To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -

Anonymous - Nie 18 Gru, 2011 17:44

mnie 6 tez pasi - po prostu napisalam, ze wolalabym 5 (ze wzgledu na pakowanie i takie tam...) , ale nie ze 6 nie dam rady :)
Bede od 20 do 7

Anaru - Nie 18 Gru, 2011 18:33

Tylko, że jesteś chyba jedyna, która w ten dzień nie pracuje ;)
Szkoda, że nie lecisz 8, byłoby łatwiej... :mysle:

Aragonte napisał/a:
Wiecie co, to może umówcie się na jakiś wcześniejszy termin (np. ten wymieniany wcześniej 28 grudnia bodajże), już bez oglądania się na mnie?
W końcu i tak nie ma gwarancji, że uda mi się pojechać

A może by tak jednak Sylwester we Wrocławiu? ;)

Admete - Nie 18 Gru, 2011 20:04

Dziewczyny ale my z Riellą to w ciągu dnia, nie na wieczór...Zreszta może poczekac do wiosny, w zimie to zimno i ciemno.
Anaru - Nie 18 Gru, 2011 20:13

Admete napisał/a:
Dziewczyny ale my z Riellą to w ciągu dnia, nie na wieczór...

My też :mrgreen:

(Aine pisała chyba datami ;) )

Admete - Nie 18 Gru, 2011 20:23

Czasami w ogóle nie wiem, co Aine pisze ;) Ja tak nie umiem skrótami, mnie trzeba jasno i konkretnie.
Anonymous - Nie 18 Gru, 2011 20:50

no wlasnie - w koncu zaproszenie zostalo wystosowane :)
Wiem, ze moje dni wolne, sa wolne w ciaglosci od-do. Teoretycznie nawet moglam leciec 8, ale wybralam 7 zeby miec jeszcze dzien luzu przed powrotem do pracy i kieratu codziennego... Tak w ramac aklimatyzacji...

Anonymous - Nie 18 Gru, 2011 22:55

Admete napisał/a:
Czasami w ogóle nie wiem, co Aine pisze ;) Ja tak nie umiem skrótami, mnie trzeba jasno i konkretnie.

Przeciez najpierw musim date ustalic, a godzina to juz formalnosc :)

Deanariell - Pon 19 Gru, 2011 16:39

Admete napisał/a:
Ja tak nie umiem skrótami, mnie trzeba jasno i konkretnie.

No ja trochę lepiej "łapię" taki styl, bo sama często operuję mocnymi skrótami myślowymi. :P Domyśliłam się, że to chodzi o daty, ale przyznam, że po dłuższej chwili. ;)

Dorfi - Pon 19 Gru, 2011 17:10

AineNiRigani napisał/a:
Na telefon jestem jak najbardziej dostepna, numer w zaasadzie nie ulegl zmianie...

A który? Bo ja mam trzy Twoje numery telefonów i nigdy nie wiem na który dzwonić :lol:

Dorfi - Pon 19 Gru, 2011 17:18

AineNiRigani napisał/a:
Admete napisał/a:

Przeciez najpierw musim date ustalic, a godzina to juz formalnosc :)

28 pewnie będziemy wracać. 29 mam wolne przedpołudnie, bo od 15-ej mamy księdza z kolędą a wieczorkiem małą rodzinną uroczystość. Ale styczeń też mi pasuje. :-D

Admete - Pon 19 Gru, 2011 17:19

To podobnie jak ja. Nie wiem, który jest aktualny.
Dorfi - Pon 19 Gru, 2011 17:19

corrado napisał/a:
Mag113 napisał/a:
W duchu pojednania oświadczam :kwiatek: , że i tak do Krakowa nie zawitam, więc bez obaw! :wink:
I życzę by się spotkanie udało! :-D

Ja też nie zawitam do Krakowa wcześniej niż w 2013 więc też spoko ;)

A czemu akurat 2013?

Aragonte - Pon 19 Gru, 2011 18:09

Corrado czeka do końca świata :wink:
Anaru - Pon 19 Gru, 2011 18:33

I jeden dzień dłużej :P
corrado - Wto 20 Gru, 2011 00:22

Dorfi napisał/a:
corrado napisał/a:

Ja też nie zawitam do Krakowa wcześniej niż w 2013 więc też spoko ;)

A czemu akurat 2013?

