Aktorzy austenowscy - Colin Firth
Anonymous - Śro 26 Mar, 2008 17:45
Miłoszku, daj pyska !!! Zawsze twierdziłam, ze masz swietny gust, jesli chodzi on facetów
Sofijufka - Pon 05 Maj, 2008 13:16
http://www.youtube.com/watch?v=RBHetMXSYyQ
Tamara - Pon 05 Maj, 2008 20:44
Strasznie sie zacina
Anonymous - Pon 05 Maj, 2008 20:57
a mnie sie podoba !!! Szczegolnie te spojrzenia Darsika na biusty pan
Hot boy
Sofijufka - Pon 05 Maj, 2008 21:00
| AineNiRigani napisał/a: | a mnie sie podoba !!! Szczegolnie te spojrzenia Darsika na biusty pan
Hot boy |
No galop Lizzie a'la Anna do Darsika w wannie...
Caitriona - Pon 05 Maj, 2008 22:14
| AineNiRigani napisał/a: | | Szczegolnie te spojrzenia Darsika na biusty pan |
To było najlepsze Fajnie ktoś to zrobił
Sofijufka - Pon 05 Maj, 2008 22:33
| Caitriona napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | | Szczegolnie te spojrzenia Darsika na biusty pan |
To było najlepsze Fajnie ktoś to zrobił |
i ta mina zadwolonego kota, który wypił śmietanke po tym przeglądzie....
Sofijufka - Pon 05 Maj, 2008 22:33
| Caitriona napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | | Szczegolnie te spojrzenia Darsika na biusty pan |
To było najlepsze Fajnie ktoś to zrobił |
i ta mina zadwolonego kota, który wypił śmietanke po tym przeglądzie....
Tamara - Pon 05 Maj, 2008 22:34
Spojrzenia faktycznie
Darcy - Śro 07 Maj, 2008 14:55
Cała prawda o facetach, ot co. "Duma i uprzedzenie" jest przecież przepojona seksualnym napięciem. Darcy aż rwał się do tego, żeby dogłębnie poznać zalety Lizzy.
damamama - Czw 29 Maj, 2008 09:55
Przerwę Wam wątek o DiU ale przeczytałam sobie wczoraj cały wątek na temat Collina i zaskoczyło mnie stwierdzenie że, gra we wszystkich filmach jednakowo. Widziałam go wprawdzie tylko w czterech filmach ale nie mogę zgodzić się z tym stwierdzeniem. Specjalnie zobaczyłam sobie wczoraj jeszcze raz "Traumę" aby to sprawdzić. Ma w tym filmie także jak w DiU trudną rolę do zagrania i moim zdaniem poradził sobie z nią znakomicie na pewno nie za pomocą takich samych gestów czy min. Jeśli chodzi o jakieś charakterystyczne miny czy gesty które, czasami powtarzają się w filmach to ma je każdy aktor i za to ich lubimy bądź nie. Dołączam się także do stwierdzenia że, jest to najlepszy Pan Darcy, ciekawi mnie jednak jak odbierzemy bohaterów DiU w filmie "Zagubiona w świecie Jane Austen"
Sofijufka - Czw 29 Maj, 2008 10:19
Hmmm - tu eksperyment, przetasowane pary Lizzie/Darcy
http://www.youtube.com/watch?v=RsapbLKEijc
Darcy - Czw 29 Maj, 2008 13:42
Dobrze, że to tylko eksperyment. McFayden przy Jennifer Ehle wygląda jak nieopierzony młokos, a Keira przy Colinku jak trzpiotka.
Gosia - Czw 29 Maj, 2008 18:06
Ja Colina cenie za role w "Traumie" - podobal mi sie tam. A rola byla trudna i niewdzieczna.
damamama - Wto 03 Cze, 2008 16:41
Dla zainteresowanych 7 czerwca TV4 godz. 20.05 film "Miasto nadziei" z ulubionym aktorem
Gunia - Wto 03 Cze, 2008 17:21
| damamama napisał/a: | | Dla zainteresowanych 7 czerwca TV4 godz. 20.05 film "Miasto nadziei" z ulubionym aktorem |
Obym nie zapomniała...!
lizzzi - Nie 08 Cze, 2008 21:27
Choć Colinka lubię całym sercem, wczorajszy film oglądałam tak na wyrywki.
Wszystko przez te mecze Nie mogłam się zdecydować, czy oglądać mecz czy film i tak skakałam z kanału na kanał. A właściwie więcej obejrzałam meczu niż filmu i teraz nie wiem czy czegoś nie straciłam bezpowrotnie.
damamama - Pon 09 Cze, 2008 09:51
Ja moim Panom zapowiedziałam że, w sobotę telewizor jest mój i jak chcą oglądać mecz to muszą zrobić to gdzie indziej. U nas liczy się to kto pierwszy "zaklepie" sobie telewizor Film bardzo fajnie się oglądało chociaż fabuła jak to w takich filmach przewidywalna. Dużo zabawnych scen, bardzo chętnie obejrzałabym jeszcze raz.
Trzykrotka - Wto 10 Cze, 2008 13:53
Czy to film, w którym Colin taszczył pannę na rękach, a potem padł? Kiedyś go oglądałam, ale niewiele pamiętam
Ania1956 - Wto 10 Cze, 2008 14:05
| Trzykrotka napisał/a: | Czy to film, w którym Colin taszczył pannę na rękach, a potem padł? Kiedyś go oglądałam, ale niewiele pamiętam |
Tak, a ta dziewczyna bardzo często się rozbierała
praedzio - Wto 10 Cze, 2008 14:45
| damamama napisał/a: | | Ja moim Panom zapowiedziałam że, w sobotę telewizor jest mój i jak chcą oglądać mecz to muszą zrobić to gdzie indziej. U nas liczy się to kto pierwszy "zaklepie" sobie telewizor |
W takim razie zaklep sobie i przyszłą sobotę, albowiem na TVN-ie będzie Czego pragną dziewczyny
Gunia - Wto 10 Cze, 2008 14:55
| praedzio napisał/a: | damamama napisał/a:
Ja moim Panom zapowiedziałam że, w sobotę telewizor jest mój i jak chcą oglądać mecz to muszą zrobić to gdzie indziej. U nas liczy się to kto pierwszy "zaklepie" sobie telewizor
W takim razie zaklep sobie i przyszłą sobotę, albowiem na TVN-ie będzie Czego pragną dziewczyny |
Widziałam ten film ze dwa razy. Bardzo go lubię.
damamama - Wto 10 Cze, 2008 16:07
No niestety wyjeżdżam na spotkanie, ewentualnie że, będzie w hotelu TVN i urwę się z zabawy Wrócę jednak może na film na Zone Europa w niedzielę pt. "Another Country". Tak sobie myślę czy szefowie stacji nie zaglądają na to forum i postanowili zrobić nam psikusa i puszczają wszystkie fajne filmy jak jest Euro 2008 (mam na myśli nie tylko filmy z ulubionym aktorem).
Trzykrotka - Wto 10 Cze, 2008 19:45
Oooo, Another Country nie widziałam! I nie zobaczę w niedzielę.....
Damomamo, czy możesz dać ogłoszenie o filmie w Ogłoszeniach? Część osób tutaj nie zagląda, a na pewno chętnie obejrzy
lizzzi - Wto 24 Cze, 2008 10:39
W nocy śnił mi się Colinek Obudziłam się bardzo zadowolona i lekko zdziwiona Był młody i piękny
|
|
|