! :przytul: Mam nadzieję, że pójdzie łatwo, szybko i bezboleśnie i będziesz mogła zapomnieć o całej sprawie.
W razie gdyby ci Sylwek w gronie pracowym nie wypalił, to wbijaj do nas. :)

Deanariell - Pon 14 Lis, 2016 19:48

Dzięki Anaru za "moczkowe" linki. :kwiatek:

Trifle... :pociesz:

trifle - Wto 15 Lis, 2016 19:27

Agn napisał/a:
Biedulko!!! :przytul: Mam nadzieję, że pójdzie łatwo, szybko i bezboleśnie i będziesz mogła zapomnieć o całej sprawie.
W razie gdyby ci Sylwek w gronie pracowym nie wypalił, to wbijaj do nas. :)

Dziękuję, dokładnie tak sobie to wymyśliłam :mrgreen:
Acz mam nadzieję, że się uda, bo to też fajna ekipa :)

Szafran - Czw 15 Gru, 2016 23:21

Czy plany wspólnego witania Nowego Roku aktualne? Mam za co kupić bilet na pociąg, bym to ogarnęła jakoś na dniach, nim nie powydaję:).
Anaru - Pią 16 Gru, 2016 01:16

No ba! :banan:
Szafran - Pią 16 Gru, 2016 11:03

Oki, to zaczynam polować na promocje:D
Szafran - Pią 16 Gru, 2016 11:57

Sprawdziłam pociungi. Na pędolino nie ma promocji, chlip. Mam do wyboru dwa połączenia, jedno przyjeżdża 12:15, drugie 15.49.

Agn, które wybrać? W sensie od której się będzie można Ci na głowę zwalać;).

trifle - Pią 16 Gru, 2016 19:22

Szafran! Obczaj sobie loty! U mnie się plany pozmieniały, i nie z ludźmi z pracy, ale z koleżanką spędzam sylwestra w Warszawie i udało mi się i to ledwo co, tydzień temu? zdobyć bilet za 21zł na lot Ryanem. Plus 90 w drugą stronę, w sumie 111 za dwie, co uznaję za sukces, bo pendolino śpiewało 105 za jedną...
Szafran - Sob 17 Gru, 2016 01:27

Rzeczywiście, korzystne ceny lotów, ale zostanę przy pociągu:). Ekspres niepędolino wychodzi mi 100 w dwie strony. A na Centralny mam wiele bliżej niż na lotnisko, więc oszczędność czasu nie będzie taka duża, zważywszy, że na lot muszę się stawić wcześniej.
Agn - Sob 17 Gru, 2016 11:26

Szafran, jak ci wygodniej. Mam 31.12 wolne, wiec moge odbierac ludzi. Zagonie cie do robienia kanapek, jesli bedziesz wczesniej. :twisted:
Szafran - Sob 17 Gru, 2016 13:50

Oki, to kupie ten wcześniejszy, by pomagać dzielnie:)
Szafran - Sob 17 Gru, 2016 16:47

Kupiłam:D

Nie bez przygód. Bo bilet do Wrocławia wzięłam na 1 stycznia, coś mi się źle musiało kliknąć:P
I wymieniałam.

Agn - Nie 18 Gru, 2016 01:37

Mam nadzieję, że wymieniłaś w dobrą stronę?
Szafran - Nie 18 Gru, 2016 01:40

Też mam taką nadzieję:D

:party:

Agn - Nie 25 Gru, 2016 19:56

UWAGA! OGLOSZENIE PARAFIALNE!!!

Moj tata zaproponowal, zebyscie na Sylwka przyjechaly do mnie do Klodzka. Po prostu z dworca PKS czy PKP musialybyscie zlapac polaczenie do Klodzka - my bysmy was odebrali. Mam spora chalupe, jest gdzie spac, nie musialybyscie brac spiworkow. Pytanie tylko, czy macie ochote dojechac dodatkowo do Klodzka?

Szafran - Nie 25 Gru, 2016 20:24

Propozycja bardzo miła, ale jak zaczęłam sprawdzać połączenia, to z mojej strony chyba za męczące:(. Po 4.5h drogi z wawy jakaś godzina czekania na kolejne połączenie i nastepne 1.5h w pociągu. I przy powrocie stres, żeby złapać mój pociąg z wróć do wawy.
praedzio - Nie 25 Gru, 2016 20:38

Mnie właściwie wszystko jedno, bo ja i tak będę w rozjazdach przez najbliższe dni: Waliły-Białystok-Warszawa-Józefów-Kalisz-Wrocław... Mogę dodać Kłodzko do tej listy, ale musiałybyśmy się w miarę szybko zdecydować :kwiatek: bo jeszcze nie mam kupionych biletów. Szafran, a Ty o której przyjeżdżasz do Wrocka? I o której powrót?
Barbarella - Pon 26 Gru, 2016 10:08

Mnie też jest wszystko jedno. Nie mam jeszcze kupionego biletu.
Agn - Pon 26 Gru, 2016 11:32

Ok, wobec tego zostaje Wroclaw. Bo i tak wszystkie mialysmy sie spotkac we Wroclawiu, Klodzko to tylko przedluzenie, wiec jesli choc jedna osoba nie czuje przekonania, to nie ma sensu. Widzimy sie zatem w Sylwestra we Wroclawiu :) I nie moge sie was doczekac. :)
Szafran - Pon 26 Gru, 2016 12:55

Preadziu, mój pociąg przyjeżdża 12.14. A wracam takim 15.22. Nie wiem, co do jedzenia przywieźć. :)
praedzio - Pon 26 Gru, 2016 16:03

O, to ja też tym wcześniejszym z Kalisza przyjadę, to nas za jednym zamachem ktoś z dworca zgarnie. :mysle:
Agn - Pon 26 Gru, 2016 16:07

Ktos - znaczy Agn. ;)