Ciężki rok będzie.
Bardzo chętnie bym się wybrał do Krakowa. Dawno nie byłem. Ostatni pięciodniowy wyjazd na dodatek się nie liczy bo to delegacja była. Przedostatni chyba też :(

corrado - Śro 21 Gru, 2011 18:57

Dorfi napisał/a:
AineNiRigani napisał/a:
Na telefon jestem jak najbardziej dostepna, numer w zaasadzie nie ulegl zmianie...

A który? Bo ja mam trzy Twoje numery telefonów i nigdy nie wiem na który dzwonić :lol:

Ja mam jeden ale nie wiem skąd się wziął :mysle:

Anaru - Śro 21 Gru, 2011 22:52

Najwyraźniej kolekcjonujesz numery ;)
corrado - Czw 22 Gru, 2011 01:16

Anaru napisał/a:
Najwyraźniej kolekcjonujesz numery ;)

Żeby kolekcjonować trzeba coś zbierać, podnosić. A ty samo coś przypełzło ;) . Aha, i nie wiem czy aktualny ;)

Alis - Czw 22 Gru, 2011 20:41

AineNiRigani napisał/a:
Tos jest ustrzelona - nie wymigasz sie przed kawa (lub piffkiem) w okresie poswiateczno-sylwestrowym :) Proponuje Stare Mury (na dole). Tam robia najlepszy na swiecie strudel jablkowy na cieplo z lodami :) W dodatku w przyzwoitej cenie :) Jestem tez otwarta na inne lokalowe propozycje (pod warunkiem, ze nie Odyseja - tam jest bardzo przecietny wystroj, a ja lubie pogadac w milej atmosferze tracajaca myszka).
Wezme Cie na spytki, wybadam, zdradze nasze kuluarowe tajemnice i zadna dusza na forum sie nie wymiga. Juz teraz mozecie zaczac sie bac - ha !! :twisted:

Spędziłam dziś miło popołudnie z AineNiRigani (na które podążyłam pełna obaw :mrgreen: ) było uroczo a miejsce mnie urzekło - nie sądziłam że są takie miejsca ( i to są moje klimaty)

Po powrocie od razu rzuciłam się w ponowne czytanie ( już trzeci raz ) czy jest jakieś lekarstwo, na tą fascynację (powinnam teraz piec świąteczne ciasta) :kwiatek: :kwiatek:

corrado - Wto 27 Gru, 2011 20:57

Anaru napisał/a:
Aragonte napisał/a:
sylwester we Wrocławiu to zasadniczo bardziej prywatne spotkanie niż otwarty forumowy zlot, więc jakoś zniesiecie te wtręty.

Za to jakby ktoś z forum miał ochotę i możliwości dołączyć do małego forumowego zlociku, to jak najbardziej zapraszamy :mrgreen:

Znaczy Sylwester? A gdzie ta impreza? Dzieci "sprzedane" :mrgreen:

BeeMeR - Czw 29 Gru, 2011 12:07

coraz bardziej wam zazdroszczę (po chrześcijańsku ;) ) zwiększającej się sylwestrowej imprezy :hug_grupowy: :cheerleader2:

i - btw - mam nadzieję że spotkanie w Krakowie w Nowy Roku tez jakoś wyjdzie :trzyma_kciuki:

Admete - Czw 29 Gru, 2011 14:49

To my sie będziemy mentalnie łączyc, bo na Sylwestra pójdę do Rielli. I chyba mojego lapka zabiorę, bo komp zostanie na górze, a tam będzie spała Annarielka.
Anonymous - Czw 29 Gru, 2011 14:52

I oglądniecie LOTRa? :serce2:
Admete - Czw 29 Gru, 2011 14:59

LOTRa to oglądam jutro. A w sobote jest plan, by pooglądac Rysia jako Thorntona, bo Riella nie widziała. To skandal prawdziwy i trzeba to naprawić :)
Anonymous - Czw 29 Gru, 2011 15:04

a to zaiste skandal i trzeba nadrobić!
Ostatnio jestem w takim nastroju, że LOTR powinien u mnie na zapętleniu lecieć....