To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w sukniach empirowych

Anaru - Pon 21 Lip, 2008 00:37

Loana, jakie duże przesyłki Twoja poczta przyjmuje? Bo mi od Ciebie wraca :(
Przesyłam Wam całe stado zdjęć, same sobie zrobicie selekcję ;)

Anaru - Wto 22 Lip, 2008 15:15

Dobra, foty poprzesyłane. Doszły? Jak nie wróciły, to pewnie doszły... :mysle:
Jakby którejś coś nie doszło (znaczy jakby podejrzewała, że nie doszło), to dajcie znać.

Dione - Wto 22 Lip, 2008 20:09

Do mnie doszły.... dużo doszło.... właśnie kopiuję :thanx:
Anonymous - Wto 22 Lip, 2008 23:54

a do mnie nico... :(
Anaru - Śro 23 Lip, 2008 00:01

A bo ja do Ciebie maila nie mam..... :(
Loana - Śro 23 Lip, 2008 08:40

Aine, ja Ci przesle to co mam :) . Wydaje mi sie, ze wszystko mam, bo po tytulach maili mam teraz 10 przesylek ze spotkania w sukniach :) . I chyba calosc z grilla u Aine :) .
DZIEKUJE ANARU!!! :)

Anaru - Śro 23 Lip, 2008 10:56

To wyślij, jeżeli masz na poczcie, bo ja z braku miejsca wysiupałam sukcesywnie, wrzucając kolejne i musiałabym załączać jeszcze raz (co da sie oczywiście zrobić) ;)
Jakby któraś miała jakieś zdjęcia w miarę normalne, które nie były wrzucone na forum, to ja się z kolei pouśmiecham :kwiatek:

BeeMeR - Śro 23 Lip, 2008 11:07

A jeśli ja mam któreś zdjęcie przesłać, to proszę o informację które, póki mam jeszcze komputer :? bo coś szwankuje i nie chce działać :cry2:
Dorfi - Śro 23 Lip, 2008 11:14

Zdjęcia dostałam i bardzo za nie dziękuję :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Loana - Śro 23 Lip, 2008 11:31

Ja od Beemer nie dostalam! :)
Anaru, wysle Aine, bo mam na skrzynce, tylko chwile mi to zajmie, bo mi sie tez lekko wiesza jak wysylam :P . Ale mam czas wiec po kilka maili bede jej puszczac :) .

BeeMeR - Śro 23 Lip, 2008 12:27

Cytat:
Ja od Beemer nie dostalam! :)
to mi przypomnij maila na pw :mrgreen:
Gunia - Czw 24 Lip, 2008 18:35

Musiałyście się fajnie bawić. :-D Podpisuję się pod wszystkimi zachwytami nt. Was i Waszych gadżetów i strojów na zdjęciach, jakie już wymieniły dziewczyny, bo wszystko jest naprawdę świetne! Dodam tylko - Aine, masz bardzo fajne te wężowe okulary.
Anonymous - Wto 05 Sie, 2008 00:28

Dzieki Gumisku :D Przypuszczam, nie - mam pewnosc, ze Loana sie z Toba nie zgodzi :D
Loana - Wto 05 Sie, 2008 09:11

Hehe, jakby nie patrzyc wiek juz nie ten sam co Gunia, a bycie zgredem zobowiazuje ;P. Moja mlodsza siostra tez lubi takie "mroczne" akcesoria :P
Anonymous - Wto 05 Sie, 2008 15:46

Slonce Ty moje, zgredem bede za jakies 30-40 lat (jesli w ogole :D )
Loana - Wto 05 Sie, 2008 16:14

A ja juz dawno jestem, wiec moge miec okreslone zdanie na rozne tematy ;P.
Anonymous - Wto 05 Sie, 2008 16:24

totez wlasnie pisalam, ze nie zgodzisz sie z Gumiskiem :cheerleader2:
Gunia - Czw 14 Sie, 2008 02:07

AineNiRigani napisał/a:
totez wlasnie pisalam, ze nie zgodzisz sie z Gumiskiem :cheerleader2:

Na chwilę znikam i już jestem w opozycji. :lol: Naprawdę są fajne. ;) I wcale nie takie "mhrrroczne".

izek - Nie 24 Sie, 2008 22:27

Dziewczyny, ja spóźniona strasznie, ale z ogromną przyjemnością oglądałam Was na zdjęciach. Wyglądałyście uroczo i widać było, że się świetnie bawiłyście!

Loana, jeśli masz jakieś zdjęcia w albumie, to proszę weź je ze sobą we wtorek, jednak co takie żywe zdjęcia to żywe :mrgreen: