To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Komary mutanty i rekiny ludojady czyli strasznie głupi film

Anaru - Nie 23 Sie, 2015 16:24

Edit - sprawdziłam, Apokalipsa, nie Zagłada :lol:
http://forum.northandsout...6094.htm#426094

W sumie jeden pies :rotfl:

BeeMeR napisał/a:
Mnie wisi Trójkąt Bermudzki, zaczęłam kilka tygodni temu i umarłam na wstępie...
To se jeszcze powisi :P

Ten niemiecki? Przyciężki jest :-P

Tamara - Czw 17 Wrz, 2015 11:03

ACHTUNG ACHTUNG ! Ogłoszenie parafialne ! Jeśli kto ma canal+film , to dziś o 20.00 odbędzie się projekcja wstrząsającego dramatu p.t."Zombiebobry" !
Akcja rozgrywa się (jak zwykle) w uroczym domku na łonie natury , gdzie grupa niewinnej młodzieży (jak zwykle) postanowiła zrobić niewinną imprezę (jak zwykle) . Niestety młodzież owa jest (jak zwykle) całkowicie nieświadoma faktu , że do pobliskiego strumyka ktoś wlał(jak zwykle) toksyczne chemikalia , pod wpływem których (jak zwykle) miejscowe boberki zmutowały w krwiożercze bestie atakujące (jak zwykle) wszystko co się rusza na dwóch nogach :twisted: :zalamka: :frustracja: :paddotylu: :serce: :rotfl: . Miłego oglądania !

Anaru - Czw 17 Wrz, 2015 13:39

Tamara napisał/a:
ACHTUNG ACHTUNG ! Ogłoszenie parafialne ! Jeśli kto ma canal+film , to dziś o 20.00 odbędzie się projekcja wstrząsającego dramatu p.t."Zombiebobry" !

Kanału nie mam, ale film mam! :banan_Bablu:

Tamara - Czw 17 Wrz, 2015 16:42

Sprytnaś :serce: :mrgreen:
Swoją drogą czasem mam wrażenie , że twórcy takich filmów uczestniczą w jakimś tajnym , nieznanym publiczności stałym konkursie na rekord głupoty i debilizmu w scenariuszu , iże ten konkurs musi mieć niezłe nagrody , bo naprawdę trzeba się mocno nastarać , żeby takie kretyństwa powymyślać :thud: jakieś tajne Oskary Idiotyzmu czy cuś :lol:

BeeMeR - Czw 17 Wrz, 2015 17:45

Ja choćbym i miała kanał to nie obejrzę bo zombie to nie moja bajka :P
Anaru - Czw 17 Wrz, 2015 22:50

Tamara napisał/a:
Swoją drogą czasem mam wrażenie , że twórcy takich filmów uczestniczą w jakimś tajnym , nieznanym publiczności stałym konkursie na rekord głupoty i debilizmu w scenariuszu , iże ten konkurs musi mieć niezłe nagrody , bo naprawdę trzeba się mocno nastarać , żeby takie kretyństwa powymyślać :thud: jakieś tajne Oskary Idiotyzmu czy cuś :lol:

Ja to się już nieraz zastanawiałam co oni biorą w czasie pisania scenariusza :lol:

Szafran - Czw 17 Wrz, 2015 23:07

Tamara napisał/a:

Obejrzałam zwiastun - i ten akurat film wygląda mi na zupełnie świadomą i jajcarską zabawę konwencją młodzieżowego slashera pomieszanego z animal attack. Twórcy się bawią. Nie to, że im się wydaje, że zombiebobry są straszne;).

Tamara - Pią 18 Wrz, 2015 11:04

tak czy siak jest to kretynizm i interesuje mnie , po co takie idiotyzmy wymyślać , krwiożercze ryjówki , krwiożercze pomidory , komary giganty , przecież aż włosy bolą takie to beznadziejnie głupie :confused3:
Eeva - Pią 18 Wrz, 2015 11:18

Tamara napisał/a:
po co takie idiotyzmy wymyślać

Po to żeby Anaru z Beemerkiem mogły obejrzeć i nas rozbawić swoimi opowieściami :-)

Szafran - Pią 18 Wrz, 2015 11:31

Bo są ludzie, jak ja, którzy takie filmy lubią (choć zasadniczo na co dzień zajmują się raczej wyrafinowanym kinem festiwalowym:P).

Prędzej ja Ci obejrzę 10 sikłeli zombiebobrów czy rekinogodzilli, niż komedię romantyczną, bo do większości tychże żywię organiczny wstręt:P.

