Komunikaty - Spotkanie w sukniach empirowych
MiMi - Wto 15 Lip, 2008 15:34
Ale Wam zazdroszczę. Szkoda, że po raz kolejny coś mi wypadło i nie udało mi się z Wami spotkać. A sukienkę muszę koniecznie uszyć, tylko kiedy... Wakacje, a na nic czasu nie ma.
elbereth - Wto 15 Lip, 2008 16:05
| Tamara napisał/a: | No ciekawe , czego jeszcze się dowiemy i kto tam tak naprawdę był |
To jak, dziewczyny? Powiemy im, czy nie?
Tamara - Wto 15 Lip, 2008 19:59
Bomba! Biedaczek ma minę "rany boskie , w co ja wlazłem i kiedy to sie skończy???"
Nie wytrzymał takiego naporu kobiecości
El - jesteś genialna
Dione - Wto 15 Lip, 2008 20:26
I jeszcze BeeMeR go po liczku smyra
snowdrop - Wto 15 Lip, 2008 20:57
Super zdjęcie, i że Colin znalazł czas aby do Was przyjechać Ale minę ma faktycznie wskazującą na wymęczenie fiz. Co z nim robiłyście?
Anonymous - Wto 15 Lip, 2008 21:05
i zmolestowałyście Colina...
Mag śłiczna filiżanka, ale z niemieckiej filiżanki to chyba nawet herbata by mnie otruła
Anonymous - Wto 15 Lip, 2008 21:29
| snowdrop napisał/a: | | Co z nim robiłyście? |
Wolisz tego nie wiedziec...
praedzio - Wto 15 Lip, 2008 23:05
A może jednak? (praedzio aktualnie z Warszawy)
P.S. Nie doceniasz mojej ciekawości (Aragonte)
Tamara - Wto 15 Lip, 2008 23:21
Wypróbowywały w praktyce fanfik
Anaru - Wto 15 Lip, 2008 23:30
| elbereth napisał/a: | | To jak, dziewczyny? Powiemy im, czy nie? |
Padłam
(a kogo on grał i w jakim filmie?)
praedzio - Wto 15 Lip, 2008 23:37
| Anaru napisał/a: | | elbereth napisał/a: | | To jak, dziewczyny? Powiemy im, czy nie? |
Padłam
(a kogo on grał i w jakim filmie?) |
W najnowszym bolly (Aragonte z konta Praedzio, bo nie chciało jej się przelogowywać).
Dorfi - Śro 16 Lip, 2008 08:28
Elbereth podkradłam Ci zdjęcie w celu zamieszczenia na blogu
BeeMeR - Śro 16 Lip, 2008 08:43
Cudne zdjęcie! Darcy pięknie komponuje się pod moją rękę
Aniu - on gra w tym serialu, na który Cię od kilku miesięcy próbuje namówić
elbereth - Śro 16 Lip, 2008 11:36
Poprawiłam trochę kolorystykę, żeby się ładniej komponowało Teraz możecie podkradać i kopiować ile chcecie
BTW może od razu umówimy się na kolejną edycję krakowskiego spotkania, powiedzmy w weekend 11-12 lipca 2009 r?
Tak żeby Colin miał czas poustawiać sobie wszystkie premiery i wywiady w jakichś innych terminach.
Dorfi - Śro 16 Lip, 2008 12:04
Zastanawiam się tylko czemu minę ma raczej nietęgą? On sam jeden wśród tylu wspaniałych kobiet. Ech, facetowi to nigdy nie dogodzi
elbereth - Śro 16 Lip, 2008 12:11
Jak to: dlaczego? To oznaka zagubienia - nie potrafi się biedaczek zdecydować na żadną, chciałby wszystkie na raz, ale nie wie jak to zaproponować
BeeMeR - Śro 16 Lip, 2008 12:23
Zwłaszcza, że jedna z pań go widocznie trochę molestuje
"Zdjęcie" naprawdę świetne - nawet nóżkę widać
Loana - Czw 17 Lip, 2008 11:40
A ja sie chcialam zapytac, kto robil te zdjecia?
http://img329.imageshack....achempirec0.jpg
http://img148.imageshack....achempirvj4.jpg
http://img99.imageshack.u...achempirua1.jpg
bo chcialabym je sobie druknac, ale lepszej jakosci
Wlasnie, mialam cos na maila dostac nikt nie pamieta o mnie... prosze o wiecej, wiecej, wiecej zdjec!
Anonymous - Czw 17 Lip, 2008 13:04
najprawdopodobniej Anaru
Trzykrotka - Pią 18 Lip, 2008 13:12
Zdjęcia sa wspaniałe, wyglądacie przepięknie! Loana , wyglądasz jak ze starego obrazu, brawo! A Aine ma nową fryzurę
Zazdroszczę wam spotkania. Musiało być wspaniale.
Loana - Pią 18 Lip, 2008 13:47
Dziekuje Trzykrotko!
Ale Ty jestes z Kraka, dlaczego Cie nie bylo na spotkaniu?
Co ze zdjeciami? Ciagle czekam...
BeeMeR - Pią 18 Lip, 2008 15:25
| Cytat: | Co ze zdjeciami? Ciagle czekam... | Bo na przykład mnie (i Ani też, o ile wiem) ciągle w domu nie ma - a jak już jestem, to niemal tylko żeby spać. A w pracy zdjęć naturalnie nie mam
Cierpliwość jest cnotą...
Anaru - Pią 18 Lip, 2008 19:43
| AineNiRigani napisał/a: | | najprawdopodobniej Anaru |
He he, Anaru robiła, a jakże.
I właśnie wróciłam do domu, nie było mnie od wczoraj (ale za to było bardzo, bardzo miło u Trzykrotki - Trzykrotka obecnie siedzi pod Krakowem, w absolutnie ślicznym domku i się urlopuje ).
Sorry, ostatnio spałam tak po max 5 godzin na dobę i padałam ze zmęczenia, nie miałam siły na selekcję i przesyłanie wielgachnych zdjęć (każde po kilka MB - spotkanie u Aine 187 MB, spotkanie w Krakowie 200 MB, przecież Wam wszystkiego nie prześlę )
Wezmę się za to dzisiaj, ale nie obiecuję, że od razu wszystkie dostaną wszystko
BeeMeR - Pią 18 Lip, 2008 21:23
| Anaru napisał/a: | nie było mnie od wczoraj (ale za to było bardzo, bardzo miło u Trzykrotki - Trzykrotka obecnie siedzi pod Krakowem, w absolutnie ślicznym domku i się urlopuje ). | Oj, tak, domek cudny, okolica jeszcze piękniejsza, a dwa koty też niczego sobie
Trzykrotka - Pią 18 Lip, 2008 22:37
A dziś na dodatek nie pada i księżyc świeci, jak nie przymierzając, u Farah Khan. Gdyby nie to moje el paradiso, byłabym na pewno.
|
|
|