Anaru - Pią 18 Wrz, 2015 16:09

Szafran napisał/a:
Bo są ludzie, jak ja, którzy takie filmy lubią (choć zasadniczo na co dzień zajmują się raczej wyrafinowanym kinem festiwalowym:P).

Prędzej ja Ci obejrzę 10 sikłeli zombiebobrów czy rekinogodzilli, niż komedię romantyczną, bo do większości tychże żywię organiczny wstręt:P.

Pójdź w me ramiona :przytul: :mrgreen:
Choć w odróżnieniu od komedii romantycznych filmy obyczajowe czy przygodowe z elementem romansu nawet lubię, tzn obie z Asią lubimy (a takie filmy to akurat z nią oglądam ;) ), nie tylko dramaty i rzeczy mega poważne ;) .

Tamara - Nie 20 Wrz, 2015 00:27

Eeva napisał/a:
Po to żeby Anaru z Beemerkiem mogły obejrzeć i nas rozbawić swoimi opowieściami :-)

To jest logiczne uzasadnienie :mrgreen:

Szafran napisał/a:

o cholera :zawstydzona2: ja nie mogę patrzeć ani na jedno ani na drugie, chociaż prędzej na komedię romantyczną , niż giganietoperza , przepychającego się z trudem na piechotę chodnikiem kopalnianym :confused3: :zalamka:

Anaru - Nie 20 Wrz, 2015 11:04

A ja sto razy bardziej wolę megagiganietoperza kontra superekstraosa niż takie np. American Pie czy inną taka komedię :mrgreen:
Na szczęście wolność jest i nikt nie zmusza. :mrgreen:

BeeMeR - Nie 20 Wrz, 2015 11:11

Ani nie zabrania ;)
Anaru - Nie 20 Wrz, 2015 11:12

Na szczęście, bo trzeba by urządzać podziemne seanse :lol:
Szafran - Nie 20 Wrz, 2015 11:21

Anaru, podziemne seanse w kryptach albo poatomowych schronach do naszych filmów bardzo by pasowały :D :D:D
Anaru - Nie 20 Wrz, 2015 11:28

W tle kapiąca ze skorodowanych rur woda, a uczestnicy seansu nadsłuchujący każdego podejrzanego szmeru... :lol:
Szafran - Nie 20 Wrz, 2015 13:08

I nikt, absolutnie nikt nie wychodziłby samotnie do kibelka/spiżarki/sprawdzić podejrzane dźwięki, mówiąc "Zaraz wracam". :D
Agn - Nie 20 Wrz, 2015 13:12

Szafran napisał/a:
I nikt, absolutnie nikt nie wychodziłby samotnie do kibelka/spiżarki/sprawdzić podejrzane dźwięki, mówiąc "Zaraz wracam".

...w swojej najseksowniejszej bieliźnie i jedynie ze świeczką (bo po cóż latarka). :lol:

Anaru - Nie 20 Wrz, 2015 13:13

Agn napisał/a:
Szafran napisał/a:
I nikt, absolutnie nikt nie wychodziłby samotnie do kibelka/spiżarki/sprawdzić podejrzane dźwięki, mówiąc "Zaraz wracam".

...w swojej najseksowniejszej bieliźnie i jedynie ze świeczką (bo po cóż latarka). :lol:

Bo wiadomo, że tam się czai dinozaur/megawąż/hiperryjówka/superosa/arcyrobal/obcy/troll/ork/zombiak/zmutowany tambylec

Szafran - Nie 20 Wrz, 2015 13:43

No ba!

Gorzej, że istnieją też rodzaje niewidzialnego zagrożenia, co by mogły nas wykańczać i i na wspólnej sali. Ot, nagle wrzeszczący ktoś porwany przez niewyjaśnioną siłę, lądowałby na suficie, a czerwona maź bryzgałaby na wszystkich uroczą fontanną.

Anaru - Nie 20 Wrz, 2015 13:56

Przypomniał mi sie rosyjski film, w którym obcym najeźdźcą był jakiś byt elektryczny i pomagała klatka Faradaya :lol:
BeeMeR - Nie 20 Wrz, 2015 17:41

A mnie blob zabójca :rotfl:
Anaru - Nie 20 Wrz, 2015 19:18

Och, blob kiedyś był po prostu wspaniały, blurp! :lol:

Mam chętkę na obejrzenie Zielonej Pożywki :wink:

Szafran - Nie 20 Wrz, 2015 20:11

Anaru, wielkie umysły... khe khe...
Na to samo mam chrapkę:D

BTW, widziałaś ten smak Laysów;)